شایعه ایا Mirror's Edge 2 تنها برای XONE عرضه خواهد شد؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

سایت آمازون ایتالیا بازی Mirror's Edge 2 را در صفحه ی خود قرار داد اما نکته قابل توجه این است که تنها پلتفورم موجود برای آن XONE است.توضیحاتی در مورد بازی داده نشده است و همچنین تاریخ انتشار نیز اول ژانویه 2020 خورده است.البته این سایت اعلام کرده به محض اینکه اطلاعات بازی مشخص شد در اختیار کاربران قرار خواهد داد ضمن این که فعلا بازی را نمی توان پیش خرید کرد.
چندی پیش Ben Cousins از سوی DICE تاکید کرده بود که عنوان Mirror's Edge 2 در حال ساخت است هرچند هیچ گونه اطلاعات دیگر از بازی نه ازطرف سازندگان و نه EA داده نشده است.سال پیش نیز شایعه شده بود که این عنوان برای کنسولهای نسل بعد عرضه خواهد شد و از کینکت نیز پشتیبانی خواهد کرد.

منبع

نامردا سریع برداشتنش !! :دی الآن که وارد اون صفحه بشیم ، مینویسه An error occurred.
دیگه کاملاً تابلو شد که بازی توی E3 نمایش داده میشه و نمیخوان که سورپرایزشون لو بره ! :دی
من نمی فهمم اینا عقلشون نمی رسه تا یه چیزی بذارن تو سایت همه ی ملت می فهمن؟ :|

دلیل خاصی نداره وقتی شماره1 بازی مولتی پلتفرمه چجور میشه شماره 2 بازی انحصاری بشه؟؟
شما یه مقدار "پول زیاد" دستی به من بده PS4 رو انحصاری xbox one میکنم ... همه چیز با پول حل شدنیه. البته EA مزه ی دهنش خیلی بالاست...بعیده MS گدا پول بده

- - -ویرایش - - -

نامردا سریع برداشتنش !! :دی الآن که وارد اون صفحه بشیم ، مینویسه An error occurred.
دیگه کاملاً تابلو شد که بازی توی E3 نمایش داده میشه و نمیخوان که سورپرایزشون لو بره ! :دی

نمیخواستن

الان دیگه لو رفته :دی

بعیده MS گدا پول بده

اتفاقا مایکرو برای انحصاری کردن بازی های ترد پارتی خوب اخ میکنه اما بخث اینه که ME2 ارزش پول دادن و انحصاری شدن رو داره؟ انحصاری بودن این بازی چه ارزش افزوده ای برای مایکرو داره؟ چون عنوان کنسول سلری نیست. یعنی کلا عنوان بفروشی نیست. وقتی خیلی راحت و بدون دردسر یه نسخه از بازی برای Xbox هم منتشر میشه شخصا دلیلی نمیبینم که مایکرو بخواد سر کیسه رو شل کنه. چون الان مایکرو خودش کلی هزینه کرده و استدیو فرست پارتی داره، در نتیجه طبیعی هست که سیاست سونی و نینتندو رو پیش بگیره و بجای انحصاری کردن ترد پارتی های بیخود (حالا بخواد برای L4D3 پول بده یه چیزی!) رو استدیوهای خودش سرمایه گذاری کنه.

اتفاقا مایکرو برای انحصاری کردن بازی های ترد پارتی خوب اخ میکنه اما بخث اینه که ME2 ارزش پول دادن و انحصاری شدن رو داره؟ انحصاری بودن این بازی چه ارزش افزوده ای برای مایکرو داره؟ چون عنوان کنسول سلری نیست. یعنی کلا عنوان بفروشی نیست. وقتی خیلی راحت و بدون دردسر یه نسخه از بازی برای Xbox هم منتشر میشه شخصا دلیلی نمیبینم که مایکرو بخواد سر کیسه رو شل کنه. چون الان مایکرو خودش کلی هزینه کرده و استدیو فرست پارتی داره، در نتیجه طبیعی هست که سیاست سونی و نینتندو رو پیش بگیره و بجای انحصاری کردن ترد پارتی های بیخود (حالا بخواد برای L4D3 پول بده یه چیزی!) رو استدیوهای خودش سرمایه گذاری کنه.
مگه قراره فقط عنوان پول سازی زیادی داشته باشه ؟ البته من نمگیم این امر پول سازی خیلی مهمه ولی ذهینیت مثبتی که با انحصاری ها ( چه پول ساز و غیر پوب ساز ) روی گیمر ها داره خودش باعث فروش کنسول میشه یعنی یه جورایی یه جو مثبت روی کنسول ایجاد میکنه . الان ترد پارتی های زیادی هستند که نسل بعد هم برای مایکرو انحصاری میسازن خود کرایتک ! خود اپیک یا از همه مثال بهتر خود remedy ! مگه aw چقدر فروخت ؟ ولی کنار aw یه بازی انحصاری دیگه میسازه و مطمئنا aw2 هم انحصاریه دوباره . حالا Mirror's Edge 2 هم که خب بازی واقعا خوبیه و شاید هم اونقدر شماره2 خفن هستنش مایکروسافت دیده و سریع گفته انحصاری کن ؟! :دی

