اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان مخابرات کلا سیم مسی رو کنار گذاشته !؟:|
از 4 تا برج مجموعا 180 واحد درخواست تلفن دادیم و هیچ کس اینترنت فیبر و تانوما درخواست نداده بود ولی اومدن تا داخل هر واحد رو فیبرنوری کشیدن .
خونه قبلی کافو نوری بودم و مجبورا از مخابرات adsl می خریدم . اینجا رو از اول فیبر کشیدن و تیر خلاص رو زدن:|

آخرین ویرایش:
سرعت فیبر عالیه... من تو تهران رو ps4 سرعت 60-70 mbps دانلود و 1.5-2 mbps اپلود میگیرم ولی باز نمیتونم خوب بازی کنم و دلیلش پینگ افتضاح مخابرات... پینگ من ۲۵۰-۳۵۰ میگیرم که واقعا تو بازی pes واقعا اذیتم میکنه

• Like
Reactions: malek911
سرعت فیبر عالیه... من تو تهران رو ps4 سرعت 60-70 mbps دانلود و 1.5-2 mbps اپلود میگیرم ولی باز نمیتونم خوب بازی کنم و دلیلش پینگ افتضاح مخابرات... پینگ من ۲۵۰-۳۵۰ میگیرم که واقعا تو بازی pes واقعا اذیتم میکنه
لطفا از اینا هم پینگ بگیر
8.8.8.8
4.2.2.4
54.154.207.39
210.148.52.131
دو تا آیپی آخری به ترتیب مال pes18 و bf1 هستن

لطفا از اینا هم پینگ بگیر
8.8.8.8
4.2.2.4
54.154.207.39
210.148.52.131
دو تا آیپی آخری به ترتیب مال pes18 و bf1 هستن
سلام
از ۲تا اولی ها که قبلا گرفته بودم
۲تا اخری رو که میزنم اینترنت کانکشن فیل میده...
Secondari dns رو باید خالی بزارم؟

سلام
از ۲تا اولی ها که قبلا گرفته بودم
۲تا اخری رو که میزنم اینترنت کانکشن فیل میده...
Secondari dns رو باید خالی بزارم؟
تو کنسول که نباید بزنی,باید تو pc پینگ بگیری
برو cmd و بعدش این دستور رو تایپ کن
ping 54.154.207.39
ping 210.148.52.131

خب اگه پینگ خوب داد تو کنسول چی باید بزنم؟
اینا آی پی سرورهای بازی هستن و به کنسول ربطی نداره.شما تنظیمات کنسول رو رو آتومات بزن.با این آیپی ها فقط میتونی نتت رو با بقیه مقایسه کنی.البته میتونی تو pc این فرمان رو بزنی ping 54.154.207.39 -t و مودم رو مدام خاموش روشن کنی تا آیپی عوض کنه و هر وقت کمترین پینگ رو داد دیگه به مودم دست نزن

ha1f_untitled.jpg

دوستان این سامانه 2020 قدرت اجرایی هم دارن؟ یعنی مثلا سرعت قفل شده باشه یا کم باشه میتونن تغییرش بدن؟ یا فقط اونجا هستن که توجیه کنن؟

سرعت آپلود سرویس 100 مگ من رو روی 16 قفل کردن الان سامانه 2020 میتونه کاری کنه؟ تا الان که فقط توجیه میکنن.

دوستان این سامانه 2020 قدرت اجرایی هم دارن؟ یعنی مثلا سرعت قفل شده باشه یا کم باشه میتونن تغییرش بدن؟ یا فقط اونجا هستن که توجیه کنن؟

سرعت آپلود سرویس 100 مگ من رو روی 16 قفل کردن الان سامانه 2020 میتونه کاری کنه؟ تا الان که فقط توجیه میکنن.
فقط توجیح میکنن! من خودم 2 ماه هرشب زنگ میزدم چون نتم ترکیده بود وسط بازی میوفتادم بیرون تا آخر یکی از دوستان سامانه ی 195و بهم معرفی کرد که شکایت کردم و به 2هفته نرسید زنگ زدن اکی کردن برام!!! اینم لینکش. خواستی شکایت کن اگه ایراد داره!
https://195.ict.gov.ir/

• Like
Reactions: SILICON POWER
طبق تبلیغات خود مخابرات سرعت دانلود و آپلود تانوما باید طبق استاندارد جهانی برابر باشه. اما متاسفانه سرعت آپلود رو روی 16 قفل کردن.

a7sm_تانوما.png

به 195 شکایت کردم امیدوارم زودتر پیگیری کنن.

فقط توجیح میکنن! من خودم 2 ماه هرشب زنگ میزدم چون نتم ترکیده بود وسط بازی میوفتادم بیرون تا آخر یکی از دوستان سامانه ی 195و بهم معرفی کرد که شکایت کردم و به 2هفته نرسید زنگ زدن اکی کردن برام!!! اینم لینکش. خواستی شکایت کن اگه ایراد داره!
https://195.ict.gov.ir/
سایتش باز نمیشه، از خود سایت شکایت کردید یا تلفنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MO021
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or