شایعه ایا مجله PC Gamer در شماره ماه بعد خود,half life 3 را معرفی خواهد کرد؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
به نظر می رسد مجله PC Gamer در شماره بعدی خود ,قصد دارد half life 3 را معرفی کند.

در یک اسکن از اخرین شماره این مجله ,یک اسانسور وجود دارد که طبقه سیزدهم ان به half life 3 ربط دارد که البته روی انپوشیده شده است.

البته تنها این نیست و ساپورت استیم در پیامی در توییت خود نوشت:
WARNING: The most recent HL2 update has some issues. We're working to fix this, you can pause the update for now. 예측하지 못한 결과에 대비하라…
— Steam Support (@Steam_Support) June 25, 2013

که اگر جمله ای که به زبان کره ای نوشت شده را ترجمه کنید می شود:"خود را برای چیزی غیر منتظره اماده کنید."

نظر شما در این باره چیست؟ایا بالاخره half life 3 معرفی خواهد شد؟

منبع:
http://gamingbolt.com/half-life-3-being-teased-by-pc-gamer

ولمون کن
فکر نکنم یکی از بزرگ ترین بازی های دنیا رو اینجوری معرفی کنن
با اینکه بزرگ ترین ارزومه که بیاد ولی فعلا نمیخوام با این که گرونی که نمیشه سیستم ارتقا داد

67c18fc7836ef7bca4adaac1f9518e0c.png

با اینکه عاشق Valve، نویل و Half-Life هستم دیگه حالم بهم میخوره وقتی یه خبر درباره ی HL3 میشنوم.:| یعنی در حدی که این خبر گذاری های "بی شرف" ما رو سر کار گذاشتن خود Valve نذاشته. هر 2 ماه یه بار یکی از خبر گذاری های "بی شرف" برای بالا رفتن مخاطب یه شایعه درباره ی HL3 میسازه و باز هم این خبر به لیست "دروغ های اعصاب خورد کن" اضافه میشه. این Valve هم مسخره هست که یه بار مثل آدم اعلام نمیکنه که آقا مثلا به هیچ عنوان خبر های خبرگذاری ها رو باور نکنین و ما بازی رو مثلا توی GDC یا E3 معرفی میکنیم. فکر کنم خود نویل هم سادیسم داره و دوست داره همه توی کف بازی بمونن.:d

HL فراموش کنیم خیلی به نفعمونه شایعاتش واقعا خسته کننده شده جالب اینه که ولو هیچ عکس العملی به این شایعات نشون نمیده یعنی انگار خودشونم فراموش کردن بازی به این اسم وجود داره

تو عکس زیر روی اون برچسب نشوته » " FPS DEVELOPERS TERRARIUM " که معنیش میشه » گلخانه توسعه دهندگان FPS !!!! البته " TERRARIUM " به معنای نمایش از دنیای وحشی هم هست !!! و زیر چسب سیاه هم نوشته " هالف لایف سه " در طبقه 13 !!! یعنی همونجایی که قراره نمایشی از به اصطلاح " TERRARIUM جانوران وحشی داشته باشی "

دیگه تا خود Gabe Newell باهام تماس نگیره و خبر ساخت هالف لایف رو تایید کنه به هیچکدوم از این خبرا دل خوش نخواهم کرد.
مردیم از بس شایعه شنیدیم...

دیگه خیلی بی مزه شده حتی اگه بازیهم معرقی بشه فرق چندانی نداره برا من یکی
نمی دونم نظر بقیه چیه ولی من اینجور شایعه الکی (منظورم شایعات قبلی هست ) سر کار گذاشتن فن های بازی رو یجور بی احترامی میدونم

نمی فهمم چرا این همه طولش می دن؟ چرا اینهمه مخفی کاری؟ 2 تا خبر و عکس چی میشه مگه :-/
شاید واقعا قراره رو نسل بعد بیاد، نمی تونم منطقی که پشت این قضیه اس رو درک کنم، چنین ip هایی که فروششون تضمین شده اس نیاز به "هایپ‌کُش" کردن که ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or