شایعه ایا Valve در حال ساخت Half-Life 3 با موتور جدید Source Engine 2 است؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

sourcelogo_18617.nphd.jpg

سال‌هاست که از طرفداران سری Half-Life منتظر قسمت جدید این عنوان هستند. در این چند مدت اخیز شایعات بسیاری پیرامون آمدن Half-Life 3 به گوش می‌رسید که هیچ یک به واقعیت نزدیک نبودند. ولی در جدیدترین خبری که امروز منتشر شد جواب این سوال که چرا این بازی هنوز منتشر نشده است داده شد. طبق اماری که سایت Valvetime (این سایت توسط هواداران شرکت Valve و این بازی درست شده است) ان را ارائه کرده است سری سوم این بازی یعنی Half-Life 3 قرار است با انجین به روز شده و جدید Source Engine 2 که برای نسل بعد تهیه شده است، ساخته شود.
این سایت بیان کرده است این اطلاعات را از کدهای برنامه 'Filmmaker بدست اورده است که نشان می‌دهد Valve در حال ساخت یک موتور جدید برای نسل بعد است.
این موتور قدرتمند که توسط خود شرکت Valve Corporation ساخته شده است بازی‌های معتبری چون Half-Life 2 و Counter-Strike: Source با ان ساخته شده اند. هر چند والو هیچ گونه خبری مبنی بر این ‌که موتور Source 2 را در دست ساخت دارد ارائه نکرده است ولی شایعات بیان گر این است این شرکت قرار است Half-Life 3 را با این موتور بسازد.
ایا Source به طور کلی کنار گذاشته می‌شود و نسل جدیدش یعنی Source 2 خواهد امد؟

oxm.co

این چیزی که شما می خوای Half-Life نیست ، کلی شوتر با این مشخصات تو بازار ریخته که می تونی ازش لذت ببری!

اشکالی هم نداره HL بیاد از المانهای موفق استفاده کنه,فکر میکنم خیلی از طرفدارا با من هم عقیده هستن که کاراکتر کامل صامت بازی یه مشکل بود واسش!!
هرچند با استفاده از شخصیتهای دیگه مثل الکس محیط رو کاملا زنده نگه میداشت واسه بازیباز ولی اگه کاراکتر بازی صحبت کنه به نظر من هم شخصیت پردازیه بهتری میشه کرد و هم داستان قویتری!!
در ضمن حالا اگه یدونه همین تغییر هم بکنه دیگه بازی اسمش Half Life نیست و میشه یه بازی دیگه!!!!!!

خیلی از طرفدارا با من هم عقیده هستن که کاراکتر کامل صامت بازی یه مشکل بود واسش!!

اون خیلی ها دیگه طرفدار نیستن بازیکن های جدیدن که تازه با سری آشنا شدن :d طرفدار ها هیچ مشکلی با این موضوع ندارن
بحث کردن سر این قضیه بی فایدس وقتی هم والو و هم طرفدار ها با این قضیه مشکلی ندارن

این نسل مگه روی دوران اوج نبود؟؟؟
left4dead
portal
!!!

+
Team Fortress 2

آخرین ویرایش:
اون خیلی ها دیگه طرفدار نیستن بازیکن های جدیدن که تازه با سری آشنا شدن :d طرفدار ها هیچ مشکلی با این موضوع ندارن
بحث کردن سر این قضیه بی فایدس وقتی هم والو و هم طرفدار ها با این قضیه مشکلی ندارن

به هر حال من خودم به عنوان یکی از طرفدارای قدیمی بازی همون وقت هم با صامت بودن کاراکتر بازی مشکل داشتم و دارم!!!
و به نظرم اگه یه ذره رو شخصیت پردازیه گوردون کار کنن خیلی بهتر از اینا میشه!
به هر حال این نظر من بود!

به هر حال من خودم به عنوان یکی از طرفدارای قدیمی بازی همون وقت هم با صامت بودن کاراکتر بازی مشکل داشتم و دارم!!!
و به نظرم اگه یه ذره رو شخصیت پردازیه گوردون کار کنن خیلی بهتر از اینا میشه!
به هر حال این نظر من بود!

:|:|:|:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|
:|:|:|:|
:|:|:|
:|:|
:|------------------------------------------------>> :|
:|:|
:|:|:|
:|:|:|:|
:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|:|:|:|

تمام جذایت Half Life تو سکوت گردون فریمن خلاصه شده بود و شخصیت ساکت با ابوهتش

دوست عزیز این حرف نزدن شخصیت اصلی بازی چیزیه که من طرفدار بازی و خیلی ها دیگه عاشقش هستن.حرف نزدنش باعث میشه احساس کنی تو خودت فریمن ی:دی

---------- نوشته در 03:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

امیدوارم اگر نسخه بعدی‌ای از HL در کار باشه داستان Gordon Freeman و Alyx Vance ناتمام نمونه.
خب معلومه hlبعدی داستان ادامه اپیزود2میرین قطب وکشتی رو پیدا کنن و....اگه این نباشه ملت ولو رو به اتش میکشن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or