شایعه ایا سری جدیدی از بازی "Metal Gear"در راه است ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
david-hayter-teases-new-game-announcement-might-be-new-metal-gear.jpg

درود .

قبل هر چیز برای کسانی که با نام David Hayter اشنایی ندارند باید بگویم ، وی یک بازیگر و هم چنین یک فیلم نامه نویس میباشد . ولی نام این شخصیت در نزد هوادارن بازی با صدای زیبایش در سری بازی MGS در نقش Snake شناخته میشود . وی متولد سال 1969-02-06 در Santa Monica شهر کالیفرنیا به دنیا امده است .
وی در اخرین خبری که در صفحه Twitter گزاشته است عنوان کرده است که بلاخره امروز من تایید میکنم که نزدیک به یک سال بر روی صدای یک شخصیت کار کردم .
حال این سوال پیش می اید که اقای David Hayter بار دیگر داشته است در این یک سال بر روی صدای SNAKE کار میکرده است یا این عنوان چیز دیگریست .

لیست کارهای وی به شرح زیر است .

Angkor Thom guard in "Eternal Darkness: Sanity's Requiem" (VG)
Museum Cop in "X-Men" (movie)
Naked Snake in "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" (VG, 2004)
Naked Snake in "Metal Gear Solid: Portable Ops" (VG)
Naked Snaked/Big Boss in "Metal Gear Solid: Peace Walker" (VG)
Roman Legionnaire I in "Eternal Darkness: Sanity's Requiem" (VG)
Roman Legionnaire II in "Eternal Darkness: Sanity's Requiem" (VG)
Solid Snake in "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty" (VG)
Solid Snake in "Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots" (VG)
Solid Snake in "Metal Gear Solid" (VG)
Solid Snake in "Metal Gear Solid: The Twin Snakes" (VG)
Solid Snake in "Super Smash Bros. Brawl" (VG)

Source

• Like
Reactions: Ooops
خدا كنه! بعد از مدتها يه خبر خوب شنيدم!البته اگه منظورش صداي اسنيك باشه!اميدوارم كه اگه قرار باشه اين سري ادامه پيدا كنه اسنيك توش باشه وگر ديگه بازي نميكنم!:d

احتمالآ چون نزدیک E3 هستیم و یه قانون نانوشته وجود داره که سورپرایزهای سونی باید لو بره , یه MGS برای NGP باشه ! :دی
البته شایدم برای Rising باشه ولی بعید میدونم یک سال روی صداگذاری Snake که احتمالآ نقش کوتاهی توی اون بازی داره وقت بخواد !

احتمالآ چون نزدیک E3 هستیم و یه قانون نانوشته وجود داره که سورپرایزهای سونی باید لو بره , یه MGS برای NGP باشه ! :دی
البته شایدم برای Rising باشه ولی بعید میدونم یک سال روی صداگذاری Snake که احتمالآ نقش کوتاهی توی اون بازی داره وقت بخواد !

MGS برای NGP رو پایه ام :دی مخصوصاً اگه نقش اصلی بازم Big Boss باشه.
در کنارش این Peace Walker هم با دوتا انالوگ NGP هماهنگ کنن و دوباره عرضه کن عالی میشه :دی

فکر کنم Big boss یه حضوری تو Rising داشته باشه و D.H صد در صد صدای Big Boss رو تو Rising داره.

MGS برای NGP رو پایه ام :biggrin1: مخصوصاً اگه نقش اصلی بازم Big Boss باشه.
در کنارش این Peace Walker هم با دوتا انالوگ NGP هماهنگ کنن و دوباره عرضه کن عالی میشه :biggrin1:
من برای کنسول خونگی میخوام ! :( حالا یه نسخه هم با یه کم تغییر برای NGP بسازه :دی

فکر کنم Big boss یه حضوری تو Rising داشته باشه و D.H صد در صد صدای Big Boss رو تو Rising داره.
Big Boss رو فکر کنم یکی دیگه توی MGS4 صداگذاری میکرد. Richard Doyle یه همچین چیزی ! :دی
ولی همون Solid Snake که دیوید جون صداگذاری میکنه هم بعیده خیلی توی Rising حضور داشته باشه که یه سال وقت ببره !

MGS برای NGP رو پایه ام :دی مخصوصاً اگه نقش اصلی بازم Big Boss باشه.
در کنارش این Peace Walker هم با دوتا انالوگ NGP هماهنگ کنن و دوباره عرضه کن عالی میشه :دی

بازی رو به خاطر یه آنالوگ میخوای دوباره بخری ؟ :d

جدی همون Peace Walker تو E3 رو کنسول خونگی تایید کنن به شخصه راضیم !

آخرین ویرایش:
Metal Gear Solid 4 رو برای 3DS بدن حال کنیم :دی ! از ریمیک Peace walker برای کنسولهای خانگی هم بیشتر استقبلا میکنیم :دی ...
البته چون میگه یساله داره کار میکنه روش من فک میکنم متال گیر 5ـی در راه است ... شاید این E3 بیاید ، شاید ...

دلم تنگ شده برای خاندان Snake!
من همچنان امیدوارم این پیر پسر رو یه جایی تو یه شماره ای چیزی بازم ببینم....
:(

لعنتی تا یه خبر درباره MGS میاد خاطرات احساسی آدمو در مینورده!:d

من برای کنسول خونگی میخوام ! حالا یه نسخه هم با یه کم تغییر برای NGP بسازه

احتمالا برای جفتشون هست.یکم گرافیکشم بیشتر می شه روی ps3 بازی پورت می شه!!این احتمالا باعث افزایش فروشش هم می شه و انحصاری ساختن بازی رو با صرفه تر می کنه!چون یه بازی داره روی دو تا پلتفرم عرضه می شه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or