ایده‌های نام‌گذاری فولدرها

آیا از این قابلیت جدید PS4 راضی هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    17

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
سلام به همه دوستان بازیسنتری

همونطوری که میدونید یکی از قابلیت‌های خوبی که در آپدیت 4.0 کنسول PS4 اضافه شده، ساخت فولدر و سازماندهی بازیها و برنامه ها هست. هر کسی برای نام گذاری فولدرها یه ایده ای داره. این تاپیک برای این ایجاد شده که هر کسی ایده های خودش با بقیه به اشتراک بذاره.

من خودم فولدرها رو به شکل زیر نام‌گذاری کردم :

PS Physical Games
PS Digital Games
PS+ Games
PS Demos
PS Apps
PS Classic Games

ایده های خودتون رو به اشتراک بذارید تا همه لذت ببریم :دی

خوبه نریمان تفکیک شدست ولی کلا من تفکیک کردنو جمعو جورتر بیشتر دوس دارم برا همین مثل PS3 تفکیکش کردم .
GAM3S TODAY (بازیهایی که قراره انجامشون بدم یا نیمه تمومنو یا پلات نشدن)
OLD GAM3S
APP

• Like
Reactions: Democracy
حرکت پسندیده ای بود و هستش
من این طور فولدر گزاری کردم
PS PLUS GAMES (Digital)
Only Disc
Applications

البته اسامی پست اول الان نظرمو جلب کرد و حتماً اعمال خواهم کرد و به این صورت تغییر میدهم

• Like
اون PSهای اولشو میشه برداشت! نامگذاریها خوب انجام شده. من چون بیشتر دیسک هست بازیام و دیسک که میزاری اگه تو فولدر باشه باید خودت بیوفتی دنبالش فقط اپهارو بردم تو فولدر و اسمشم Apps هست!

• Like
اون PSهای اولشو میشه برداشت! نامگذاریها خوب انجام شده. من چون بیشتر دیسک هست بازیام و دیسک که میزاری اگه تو فولدر باشه باید خودت بیوفتی دنبالش فقط اپهارو بردم تو فولدر و اسمشم Apps هست!
مشکلی که هست اینه که فولدر PS+ Games اینجوری خراب میشه مگه اینکه بنویسم Plus Games

• Like
Reactions: J. Constantine
Game Demos
Digital Games
PS Plus Games
No Disc
Always Play
-توي No Disc بازي هايين كه قبلا ديسكشونو داشتم ولي الان فروختم، بازيو نگه داشتم كه اگه حالا يه روزي دوباره اون بازيه رسيد دستم نخواد همه اپديتو دانلود كنم :D
-Always Play هم توش U4 و BF4 و DC هست :D

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or