شایعه ایا eight days هنوز در دست ساخت است ؟

nathan mckane

کاربر سایت
eightdays30cabf8.jpg

هنگامی که توقف ساخت بازی eight days به خاطر ساخت eyepet اعلان شد این خبر باعث اشفتگی گیمر های سرسخت در نقاط مختلف دنیا شد.بسیاری این سوال را مطرح کردند که چرا چنین عنوان امیدوار کننده ای باید کنسل شود. اخیرا تعدادی screenshots در وب منتشر شده که دوباره باعث شروع گمانه زنی ها در رابطه با ساخت گیم شده است . چیز دیگری که از این اسکرینشات ها میتوان فهمید حضور لیستی از هنرمندان هالیوودی در بازیست.

این تصاویر همچنین در مقایسه با اخرین شات های منتشرشده نشان دهنده ی مراحل پیشرفته تری از ساخت بازی هستند .خبر غیر منتظره ی دیگری که در رابطه بازی منتشر شده حضور هنرمندان هالیودی از جمله Ving Rhames , Dennis Hopper و Gary Oldman در این عنوان بوده است.

اگرچه هیچ کدام از این اخبار ثابت کننده ی ادامه ی ساخت این بازی نیست اما مطمئا باعث پاشیدن نمک بروی زخم طرفداران سرسخت بازی خواهد شد.

این تصاویر را میتوانید در منبع خبر مشاهده کنید .

منبع

Last edited by a moderator:
آقا خدا خدا کنید این HOME به صورت کلی عرضه شه شاید بشه امید داشت استدیو انگلیس سونی بازی رو از زیر گل در بیاره .

اما اگه الان دو باره ساختش شروع شده باشه شاید تو2010 E3 یا TGS امسال چیزی ازش ببینیم.

واقعا بازی زیبایی بود و خیلی حیف بود. یادمه تریلرش رو به آدم هایی که هیچی از گیم حالیشون نمی شد نشون میدادم کف می کردن:biggrin1:
البته به نظر من این شات ها خیلی امیدوار کننده هستن.چون اینا رو دیگه نمی تونه کسی بسازه:biggrin1:
ویه چیز دیگه من درست یادم نمیاد ولی بازی لوگوی درست حسابی نداشت ولی توی این شات ها لوگوی بازی هم حک شده

خدایا eight days رو برسان:love: سخت تو کف این بازیم حتی killzone 3
اگه تایید بشه به اندازه ساخت این بازی برام خوشحال کننده نیست

مرسی بابت عکسا

یادش بخیر
اون دمو cg ای که داشت عجب چیزی بود
تا اونجایی که من یادمه اون تریلر CG نبود بلکه گیم پلی بازی بود.این بازی اساسا قرار بود صحنه هاش و مراحلش عینا شبیه یه فیلم اکشن ساخته بشه

بازیش فوقو العاده بود من امید زیادی بهش داشتم البته فکر کنم اصلا کنسل نشده باشه و فقط کار رو روش خیلی آهسته ادامه دادند و برای وقتی بود که دیگه عناوین انحصاری سونی زیاد شده بود و بازیاش کم میفروخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or