اینترنت بدون اسم کاربری و پسورد

از این شماره تلفن ها خیلی وقته تو تهران اومده.
من الان حدود 7 تا از این شماره ها رو حفظم.
ولی تو رو خدا اینا رو پخش نکنید.خطوطش اشغال میشه بعد ما باید گریه کنیم.
به نظرتون این شرکتا درامدشون از چیه ؟؟؟؟
اینترنت مجانی ؟؟؟؟
من فکر نمی کنم این شرکت ها عاشق چشم و ابرومون باشند که بیان اینترنت مجانی بهمون بدند...حتما از طریق خط تلفن و یا طرق دیگه یک سودی هم نسبشون میشه

این سرویس فقط برای خطوط تهرانه
شاید اگه قبل از شماره کد شهر تهران را هم بنویسید بشه از این سرویس در شهرستان ها هم استفاده کرد..شایدم اشتباه میکنم..اما اگه هم بشه پول تلفنش سر به آسمون میکشه

من اولشم زدم که این سرویس رایگان نیست.
در واقع یه کنتور دیگه هم گذاشتن که وقت اینترنتم می سنجه و بابت اونم ازتون پول
می گیرن فقط کارت اینترنت نخریدین.
30 درصدش به مخابرات می رسه بقیش به اون شرکت.
توجه کنید پول اینترنت از پول تلفن جداست.

اقا من يك سوال فني دارم من مال شركت سپنتا رو هر بار ميگيرم ميگه همچين شماره اي موجود نميباشد چرات كسي هست بدونه چرا اينتوري
میثم جان این مشکل هم برای من بعضی موقع ها پیش میاد.باید 3-4 بار بگیری بعد کانکت میشه.یعنی 3-4 بار میگه که همچین شماره ای موجود نیست ولی مثلا بار 5 میگیره.

نوشته شده توسط Death Knight:
میثم جان این مشکل هم برای من بعضی موقع ها پیش میاد.باید 3-4 بار بگیری بعد کانکت میشه.یعنی 3-4 بار میگه که همچین شماره ای موجود نیست ولی مثلا بار 5 میگیره.
سلام
بعضی وقتا هم یک خانم خوش بیانی میگه از حداکثر زمان شما برای تماس با این مرکز استفاده شده است.
منم از رو نمیرم.هی Dial Up میکنم تا وصل شه.
باید نهایت 4-5 بار بگیری تا بتونی کانکت بشی.

بای بای

سلام
بعضی وقتا هم یک خانم خوش بیانی میگه از حداکثر زمان شما برای تماس با این مرکز استفاده شده است.
منم از رو نمیرم.هی Dial Up میکنم تا وصل شه.
باید نهایت 4-5 بار بگیری تا بتونی کانکت بشی.

بای بای
درسته میثم هم همین مشکل رو داشت.منم مثل شما از رو نمیرم هی میگیرم تا کانکت میشه.

نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام
ببخشید.
یه شماره رو برای شبکه سپنتا یادم رفت بگم:
9092303202

سلام منم میخوام بگم اما این رایگانه و فقط 2 ساعت میشه استفاده کرد ولی من هر روز دارم میام
:smoke: :cheesygri

9092303839این اوایش ]

دومی :

9092303111

سومی:

ایمن هر

یوزر نیم و پسش 99 است

9092303232

برید حال کنید و دعا کنید

سلام منم میخوام بگم اما این رایگانه و فقط 2 ساعت میشه استفاده کرد ولی من هر روز دارم میام

9092303839این اوایش ]

دومی :

9092303111

سومی:

ایمن هر

یوزر نیم و پسش 99 است

9092303232

برید حال کنید و دعا کنید
این خدمات در شهری غیر از تهران هم هست :devil:

خب پس مشکلی نیست ما که نداریم باید با این ها سر کنیم
راستی من مشکل این نیست نمیگه شما از حداقل زمان استفاده در روز استفاده کردید بخاطر اینکه من اصلانمی تونم کانیکت بشم این ها در روز 2 بار می تونید ان بشید هر ساعتی می هخواید

پول اینترنت و تلفن جدا حساب نمیشه...اصلا افتخار این شرکتا اینه که دیگه مجبور نیستید پول تلفن هم بدید.
با مخابرات قرارداد بستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or