اینترنت فیبر نوری (تانوما)

خوشبحال شما دارید گیگی هزار یا هزار پانصد تومن میخرید از مخابرات تازه بسته دانلود شبانه هم دارید گیگی ۴۰۰ تومن
این بسته های ترافیکی شاتل هست
شاتل مثل مخابرات سرویس های دارای حجم مختلف نداره برا سه شیش دوازده ماه؟

بعضی طرح ها رو تو پنل نشون نمی ده زنگ بزن تا برات تو پنل نمایش بدن یا خودشون برات بگیرن

الان نگاه کردم حجم ها هم منطقی بنظر نمیومدو من این حجم ها رو ندارم شما تجاری نیستید ؟

چون ۴۸ ترا ندیدم تو پنل خونگی ! تماس بگیر تا برات درستش کنن

مخابرات هم بخوای ترافیک اضافی عادی بگیری گرون میوفته
خود بسته یکساله قیمتش خوبه ولی حجم رو زود تر از زمان مقرر تموم کنی باید گرون تر بخری
ولی بسته شبانه هاش خوبه
فعلا یه سه ماه از سرویسم مونده ولی برای تمدید باید حضوری برم چون تلفنی اصلا جواب نمیدن و میگن هر چی هست توی پنله سر بسته ی شبانه طرف میگفت مخابرات اصلا چیزی به اسم بسته ی شبانه نداره و من دارم از خودم حرف درمیارم
قضیه هم از این قراره که وقتی میخواستم سرویس بگیرم آپشن هایی که داشت بیشترینش حجم ماهانه ی 100 گیگ بود و منم به طرف اعتراض کردم که کلی هزینه کنم فیبر بگیرم برای ماهی 100 گیگ که کارشناسش بهم گفت اینا حجم خونگیه واگه حجم بالاتر میخوای باید تجاری بگیری حالا الان میترسم برای تمدید زنگ بزنم همون سرویس های ماهی 100گیگ خونگی رو برام فعال کنن

• Like
Reactions: Sarvior
5 ترا برای چه مدتی؟
این سرویس ها که تو عکس هست، 3 ترابایت و 4 ترابایت واسه هر ماه، تو پنل خونگی نیست. نهایت 1 ترابایت داره برای هر ماه، یعنی برای 1 سال نهایت بشه 12 هزار گیگابایت، نه 48 هزار
View attachment 405905
من سر قضیه ی حجم سرویس تجاری گرفتم چون سرویس های خونگی نهایت ماهی 100 گیگ بودن اون عدد ها هم احتمال زیاد همون 4.8 ترا برای یکساله که سرویسی میشه که الان دارم
کلا مخابرات شهر ما یه مشت بیسواد رو گذاشتن اونجا

حتما ftto هستی اینا رو برات نشون میده برا هیشکی اینا نیست تو پنل
آره توی پنلم زده ftto ویژه
فرقش با بقیه چیه ؟

فعلا یه سه ماه از سرویسم مونده ولی برای تمدید باید حضوری برم چون تلفنی اصلا جواب نمیدن و میگن هر چی هست توی پنله سر بسته ی شبانه طرف میگفت مخابرات اصلا چیزی به اسم بسته ی شبانه نداره و من دارم از خودم حرف درمیارم
قضیه هم از این قراره که وقتی میخواستم سرویس بگیرم آپشن هایی که داشت بیشترینش حجم ماهانه ی 100 گیگ بود و منم به طرف اعتراض کردم که کلی هزینه کنم فیبر بگیرم برای ماهی 100 گیگ که کارشناسش بهم گفت اینا حجم خونگیه واگه حجم بالاتر میخوای باید تجاری بگیری حالا الان میترسم برای تمدید زنگ بزنم همون سرویس های ماهی 100گیگ خونگی رو برام فعال کنن
برو مخابرات مرکزی شهرتون نه منطقه اگر دیدی دارن چرا و پرت میگن برو پیش رئیس ، سایت خود مخابرات رو جلوشون باز کن و بسته ها رو که برای سرویس خونگی هست نشون بده بگو به من گفتن خونگی ۶۰۰۰ گیگ نداره
(البته سرویس های فیبر جشنواره واقعا ۶۰۰۰ گیگ ندارن و شما اول باید سرویست رو از جشنواره به عادی تغییر می‌دادی که فکر کنم یه جریمه هم داشت)
اگر دیدی بازم دارن بازی در میارن شکایت کن ۱۹۵

شما الان سرویست تجاریه نه خونگی ، حجماشون فرق داره

شاتلم سرعتم شده 12
شماها اینجوری نشدید ؟
دارن سر نت بازی در میارن ، دیشب قند شکنم درست کار نمیکرد
ولی زنگ بزن پیگیری کن

من سر قضیه ی حجم سرویس تجاری گرفتم چون سرویس های خونگی نهایت ماهی 100 گیگ بودن اون عدد ها هم احتمال زیاد همون 4.8 ترا برای یکساله که سرویسی میشه که الان دارم
کلا مخابرات شهر ما یه مشت بیسواد رو گذاشتن اونجا
سرویس خونگی تا چند ماه پیش 500 گیگ داشت، الان که 1 ترابایت هم داره. اگر همچین حرفی بهت زده که نهایت 100 گیگ داره احتمالا هدف خیلی پاکی نداشته! که بری تجاری بگیری. و حدسم اینه اون عدد ها و قیمت ها درسته با توجه به اینکه سرویست گفتی ftto هست. یعنی ماهی 4 ترابایت مثلا، سالی 48 هزار گیگابایت

• Like
Reactions: ezio252
زنگ زدم 2020 میگم چرا قیمت یک ماهه ده میلیون تومنه میگه حتما گرون شده دیگه میگم آخه حجمش رو زدید 12 ترابایت طرف اصلا تصوری از مفهوم ترابایت نداشت آخرش برگشت گفت تا زمانی که مدت سرویست تموم نشه کاری نمیتونی بکنی

• Like
Reactions: MoonD
زنگ زدم 2020 میگم چرا قیمت یک ماهه ده میلیون تومنه میگه حتما گرون شده دیگه میگم آخه حجمش رو زدید 12 ترابایت طرف اصلا تصوری از مفهوم ترابایت نداشت آخرش برگشت گفت تا زمانی که مدت سرویست تموم نشه کاری نمیتونی بکنی
نود و نه درصدشون همین شکلی هستن.

۱۹۵ اعتراض کن درست میکنن

• Like
حضوری نرفتی ؟ کارت با تلفن نمیشه
195 هم فراموش نشه

• Like
Reactions: ezio252
حضوری نرفتی ؟ کارت با تلفن نمیشه
195 هم فراموش نشه
حضوری که تا دوشنبه تعطیلن بعدش هم میرم سر کار وقت نمیکنم فعلا چاره ای ندارم صبر میکنم تا این چند ماه هم تموم شه ولی مسئله ای هم نیست چون هارد هام رو پر کردم برای بازی های کنسول هم از نیم بها کننده استفاده میکنم الان هم بسته های روز پدر میفروشن که با ترکیب نیم بها کننده واقعا مفته
در کل سرویس جشنواره نگیرید چون مثل من یکسال اسیر میشید و یه مودم یوتل بهتون میدن که وایفایش سرعتش کمه

۱۹۵ اعتراض کن درست میکنن
از صدای طرف معلوم بود که یه خانم میانسال پشت تلفن نشسته که هیچی بارش نیست نمیدونم چرا اینا رو استخدام میکنن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or