ایا دیوید باتیستا درخواست برای بازی در فیلم gears of warرو قبول میکنه

Smnakhli

کاربر سایت
دیوید باتیسا هنرمرد مشهور و جنجالی هالیوود در تویتر اعلام کرد که من دیگه پیر شدم پس منو ول کنید تا یکم استراحت کنم بااین حال ادامه داده که ممکنه که یک امیدی باشه که من این درخواست رو برای نقش در دام را قبول کنم . این پیشنهادبا پیام از تویتر و از سایت retro rhino صورت گرفت که محتوای این پیام اینه که این سایت ازدیوید باتیستا خواست که در فیلم gears of war بازی کنه . به امید خدا کنه کنه یک فیلم ازبازی بسیار زیبا gears of war بسازند با بازی دیوید باتیستا چرا چون که تنها کسی که فیزیک بدنیش به دام میخوره 111991 111992

چیزی که باتیستا گفته با چیزی که شما نوشتی ۱۸۰ درجه فرق میکنه!
باتیستا همیشه از بازی در GeoW استقبال کرده و گفته که این نقشو(نقش مارکوس رو هم میخواد نه dom رو) بدین به من!
اینجا هم در توییتر همینو گفته... گفته:
"اونا این حرفها(اینکه باتیستا تو فیلم گیرز بازی کنه) رو می‌شنون ولی هیچ اهمیتی نمی‌دن! اما به هر حال بابت حمایتتون ممنون. باور کنید من هر کاری کردم که این اتفاق بیفته!"
جایی نگفته که پیر شدم، منو ول کنید! شما tried رو احتمالا tired خوندی!

باتیستا اصلا برای این نقش متولد شده مثل ارنولد که برا نقش ترمیناتور متولد شده اصلا بهتر از این برا نقش مارکوس وجود نداره:D
ولی با مصاحبه قبلی راد فرگوسن و اینکه گفت فیلم اصلا تو یه جای دیگه از دنیای بازی رخ میده معلومه که هالیوود میخواد یه فیلم اشغالی و شاید فمنیستی از gears بسازه وقتی که این همه بازیگر سیاه منتظرن چرا باتیستا رو بیارن؟:))

چیزی که باتیستا گفته با چیزی که شما نوشتی ۱۸۰ درجه فرق میکنه!
باتیستا همیشه از بازی در GeoW استقبال کرده و گفته که این نقشو(نقش مارکوس رو هم میخواد نه dom رو) بدین به من!
اینجا هم در توییتر همینو گفته... گفته:
"اونا این حرفها(اینکه باتیستا تو فیلم گیرز بازی کنه) رو می‌شنون ولی هیچ اهمیتی نمی‌دن! اما به هر حال بابت حمایتتون ممنون. باور کنید من هر کاری کردم که این اتفاق بیفته!"
جایی نگفته که پیر شدم، منو ول کنید! شما tried رو احتمالا tired خوندی!
درسته دیوید باتیستا خودش با ساختن این فیلم موافقه و من یکبار که به این توییت نگاه کردم دیدم بله من اشتباه نوشتم و خواستم ویرایشش کنم که این نشد بخاطر همین به خودم گفتم که چه قدر من خرم من اشتباه کردم و از همتون معذرت میخوام در واقع خود باتیستا میخاد کاری کنه که این اقتباس برای بازی ساخته شه من اشتباه خودم و ترجمه ازاین تویت اشباه بوده من رو ببخشید و ممنون که از من انتقاد کردید خیلی خوشحالم کردید

درسته دیوید باتیستا خودش با ساختن این فیلم موافقه و من یکبار که به این توییت نگاه کردم دیدم بله من اشتباه نوشتم و خواستم ویرایشش کنم که این نشد بخاطر همین به خودم گفتم که چه قدر من خرم من اشتباه کردم و از همتون معذرت میخوام در واقع خود باتیستا میخاد کاری کنه که این اقتباس برای بازی ساخته شه من اشتباه خودم و ترجمه ازاین تویت اشباه بوده من رو ببخشید و ممنون که از من انتقاد کردید خیلی خوشحالم کردید
من ديگه پير شدم منو ول كنيد اي بابا عجب داستانيه خداييش اون tried بگيم tired اون منو ول كنيد از كجا پيدا كردي دقيقا ! افتضاح بود

• Like
Reactions: Smnakhli
اگه دیگران از من انتقادی دارن بگن خیلی خوشحال میشم
و در واقع داستان این ماجرا اینه که دیوید باتیستا کاری میکنه که این اقتباس ساخته بشه اما سازندگان هیچ اهمیتی نمیدن و این خیلی بده
بااین حال شاید فیلمی ازش ساخته نشه اما راد فرگوسن در مصابحه ای که ign از ایشان گرفته در این باره صحبت کرده و میگه <ما میخوام فیلمی بسازیم که نه بر پایه اساس داستان gears باشه بلکه در دنیایی متفاوت باشه >
راد فرگوسن که همتون ایشان رامیشناسید این شخص رییس استودیو کوالیشن
بعد ایمکه من این خبر رو خیلی با عجله نوشتم و ازاشتباهی که کردم معذرت میخوام و دیگه درباره این جور خبرها تحقیقات بیشتری میکنم

من ديگه پير شدم منو ول كنيد اي بابا عجب داستانيه خداييش اون tried بگيم tired اون منو ول كنيد از كجا پيدا كردي دقيقا ! افتضاح بود
دارم میگم من این خبر رو بدون اینکه تحقیق کنم نوشتم و بعد از اینکه نوشتم درباره این خبر رفتم توی سایت ign و game radar دربارش که خوندم دیدم بله عجب افتضاحی پیش اومد بازم ببخشید

من تازه وارد این کار شدم و بدون خوندن تویت دیوید باتیستا و تحقیق این رو نوشتم بعد از اینکه این توییت رو نگاه کردم و سایت ها رو خوندم دیدم بله عجب اشتباهی کردم
من از شماها دوباره معذرت میخوام

اشکال نداره پیش میاد دیوید باتیستا سالهاست میخواد این نقش رو بگیره ولی خب ساخت فیلم اقتباسی گیرز تا قبل شکل گیری استدیو کوالیشن هیج وقت به جدیت نرسید

الان هم توسط کمپانی یونیورسال در دست توسعه قرار داره و راد فرگوسن هم درباره این قضیه دیوید باتیستا ای تری واکنش نشون داده و گفته خیلی خوبه ولی انتخاب بازیگرهای فیلم دست من نیست

اشکال نداره پیش میاد دیوید باتیستا سالهاست میخواد این نقش رو بگیره ولی خب ساخت فیلم اقتباسی گیرز تا قبل شکل گیری استدیو کوالیشن هیج وقت به جدیت نرسید

الان هم توسط کمپانی یونیورسال در دست توسعه قرار داره و راد فرگوسن هم درباره این قضیه دیوید باتیستا ای تری واکنش نشون داده و گفته خیلی خوبه ولی انتخاب بازیگرهای فیلم دست من نیست
البتته به این توجه داشته باشید که ما دیگه با خود داستان گیرز دیگه طرف نیستیم بلکه با داستانی متفاوت و دنیایی متفاوت و شاید هم شخصیت متفاوت رو در رو بشیم و شاید هم اسم فیلم اصلا گیرز نباشه

البته که این فیلم قراره بوده درشرکتی که ارباب حلقه ها ساخته قراربگیره یا همان نیو لاین سینما (new line cinemaو تولید کنه اما این اتفاق به جایی نرسید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or