شایعه ایا Mirror's Edge 2 تنها برای XONE عرضه خواهد شد؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

سایت آمازون ایتالیا بازی Mirror's Edge 2 را در صفحه ی خود قرار داد اما نکته قابل توجه این است که تنها پلتفورم موجود برای آن XONE است.توضیحاتی در مورد بازی داده نشده است و همچنین تاریخ انتشار نیز اول ژانویه 2020 خورده است.البته این سایت اعلام کرده به محض اینکه اطلاعات بازی مشخص شد در اختیار کاربران قرار خواهد داد ضمن این که فعلا بازی را نمی توان پیش خرید کرد.
چندی پیش Ben Cousins از سوی DICE تاکید کرده بود که عنوان Mirror's Edge 2 در حال ساخت است هرچند هیچ گونه اطلاعات دیگر از بازی نه ازطرف سازندگان و نه EA داده نشده است.سال پیش نیز شایعه شده بود که این عنوان برای کنسولهای نسل بعد عرضه خواهد شد و از کینکت نیز پشتیبانی خواهد کرد.

منبع

همچنین تاریخ انتشار نیز اول ژانویه 2020 خورده است
با این تفاصیر بنظرم خبر شایعه ای بیش نیست.:d

هر کاری میکنید بکنید فقط انحصاری X1 نکنید. :((

از انجینی که ساخته میشه بازی باهاش ( و حداقل یک سال رو هست که در حال ساخته ) مطمئن باشید روی هر دو نسل میاد همون طور که خیلی از بازی های دیگه EA میان

از نظر من اصلا بعید نیست. وقتی مایکرو میگه 15 تا انحصاری تو سال اول دارن یعنی دم ترد پارتی هارو هم دیدن و میتونه یکی از ان 15 تا عنوان ME2 باشه!

مشکلی نیست ولی ما تا اونموقع ...
6ods81jv1dgv6tssmkrz.jpg

اولا که اون 2020 نشون میده که به احتمال زیاد شایعه هست این خبر
نکته ی دوم EA و انحصاری ؟؟؟
اصن میگنجه یه شرکت به این پول پرستی انحصاری بده ؟؟؟:)):))

از نظر من اصلا بعید نیست. وقتی مایکرو میگه 15 تا انحصاری تو سال اول دارن یعنی دم ترد پارتی هارو هم دیدن و میتونه یکی از ان 15 تا عنوان ME2 باشه!
اتفاقا بعیده این بازی انحصاری X1 باشه.مطمئن باش:d

اتفاقا بعیده این بازی انحصاری X1 باشه.مطمئن باش

من نمیگم حتما شایعه بعدا تبدیل به خبر میشه اما شما دوتا دلیل بیار که چرا من باید مطمئن باشم که انحصاری نخواهد بود؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or