ایتاگاکی: دیدن Ninja Gaiden 2 دیگر سازندگان را بی انگیزه می کند ... !

James Bond 007

کاربر سایت
ایتاگاکی در مصاحبه ای با Game Informer گفته که "دیگر سازندگان به هیچ وجه نمی توانند در سطحی که ما برای Ninja Gaiden 2 کا کردیم کار کنند. او همچنین گفته که دیدن کار ما باعث بی انگیزگی اونا میشه !

از او سوال شد که آیا چیزی در سال 2007 اعلام می کند؟

ایتاگاکی: خیلی دوست دارم بهتون کارایی که می کنیم رو نشون بدم اما می ترسم دیگر سازندگان بی انگیزه بشن و دیگه بازی نسازن چون به پای ما نمی رسن! (!!!!!!!)

اگه راست بگه که فقط باید صبر کنیم ببینیم چیکار دارن می کنن!:eek:

ایتاگاکی در مصاحبه ای با Game Informer گفته که "دیگر سازندگان به هیچ وجه نمی توانند در سطحی که ما برای Ninja Gaiden 2 کا کردیم کار کنند. او همچنین گفته که دیدن کار ما باعث بی انگیزگی اونا میشه !(!!!!!!!)
نکنه ایشون ناظر کیفی صدها استودیوی معتبر بازی سازی که دارن رو پروژه هاشون کار میکنن هستند و ما نمیدونستیم ؟؟؟!!!
ایتاگاکی: خیلی دوست دارم بهتون کارایی که می کنیم رو نشون بدم اما می ترسم دیگر سازندگان بی انگیزه بشن و دیگه بازی نسازن چون به پای ما نمی رسن!
آخییییی مامانش قربونش بره که چقدر پسر خوبو دلسوزیه

نکنه ایشون ناظر کیفی صدها استودیوی معتبر بازی سازی که دارن رو پروژه هاشون کار میکنن هستند و ما نمیدونستیم ؟؟؟!!!

قدرت ایشون رو همین قدر بدون که که در این سبک رقیبی که بتونه باهاش رقابت کنه نداره البته هستند ولی اصلا عددی نیستند .والان هم توی فروم های سایتهای خارجی تبدیل به داغترین خبر شده و دارن مثل اینجا سرش کل کل میکنن ....

نوشته شده توسط pandora tomorrow
فامیتسو هم خیلی کیف کرده با بازیش
دوست عزیز شما که بهتر میدونی نسخه xbox این بازی در سال 2004 یک انقلاب در این سبک به وجود آورد و سایت gamespot بهش امتیاز 9.4 رو داد و کلی از جایزه های بهترین بازیهای سال رو از آن خودش کرد و کلی از سازنده ها و شخصیتهای خبره در بازی این بازی رو بی نظیر دونستند که واقعا هم در سبک خودش بی نظیر بود و همچنان هست .نسخه ps3 فقط یک نسخه بازسازی شده هست نه بیشتر .انقلاب این بازی با ninja gaiden 2 شروع میشه نه با یک عنوان بازسازی شده .
همانطور که قبلا هم گفتم itagaki کلا آدم پرادعایی هست ولی ادعای اون با اعتبار اون همراه هست و اعتبارش هم بازیهای بزرگش هستند.

teamninjathumbcollection.jpg

آخرین ویرایش:
قدرت ایشون رو همین قدر بدون که که در این سبک رقیبی که بتونه باهاش رقابت کنه نداره
باهات موافقم ولی دیگه زیادی اغراق کرده و سوء استفاده از موقعیتش برای تبلیغ و جنجال

قدرت ایشون رو همین قدر بدون که که در این سبک رقیبی که بتونه باهاش رقابت کنه نداره البته هستند ولی اصلا عددی نیستند .والان هم توی فروم های سایتهای خارجی تبدیل به داغترین خبر شده و دارن مثل اینجا سرش کل کل میکنن ....

دوست عزیز شما که بهتر میدونی نسخه xbox این بازی در سال 2004 یک انقلاب در این سبک به وجود آورد و سایت gamespot بهش امتیاز 9.4 رو داد و کلی از جایزه های بهترین بازیهای سال رو از آن خودش کرد و کلی از سازنده ها و شخصیتهای خبره در بازی این بازی رو بی نظیر دونستند که واقعا هم در سبک خودش بی نظیر بود و همچنان هست .نسخه ps3 فقط یک نسخه بازسازی شده هست نه بیشتر .انقلاب این بازی با ninja gaiden 2 شروع میشه نه با یک عنوان بازسازی شده .
همانطور که قبلا هم گفتم itagaki کلا آدم پرادعایی هست ولی ادعای اون با اعتبار اون همراه هست و اعتبارش هم بازیهای بزرگش هستند.

teamninjathumbcollection.jpg
من شماره اول این بازی رو بازی نکردم که بتونم دربارش نظر بدم با توجه به صحبتهای سازندش که می گه بقیه بازیسازا بی انگیزه میشن می خواستم بدونم که حتی god of war هم نمی تونه با این بازی رقابت کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or