اینترنت فیبر نوری (تانوما)

90 خوبه.یه ماه پیش برا من 65 میداد الان شده 80.الام من طرح غزال یکساله گرفتم 50 مگ سرعت و 500 گیک حجم بین الملل ماهانه جمعا 1.040.000 تومن
سرعت دانلود و آپلودش هم دقیقا همون 50 مگه
حداکثر رزولوشن و فریم ریت که میتونی تو یوتیوب بدون بافر ببینی چنده؟ (یا اگر تونستی یه ویدئو تو یوتیوب رو در آخرین رزولوشن پلی کن و تو تسک منجر یا جای دیگه ببین سرعت دانلود چنده)
احتمالا بچه ها قبلا پرسیدن ازت من ندیدم

حداکثر رزولوشن و فریم ریت که میتونی تو یوتیوب بدون بافر ببینی چنده؟ (یا اگر تونستی یه ویدئو تو یوتیوب رو در آخرین رزولوشن پلی کن و تو تسک منجر یا جای دیگه ببین سرعت دانلود چنده)
احتمالا بچه ها قبلا پرسیدن ازت من ندیدم
2160p با فریم 60 رو هم خیلی روون اجرا کردم باهاش ولی در کل یوتیوب به چیزشکن هم ربط داره.ولی در کل 2160p معمولی رو راحت اجرا میکنه و 20-30 تا حجم میگیره

• Like
Reactions: mohsen_mzh
البته من یه عذر خواهی بکنم اول در صورتی که توی یک شهر نباشید. امکان پذیر نیست.

و اگر شما توی خود تهران هستید امکانش هست که اینطور باشه

.
والا من تو تهرانم نیستم اینه پینگم
Screen_Shot_2019_02_09_at_2_00_16_AM.png

دومن دقت کنی وایفایم رو لپ تاپ هست
وایفای خودش یکم پینگ رو بالا میبره
با کابل ۶ میلی ثابته از داخل
خخ
پینگمم گاها تا ۷۶ میاد

والا من تو تهرانم نیستم اینه پینگم

دومن دقت کنی وایفایم رو لپ تاپ هست
وایفای خودش یکم پینگ رو بالا میبره
با کابل ۶ میلی ثابته از داخل
خخ
پینگمم گاها تا ۷۶ میاد
بیزحمت از اینا هم تست بگیر

3.121.195.22 آلمان بتل 5
185.179.203.138 امارات بتل5

• Like
Reactions: ...Moein...
من به ترتیب 88 و 50
از کی تا حالا پینگ ایران به سرور امارات اینقدر خوب شده؟؟؟؟
حدود بهمن پارسال ... با زحمات زیرساخت و من!

علاوه بر بتل فیلد سرور های بازی های dota 2 و csgo هم در امارات کاهش پیدا کرده و حدود 41 میلی ثانیه رسیده!

Man az internet 16mbps paronline daram estefade mikonam gaming gereftam ping 150eu
Ping battle 5 emarat 75 migiram
Bad mokhaberat be khuneye man 10daghighe piyade rahe benazaretun nasb mikonan baraye man?
تماس بگیرید به پارس انلاین و ازشون بخواید تا چنل ماد رو بر روی فست (fast) قرار بدن مطمئنا" پینگتون بهتر میشه ;)

• Like
Reactions: J. Constantine
دوستانی که تانوما دارند میشه بگن تو این چند وقت وضعیت اینترنت شما هم خراب شده یا نه؟ پینگتون با 8.8.8.8 چنده و پایدار هست؟ چند وقته میان نصب میکنن؟

من زنگ زدم 2020 گفتن سمت شهدا و ازادی و اینا نداریم. گفتم اینجا که مرکز شهره. پس کجا پوشش دارین. طرف نتونست یه منطقه رو اسم ببره و پیچوندش رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or