یه بار دیگه به رزومه طرف نگاه کن. به نظرت همچین آدمی باید گیمر استخدام کنه که بگه من خفنم؟چجوری باور میکنید، بعد از ضایع بازی که سر PoE در اورد معلوم شد اکانتش داده بوست کنن فهمیدم همش دروغ بوده حتی دوره الدن رینگم مطمئنم کاراکترو خودش نبرده بود جلو.
همه اینا برا حفظ پرسونا «من خیلی خفنم» بین جوونای نسل جدیده. وگرنه معلومه که این آدم وقت گیم نداره.
هر آدمی یک ذره با دیابلو و ژانر ARPG آشنا باشه میدونه این ژانر مال کارمند معمولی هم نیست چه برسه به کسی که مدیر چند تا کمپانیه. پلیر خوب بودن تو این ژانر وقت می طلبه فقط برای فارم کردن. باز اقلا اگر میگفت تو فلان شوتر یا فایتینگ گیمر خفنیه آدم میتونست بگه خب طبیعیه رفلکس و معلومات دوره جوونی رو خوب تونسته نگه داره ولی پلیر تاپ ژانر ARPG بودن به هیچ عنوان حتی با لایف استایل آدم معمولی که میره سر کار و زن و بچه داره هم جور در نمیاد.یه بار دیگه به رزومه طرف نگاه کن. به نظرت همچین آدمی باید گیمر استخدام کنه که بگه من خفنم؟
من خودم تو این تاپیک اولین نفری بودم که این رو گفتم:هر آدمی یک ذره با دیابلو و ژانر ARPG آشنا باشه میدونه این ژانر مال کارمند معمولی هم نیست چه برسه به کسی که مدیر چند تا کمپانیه. پلیر خوب بودن تو این ژانر وقت می طلبه فقط برای فارم کردن. باز اقلا اگر میگفت تو فلان شوتر یا فایتینگ گیمر خفنیه آدم میتونست بگه خب طبیعیه رفلکس و معلومات دوره جوونی رو خوب تونسته نگه داره ولی پلیر تاپ ژانر ARPG بودن به هیچ عنوان حتی با لایف استایل آدم معمولی که میره سر کار و زن و بچه داره هم جور در نمیاد.
قبلا هم یه بار خودش با الدن رینگ سعی کرد خودی نشون بده مسخره اش کردن، احتمالا واسه همین رو آورد به بوستینگ اکانت.
پوینت حرف من چیز دیگه ای هست. فکر کن طرف داره همزمان چهار پنج تا ابر شرکت رو جلو میبره، عملا داره جهت میده به بشریت بعد یکی بیاد بگه گیمر استخدام کرده که خفن خودش نشون بده دلایل دیگه ای هم هست که میتونه استخدام کنه مثلا طرف بره فارم کنه کرکتر دولوپ کنه اینم بشینه یه ساعت بازی کنه.احتمالا پلیر استخدام کرده براش کرکتر و آپگرید کنه خودشم بازی کنه. همچین چیزی امکان نداره.
باید؟ نهبه نظرت همچین آدمی باید گیمر استخدام کنه که بگه من خفنم؟
اگر واسه این اکانت رو بوست میکنه که فقط اندگیم بازی کنه که دیگه پز دادن ندارهمن خودم تو این تاپیک اولین نفری بودم که این رو گفتم:
پوینت حرف من چیز دیگه ای هست. فکر کن طرف داره همزمان چهار پنج تا ابر شرکت رو جلو میبره، عملا داره جهت میده به بشریت بعد یکی بیاد بگه گیمر استخدام کرده که خفن خودش نشون بده دلایل دیگه ای هم هست که میتونه استخدام کنه مثلا طرف بره فارم کنه کرکتر دولوپ کنه اینم بشینه یه ساعت بازی کنه.
این ویدیو رو نگاه کنید ... حتی مکانیسم های ساده بازی رو نمیدونه !یه بار دیگه به رزومه طرف نگاه کن. به نظرت همچین آدمی باید گیمر استخدام کنه که بگه من خفنم؟
چند وقت پیش هم Marques Brownlee رو واسه اینکه تسلاش رو فروخت بلاک آنبلاک کردبعد از اینکه asmongold به بوست شدن اکانت ماسک اشاره کرد و از او انتقاد کرد ٬ ماسک او را انفالو کرد ٬ پیام های خصوصیش رو لو داد و چک مارک توییتر asmongold رو ازش گرفت .
View attachment 363889
x.com
مثل این بچه ننرها قهر کرده.بعد از اینکه asmongold به بوست شدن اکانت ماسک اشاره کرد و از او انتقاد کرد ٬ ماسک او را انفالو کرد ٬ پیام های خصوصیش رو لو داد و چک مارک توییتر asmongold رو ازش گرفت .
View attachment 363889
x.com
نمی تونه رئیس جمهور آمریکا بشه، چون متولد آمریکا نیست. می تونه برای آفریقای جمهوری اقدام کنه اگر خواست!مثل این بچه ننرها قهر کرده.
خب آبروی خودت رو بردی انتظار دیگه ای داشتی؟
با اعتماد به نفس هم اومده استریم کرده ، فکر کرده گیمرها ببو گلابین و متوجه نمیشن.
مشخصه که یه جا مشکل شخصیتی داره که همچین کارهایی میکنه.
بعد اونطور که میگن ایشون میخواد برای آینده برای ریاست جمهوری اقدام کنه؟
خب این خیلی خوبه ، نمیدونستم همچین قانونی دارن.نمی تونه رئیس جمهور آمریکا بشه، چون متولد آمریکا نیست. می تونه برای آفریقای جمهوری اقدام کنه اگر خواست!
فک کنم آبروشم خیلی نرفته به لطف این وضعیت پوشش خبری. نمونش همین بازیسنتر که بجای که خبر بوست کردنش ببینیم یجوری عنوان زدن انگار واقعا یه ساله نشسته پای دیابلو!!حالا اونهایی که گیمر نیستن حتما درک نمیکنن و به عمق کاری که کرده پی نمیبرن ولی این مورد سر استریم POE 2 آب رو ریزی خیلی بدی براش بود .
کلی باید زور بزنه که دوباره بین گیمرها حداقل آب رفته رو برگردونه.