vahid_ba
کاربر سایت
چرا خب چیکار میشه کرد؟
منظورم این بود من مشهدم خب این یارو واسه مشهد کار راه میندازه
بگرد ببین اگه باکس فیبر که بچه ها قبلا عکسش رو گذاشتن نزدیکته و داخلش هم سیم هست یعنی میتونن بکشن برات
چرا خب چیکار میشه کرد؟
آقا منم چند روزه از چند طرف مخابرات و ایرانسل و مبین نت و ... پیگیرم خیابون های بالایی و پایینی داخل iranfttx ظاهرا تحت پوشش هستند ولی درست خیابون وسط داخل نقشه جزو نواحی تحت پوشش نیست.داستان فیبر کشیدن ما هم امروز خیلی عجیب بود
من 1 ماهه زنگ مزنم چند روز یه بار و میگن منطقه شما پشتیبانی نشده هنوز و امروز صبحم اتفاقا تماس گرفتم گفتن نیست
رفتم تا بیرون یهو دیدم همسایه بقلی دارن براش فیبر میکشن روی لباس یارو نوشته فیبر نوری
سرییع رفتم اوردمش گفتم دادااااش فیبر مارو بکش من بهت 500 میدم برای خودت حان من یه کاریش بکن
یارو همون لحظه اومد برای اتاق منم کابل کشید »
ایشون هستن
خلاصه اقا هر کی زنگ میزنید میگه فیبر نیسسست دروغهههه
در من توی سایت iranfttx هم من تحت پوشش نبودم حتی
View attachment 381755
مایی که توی سایت زده تحت پوشش میگن نه چه شاتل چه مخابراتآقا منم چند روزه از چند طرف مخابرات و ایرانسل و مبین نت و ... پیگیرم خیابون های بالایی و پایینی داخل iranfttx ظاهرا تحت پوشش هستند ولی درست خیابون وسط داخل نقشه جزو نواحی تحت پوشش نیست.
تماس هم گرفتم میگم پیمانکار خصوصی بفرستین هزینه رو تمام و کمال تقدیم میکنم، که متاسفانه شونه خالی میکنند.
فیبر نوری برعکس vdsl فاصله تاثیری نداره(اگه هم باشه زیاد نیست)دوستان فاصله من از باکس فیبر نوری تقریبا 100 متره .میخوام بدونم چقدر تاثیر داره تو ماکسیمم سرعت نتم؟
الان نهایت تو اسپید تست تا 100 میاد .پشتیبانی مخابرات هم جواب درستی نمیده بهم
از تو مودم rx power هم زیر نظر داشته باشدوستان فاصله من از باکس فیبر نوری تقریبا 100 متره .میخوام بدونم چقدر تاثیر داره تو ماکسیمم سرعت نتم؟
الان نهایت تو اسپید تست تا 100 میاد .پشتیبانی مخابرات هم جواب درستی نمیده بهم
اتفاقا مودمم اصلا چیز خوبی نیستاز تو مودم rx power هم زیر نظر داشته باش
قدرت پالس نوری دریافتی از مودمه از یه حدی بیشتر افت پیدا کنه rx power میره پایین مثلا تو حالت نرمال -20 هست و افت که پیدا میکنه میره روی -26 -27 یا حتی کمتر و از این رنج که پایین تر میره مشکل زا میشه که معمولا los مودم قرمز میشه و اینترنت قطع و وصل میشه یا کلا قطع میشه و تو مواردی هم افت سرعت به وجود میاد که معمولا دیگه خیلی ناجور بشه مثلا از -27 پایین تر بره افت سرعت به وجود میاد به چیزای زیادی هم بستگی داره از تجهیزات خود مرکز مخابراتی محل تا جنس کور کابل تا دقت فیوژن و در آخر هم خود مودم ، و البته به fat هم بستگی داره که تا چه حد مشترک وصل هستن بهش و تا چه حد زیر بار هست که مربوط میشه به اسپلیتر fatاتفاقا مودمم اصلا چیز خوبی نیست
چی هست این ؟بیشتر توضیح میدی
ممنون از توضیح ت .قدرت پالس نوری دریافتی از مودمه از یه حدی بیشتر افت پیدا کنه rx power میره پایین مثلا تو حالت نرمال -20 هست و افت که پیدا میکنه میره روی -26 -27 یا حتی کمتر و از این رنج که پایین تر میره مشکل زا میشه که معمولا los مودم قرمز میشه و اینترنت قطع و وصل میشه یا کلا قطع میشه و تو مواردی هم افت سرعت به وجود میاد که معمولا دیگه خیلی ناجور بشه مثلا از -27 پایین تر بره افت سرعت به وجود میاد به چیزای زیادی هم بستگی داره از تجهیزات خود مرکز مخابراتی محل تا جنس کور کابل تا دقت فیوژن و در آخر هم خود مودم ، و البته به fat هم بستگی داره که تا چه حد مشترک وصل هستن بهش و تا چه حد زیر بار هست که مربوط میشه به اسپلیتر fat
اوکیه مشکلی برای سرعتت نداری ولی گهگداری چک کن دیگه از این کمتر نشه چون خیلی نزدیک محدوده قطع شدنی ، دو سر کانکتور پچ کوردت هم میتونی تمیز کنی ممکنه در حد یه عدد بیارتش بالاممنون از توضیح ت .
25- بود برای من
چطوره به نظرت؟
یکی از دوستان منفی سی بود مشکلی نداشت بازماوکیه مشکلی برای سرعتت نداری ولی گهگداری چک کن دیگه از این کمتر نشه چون خیلی نزدیک محدوده قطع شدنی ، دو سر کانکتور پچ کوردت هم میتونی تمیز کنی ممکنه در حد یه عدد بیارتش بالا
حالا موردی شاید پیش بیاد مشکلی نباشه ولی اکثرا هست نمونش خودم دو بار رفت روی -28 قطعی پیش اومد حالا چرا یه تعداد کمی باز هم مشکلی ندارن دقیق نمیدونم ممکنه به مودم مربوط بشه یا حتی تنظیماتی که مخابرات یه محل روی تجهیزاتش اعمال میکنهیکی از دوستان منفی سی بود مشکلی نداشت بازم
میکروتیک hap ac lite چهار تومنه میتونی ارزون ترین میکروتیک که بخری اینه برا openwrtسلام
میشه یک روتر رو جوری تنظیم کرد که فقط یکی از خروجی های لن vpn رو اعمال کنه و بقیه خروجی ها بدون vpn باشه ؟
فقط با openwrt میشه این کار رو کرد ؟
ارزون ترین مدلی که بهش باهاش این حرکت رو زد و دو بانده هم باشه چی هست ؟