با اين پول ميتوني بهترين كنسول هاي حال حاضر مثل xbox360 /ps3 /wii را داشته باشي
اصلا چرا يكي همه را بخر ديگه چي ميخواي بعدشم گفتي 60/70 درصد براي بازي ميخواي
خوب حتما بقيشو براي اينترنت ميخواي كه همينا نيازتو بر طرف ميكنن:cheesygri
لپ تاپهای Dell سری XPS کلا برای بازی ساخته شده اند و همگی دارای دو کارت گرافیک آخرین مدل و رم و هارد خیلی بالا و خیلی چیزهای دیگه هستند. اگر به سایت خود دل هم برید میبینید که نوشته XPS, Gamer Laptop
لپ تاپ های Alienware هم که کلا مخصوص گیم هستن و زیر نظر شرکت دل ساخته میشن خوب جواب میدن برای بازی ها.اما خوب تو ایران من ندیدم گارانتی بشن.
من HP DV5-1070ee پیشنهاد می کنم.
گرافیک 1.8 گیگابایت 9600
البته Real 512 هست و بقیه رو از رم می گیره.
رم هم 4 گیگابایت هست و کلا امکاناتش توپه.خودم هم الان دارم استفاده می کنم.
از مارک دل XPS,Insprion و Vostro کلا مدل های جالبی نیستن چون تولید مالزی هستن.خرابیشون هم بالاست و حساس هستن.
یک نکته ای در مورد لب تاپ وجود داره اینه که گردش هوا و کلا تهویه به قدری نیست که بشه از VGA قدرتمند
داخلش استفاده کرد برای همین از کارت های متوسط به پایین استفاده میکنن
به استثنای مدل های خیلی گرانقیمت که اونها هم باز از اخرین کارت گرافیک استفاده نمیکنن
من HP DV5-1070ee پیشنهاد می کنم.
گرافیک 1.8 گیگابایت 9600
لپ تاپهای Dell سری XPS کلا برای بازی ساخته شده اند و همگی دارای دو کارت گرافیک آخرین مدل و رم و هارد خیلی بالا و خیلی چیزهای دیگه هستند. اگر به سایت خود دل هم برید میبینید که نوشته XPS, Gamer Laptop
دوستان با كنسول بازي بيشتر حال ميده يا با لپ تاپ خوب معلومه كنسول :cheesygri
ديگه نيازي نيست بچه را گمراه كنيم بگيم لپ تاپ بخره. من شخصا با امضاي شما خيلي حال
كردمكاملا مشخصه فن مايكرو سافت هستي مثل خودم:laughing:
بعدشم لپ تاپ هايي كه سيستمشون خيلي قوي باشه و به قولي خوراك بازي باشند گرون
تر از اين حرف ها هستند:smile:
با اين پول ميتوني بهترين كنسول هاي حال حاضر مثل xbox360 /ps3 /wii را داشته باشي
اصلا چرا يكي همه را بخر ديگه چي ميخواي بعدشم گفتي 60/70 درصد براي بازي ميخواي
خوب حتما بقيشو براي اينترنت ميخواي كه همينا نيازتو بر طرف ميكنن:cheesygri
یک نکته ای در مورد لب تاپ وجود داره اینه که گردش هوا و کلا تهویه به قدری نیست که بشه از VGA قدرتمند داخلش استفاده کرد برای همین از کارت های متوسط به پایین استفاده میکنن به استثنای مدل های خیلی گرانقیمت که اونها هم باز از اخرین کارت گرافیک استفاده نمیکنن
پدرام جان این Alienware گرونه بیخیال شو ....
این HP DV5-1070ee رو چند خریدی ؟ منظورت از 1.8 گیگ چی بود ؟
نه خیلی هم گرون نیست.بعضی قیمت هاش مناسبه.
من 1.670 خریدم.
منظور این بود که تا 1791 مگابایت یا همون 1.8 گیگابایت گرافیکش به شما میده.اما اصلش 512 هست و بقیه رو از رم میگیره.