ایا دیوید باتیستا درخواست برای بازی در فیلم gears of warرو قبول میکنه

Smnakhli

کاربر سایت
دیوید باتیسا هنرمرد مشهور و جنجالی هالیوود در تویتر اعلام کرد که من دیگه پیر شدم پس منو ول کنید تا یکم استراحت کنم بااین حال ادامه داده که ممکنه که یک امیدی باشه که من این درخواست رو برای نقش در دام را قبول کنم . این پیشنهادبا پیام از تویتر و از سایت retro rhino صورت گرفت که محتوای این پیام اینه که این سایت ازدیوید باتیستا خواست که در فیلم gears of war بازی کنه . به امید خدا کنه کنه یک فیلم ازبازی بسیار زیبا gears of war بسازند با بازی دیوید باتیستا چرا چون که تنها کسی که فیزیک بدنیش به دام میخوره 111991 111992

البتته به این توجه داشته باشید که ما دیگه با خود داستان گیرز دیگه طرف نیستیم بلکه با داستانی متفاوت و دنیایی متفاوت و شاید هم شخصیت متفاوت رو در رو بشیم و شاید هم اسم فیلم اصلا گیرز نباشه

داستان خود گیرز نیست
دنیا ش ه متفاوت هست
شخصیت هاش هم متفاوته!

بعد دقیقا کجای این فیلم میشه Gears of War?

نه عزیزم فیلم داستان و شخصیت و دنیای گیرز هست ولی خب کپی صحنه به صحنه بازی قرار نیست باشه و دست سازنده های فیلم خیلی باز هست

داستان خود گیرز نیست
دنیا ش ه متفاوت هست
شخصیت هاش هم متفاوته!

بعد دقیقا کجای این فیلم میشه Gears of War?

نه عزیزم فیلم داستان و شخصیت و دنیای گیرز هست ولی خب کپی صحنه به صحنه بازی قرار نیست باشه و دست سازنده های فیلم خیلی باز هست
من همه این ها را از براساس یک فرضیه گرفتم اما رییس کوالیشن در مصاحبه که با ign کرده میگه <اگه قراره فیلمی با اقتباس از بازی گیرز ساخته بشه بهتره به این فیلم از زاویه نگاه کنیم که گویا در حال تولید اثری در دنیای متفاوت باشه و بر پایه اساس داستان گیرز نباشه تا تاثیری هم بر داستان بازیهای بعدی این مجمونه نیافته >

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or