مگه قراره فقط عنوان پول سازی زیادی داشته باشه ؟ البته من نمگیم این امر پول سازی خیلی مهمه ولی ذهینیت مثبتی که با انحصاری ها ( چه پول ساز و غیر پوب ساز ) روی گیمر ها داره خودش باعث فروش کنسول میشه یعنی یه جورایی یه جو مثبت روی کنسول ایجاد میکنه.
استثنائا" این یکبار حرفت 100% درسته!:دی
چون "لبه آینه" ازون بازی یونیکای دوست داشتنی نسل قبل بود که اتفاقا مثل خیلی بازیای دیگه تندتند شمارش اضاف نشد و الآن اساسا ملت تشنه ان که نسخه جدیدش رو بازی کنن، واقعا می تونه جو رو خیلی به نفع مایکروسافت کنه. ضمن این که بازی پرفروشی هم بود ماکان، یه ip عجیب غریب جدید 4 5 میلیون بفروشه همچین کم هم نیست. ولی خرج تبلیغات بالا بوده که اینجا مایکروسافت میتونه جورش رو بکشه.
پتانسیل از سر و رویبازی میبارید و با برطرف کردن نقصای نسخه اول چیز هیولایی می شه! برام فرقی نمیکنه رو چه پلتفرمی، اما هر چه زودتر خواهان اینم که شماری جدیدش رو بازی کنم.
ME تا اکتبر 2010 به زور 2 میلیون رو هر سه تا پلتفرمی که عرضه شده بود فروخت :دی
3 میلیونی شدنش رو که خود EA گزارش کرد!:دی

آخرین ویرایش:
یه ip عجیب غریب جدید 4 5 میلیون بفروشه همچین کم هم نیست
ME تا اکتبر 2010 به زور 2 میلیون رو هر سه تا پلتفرمی که عرضه شده بود فروخت :دی

استثنائا" این یکبار حرفت 100% درسته!
:biggrin1:

اتفاقا 100٪ حرفش غلطه!:دی

اگه اینطور بخوایم حساب کنیم پس مایکرو بیاد MoH رو هم انحصاری کنه ذهنیت خوبی برای طرفدارا بوجود آورده و مثبته!

مایکرو قطعا به استدیوهای ترد پارتی پول میده تا براش بازی بسازن. نمونش همین کرایتک که فرخ گفت اما رایز یه بازی هاردکور برای کینکت هست که خوب نیازی به توضیح اهمیتیش برای مایکرو نیست! یا رمدی که اساسا شده 2nd Party مایکرو.

از نظر من انحصاری کردن ME2 سودی برای مایکرو نداره. نه مثل AW یه بلاک باستره که جزو ارزش های کنسول Xbox محسوب بشه (نمونش برای سونی بازی ها اودا هستن که هرچند نمیفروشن و از نظر تجاری موفق نیستن اما جزو بهترین بازی هایی هستن که سونی انهارو در انحصار خودش داره)، نه یه بازی خیلی پرطرفدار هست که بگیم طیف بزرگی از مخاطب هارو به سمت One متمرکز میکنه و نه عنوان کنسول سلر که انحصاری بودنش کمکی به فروش بهتر One بکنه. منطقی تر اینه که مایکرو رو استدیوهای خودش تمرکز کنه و اجازه بده یه نسخه از این بازی، در صورت وجود، به صورت اتوماتیک برای کنسولش منتشر بشه!

مگه اینکه مایکرو برای پر کردن ان 15 تا بازی انحصاری امده باشه سمت ME2.

به نظر من me ارزش نداره انحصاري بشه چون قدرت زيادي براي جذب مخاطب (چه براي خريد بازي و چه براي خريد خود كنسول )نداره و بيشتر استفادش تو بحث هاي فن ها براي نشون دادن انحصاريها به هم و افتخار ورزيدناشون واسه هيچ:dمگر اينكه شماره دومش چيز خفني بشه كه بايد در اينده ديد

احتمالا خود ea هم نمي خواسته ادامشو بسازه ولي مايكرو با پولش تو پروسه ساختش كمك كرده و شايد اين دليلي براي انحصاري شدنش بشه

.

اگه به اين ليست كردن Retailer ها بشه اعتماد كرد كه خب Webhallen سوئدی هم بازي رو براي Xbox360، PS3، PC و PS4 ليست كرده و خبري از Xbone نيست!

WEBHALLEN.com

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or