ایا خبری از نسخه ps3 بازی Witcher 2 خواهد بود؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هفت ماه قبل CD Projekt اعلام کرد که دوست دارد نسخه ps3 بازی witcher 2 را نیز بسازد
رییس CD Projekt در مصاحبه با eurogamer درباره این موضوع توضیح داده است

چه موقعی CD Projekt تصمیم به عرضه witcher 2 برای کنسول سونی می گیرد؟
ما منتظر یک زمان مناسب هستیم
ایا این زمان مناسب بعد از عرضه نسخه xbox 360 این بازی می باشد؟
بله فکر می کنم بعد از عرضه نسخه xbox 360 زمان مناسبی باشد

CD Projekt برای نسخه xbox 360 این بازی تلاش های بسیاری کرده مثل ساخت یک موتور رندر جدید قرار دادن محتوایی جدید و
حدود یک تیم کامل 90 نفره بر روی این نسخه کار کرده اند

ایا ساخت نسخه ps3 این بازی نیز همانند نسخه xbox 360 یک سال به طول می انجامد؟
خب به هر حال ساخت محتوایی جدید و عرضه بازی بی نقص روند ساخت طولانی می طلبد
ایا تیم CD Projekt ساخت witcher 3 را شروع خواهد کرد؟
زمان نشان خواهد داد .به هر حال من با این موضوع مشکلی ندارم
البته بسیاری از دارندگان ps3 دوست دارند این بازی را تجربه کنند و ما این را می دانیم پس باید به فکر انها نیز باشیم

در این لحظه رییس بخش بازاریابی این استدیو نیز وارد می شود و می گوید :
البته بسیاری از طرفداران ما نیز دوست دارند بازی بعدی ما را ببینید

Last edited by a moderator:
مرسی بابت خبر. در کل اینطور بازیها به قول معروف رو زمین نمیونن همون موقع که برای PC اومد مطمئن باشید کنسولیها یا رفتن PC خریدن یا ارتقاع دادن که شامل PS3 بازا هم هست و عده معدودی هستن که هنوز در کف این بازی هستن.

راستی سوالات رو بولت با همون مشکی و جوابارو هم معمولی کنی بهتره.

آقا الان بدتر شد.پیش زمینه من سفیده،رنگ هم کردی سفید:dبی زحمت دیفالت کنی از همه بهتره:d
دوست عزیز حق با حسین هستش.اگه میشه رنگ جواب ها رو درست کن.چشممون دراومد.:dبه نظر من هم چون این بازی رو روی 360 زدن پس دیر یا زود هم برای PS3 میزنن البته اگر ماکروسافت نخواد اذیت کنه.:d

بجای اینکه 1سال دیگه رو نسخهps3کار کنن نسخه جدید میسازن برا هردو کنسول...داداش قربون دستت رنگ متن رو صورتی و قرمز کن امروز والنتاینه:دی

همون اول هم گفته بودن که بعد از نسخه 360 ، مشغول پورت و توسعه بازی برای PS3 میشن ، به احتمال زیاد برای PS3 هم یه سری بخش های جدید به بازی اضافه میکنند و همون DLC ها رو برای نسخه های دیگه به صورت رایگان عرضه میکنند ( مثل همون کاری که با نسخه 360 و PC انجام دادن )

در کل یکی از بهترین و با شعورترین استدیو های دنیاست این CD Projekt ، استدیو هایی مثل اینا هستن که نشون میدن همه سازنده ها به فکر پولدار شدن نیستن و بعضی هاشون واقعا به هواداراشون اهمیت میدن

من که بی صبرانه منتظرم نسخه 360 ـش بیاد ، سیستمم خوب نبود نتونستم تجربه اش کنم

عنوانی که اکسکلوسیو میشه ، یه هایپ کاذب براش بصورت بالقوه ایجاد میشه و CD Project با علم به این ، بازی رو ابتدا برای 360 منتشر میکنه .
ایمان دارم نسخه PS3 هم در کار هست .

لابد وقتی ما رو pc داریم نسخه 3یا شایدم 4 رو بازی میکنیم واسه ps3 نسخه 2 رو عرضه میکنن!
نه دوست عزیز.از این فکرها نکن.اگر قرار باشه عرضه کنن همین شماره 2 رو برای PS3 منتشر میکنن اگر هم نخوان حتی اگر 100 تا نسخه هم رو PC بیاد برای کنسول حتی 1 شمارشم عرضه نمیکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or