شایعه ایا Modern Warfare 4 بازی نسل بعد است؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Infinity Ward در حال کار بر روی Call of Duty جدید است که بر اساس رسم همیشگی باید در 2013 منتشر شود
Infinity Ward در لیستی که منتشر کرده به دنبال شخصی برای پر کردن جای انیماتور ارشد تیم CoD 10 باشد
"ما به دنبال انیماتور ارشد هستیم که تجربه در بازی سازی و علاقه به کار بر روی فناوری نسل
بعد داشته باشد
پس می توان حدس زد بازی بعدی از سری Modern Warfare در نسل بعد عرضه خواهد شد
ایا کنسول های نسل بعد در 2013 عرضه خواهند شد؟ یا Modern Warfare بعدی در سال غیر از 2013 عرضه خواهد شد؟

به هر حال Call of Duty امسال توسط Treyarch, در حال ساخت است؟

اینا اگه از الان شروع کرده باشن رو همین PS3 میدن بیرون. PS4 اومد یکی هم رو اون میدن بیرون. مگه ماری داره واسشون.؟؟؟ اصلا پاش بیفته هر روز یه COD میده بیرون. :d

اقا من همین الان می گم بازی MW4 بر روی PS4 یا X720 منتشر نمیشه. احتمالا" IW تصمیم داره برای یکی از کنسول های نسل بعد که می تونه یکی از اونها Wii U باشه بازی بسازنده.

به نظر من نسخه ی بعدی هر چی باشه MW نیست ! چون میدونن که نباید ی چیز رو برای بازی باز تکراری کنن و البته این رو هم میدونن که خیلی نمیتونن دیگه نسخه از MW بدن ، پس یکی دو تا نسخه ی دیگه که بیاد ، بعدش شاید شاهد MW جدیدتر باشیم !

دقیقا MW که تموم شد دیگه چی رو میخواند ادامه بدن ؟

اگر بخوان ی چیزی میسازن که همه مات و مبهوت بمونن !

یا شایدم از عناوین گذشته ( مثل نسخه 3 ) یه چندتا چیز کش میرند با همین گرافیک زاغارت برای نسل بعد میسازند

شما میدونی گرافیک یعنی چی ؟! کاملا معلومه اصلا طرفدار BF نیستی و الکی این پست رو ندادی !!! خوشت نمیاد از ی بازی چرا بیخود میای تاپیک رو خراب میکنی ؟ دعوت نامه که نفرستادن برات بیای اینجا !!! ی بازی با این همه طرفدار هیچوقت با حرفای امثال شما خراب نمیشه ...

اقا من همین الان می گم بازی MW4 بر روی PS4 یا X720 منتشر نمیشه. احتمالا" IW تصمیم داره برای یکی از کنسول های نسل بعد که می تونه یکی از اونها Wii U باشه بازی بسازنده.
رفیق Wii U که نسل بعد حساب نمیشه , حتی در مقابل همین کنسولای فعلی هم نسل قبله ! :d
چه اهمیتی داره MW بسازن یا چیز دیگه ؟! مگه آیه اومده که حتما MW بسازن ؟! شاید حال کنن Space Warfare بسازن یا اصلا Ancient Warfare ! :d اکتیویژن برای پول در آوردن نمیذاره COD خراب بشه ...

امكان نداره خود اكتيويژن اعلام كرده مدرن وارفر 3 آخرين نسخه از سري مدرن وارفر هست.
سره خیلی از بازیها همین حرفهارو زدن ولی 4 و 5 ش اومد...!!به قول دوستان تا وقتی ازش مایه در بیاد اینا MW میدن بیرون حالا با این اسم نباشه با یه اسم دیگه...!!

رفیق Wii U که نسل بعد حساب نمیشه , حتی در مقابل همین کنسولای فعلی هم نسل قبله ! :d
چه اهمیتی داره MW بسازن یا چیز دیگه ؟! مگه آیه اومده که حتما MW بسازن ؟! شاید حال کنن Space Warfare بسازن یا اصلا Ancient Warfare ! :d اکتیویژن برای پول در آوردن نمیذاره COD خراب بشه ...

شما اطلاعات نداری نگو. Wii U نسل بعد هستش و از کنسول های حال حاظر قوی تره آما طبق روال نینتندو از نسل بعد سونی و مایکرو قدرتش کم تره.

دقیقا
تا وقتی مایه ازش بچکه، اینها یکسال یکبار یه نسخه COD میدن
الان هم که Wii u و Vita هم هستن ...

انقدر میسازن تا نسل بعد در سالی نامعلوم عرضه بشه، اینها هم میان علاوه بر اینکه روی PS3 و 360 بازهم ادامه میدن ( حداقل یک شماره )، روی کنسولهای نسل بعد ( حالا هر چی میخواد اسمش باشه ) هم شماره جدید را میزنن
دقیقا کاری که با اومدن PS3 با نسخه COD3 کردن

دوستان چرا اینقدر حرص و جوش میخورید؟‌خی بابا اومد بازی کنید دیگه. حالا ۲ سال قبل بازی اینقدر دعوا میکنید بازی بیاد چی کار میکنید؟:d فکر کنم قتل و آدم کشی بشه اینجا نه؟:d

اکتی مگه عقلش از دست داده شاید مشترک عرضه کنه ولی مگه نسل بعد تا اخر سال میخواد چقدر فروش کنه که MW4 برای نسل بعد لانچ کنه.برای همین نسل میاد 100% ولی میگم شاید فقط پورتش کنه و اینکه بعیده همچین کاری کنه .آدم که از پول بیشتر نمیگذره که بره سراغ فروش پایین تر :d
کلا اکتی چه بخواییم چه نخواییم سالی یکی COD میده چه برای این نسل چه برای نسل بعد :d

والا من این IW رو اینجوری شناختم که اگه بخوان میتونن هر هفته یه COD جدید بدن !! چون کاره خاصی نمیکنن که فقط MAP رو عوض میکنن!! وگرنه گرافیکش و بافتاش و ... همون مال MW1 هست دیگه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or