شایعه ایا این تصاویر قدرت کنسول Playstation 4 را به نمایش میگذارند؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

PlayStation-4-More-Powerful-Than-Xbox-720.jpg

در جایی که دنیا و صنعت بازی چشم به کنسول نسل بعد دو شرکت سونی و ماکروسافت برای ارائه PS4 و Xbox 720 دوخته است، خبر جالبی از سوی مجله معتبر PSM3 در باره کنسول PS4 شرکت سونی منتشر شد. این مجله در خبری که داشت قدرت پردازندهای گرافیکی نسل بعد را با ارائه دو عکس بسیار جذاب معرفی نمود. تصاویری که در زیر شاهد هستید نشانن از قدرت نسل بعد دارند. یکی با شنان دادن جنگلی انبوه از گل و گیاه ئ درختان، و دیگر نیز کفش دوزکی را بر روی یک شاخه برگ نشان میدهد.
گفته میشود تصاویر زیر مربوط به کنسول PS4 خواهد بود که از جدیدترین فناوری استفاده خواهد کرد. این در حالی میباشد که چندی پیش ما در خبرها شاهد بودیم شرکت سونی نسل بعد کنسول خود را با پردازندهای AMD منطبق خواهد کرد و فن اوری Cell را به کنار میگذارد که با این کار قدرت کنسول خود را به همانند PC های خانگی افزایش دهد.

Source

Attachments

• screenshot_279143.jpg
    screenshot_279143.jpg
    107.9 KB · مشاهده: 438
  • screenshot_279142.jpg
    screenshot_279142.jpg
    74.3 KB · مشاهده: 371
اگه اینطوری باشه که من رسما pcرا که باهاش گیم می زنم میندازن تو سطل زباله :dخیلی خفن هست تصاویر
ممنون

البته شایعه این تصاویر فقط مربوط به PS4 نیست . دو مجله PSM3 و Xbox World این شات ها رو تحت عنوان "کیفیت گرافیکی نسل آینده" ارائه دادن .
99200906328586893150.jpg

اون تصویر جنگله اگه اشتباه نکنم با Cry engine 2 ساخته شده و خیلی قدیمیه !

البته شایعه این تصاویر فقط مربوط به PS4 نیست . دو مجله PSM3 و Xbox World این شات ها رو تحت عنوان "کیفیت گرافیکی نسل آینده" ارائه دادن .

مرسی. البته رو این حساب گفتم:

What's interesting, particularly for PlayStation owners, is that the screenshots running in PSM3 are from tech that echoes the reported specs of PS4,

تازه میخوان با کنسول بعدی به Crysis 2007 برسن. خیلی کنسولها عقب موندن >:d<

من رسما pcرا که باهاش گیم می زنم میندازن تو سطل زباله :d

هر موقع خواستی بندازی سطل زباله, منو صدا کن تا بیام کنار سطل وایسم :d

اگه اینطوری باشه که من رسما pcرا که باهاش گیم می زنم میندازن تو سطل زباله :dخیلی خفن هست تصاویر
ممنون
اهان!!!پس حتما PC متوقف میشه تا گرافیک کنسول ها ازش بیشتر بشن!!به همون اندازه که اینا بهتر میشن PC خیلی بهتر میشه.
تازه همین الان گرافیک CRYSIS1&2 روی PC از این عکس ها بهتره

حالا حالاها خبری از ps4نیست تازه قراره گاد اف وار4 وکیلزون جدید براش بیاد.ایکس باکس بعدیم اگه قراره 6670باشه کرایسیز2 رو به زور رو 30فریم اجرا میکنه .wii uهم که هنوز معلوم نیست ولی اگه قرار باشه 4850یا4870باشه اونم تعطیله .پس این عکسها فقط هایپه مگه اینکه سونی باز بترکونه.

گرافیکش عالیه ولی نسل بعد خیلی بهتر از این میشه
حالا حالاها خبری از ps4نیست تازه قراره گاد اف وار4 وکیلزون جدید براش بیاد.ایکس باکس بعدیم اگه قراره 6670باشه کرایسیز2 رو به زور رو 30فریم اجرا میکنه .wii uهم که هنوز معلوم نیست ولی اگه قرار باشه 4850یا4870باشه اونم تعطیله .پس این عکسها فقط هایپه مگه اینکه سونی باز بترکونه.
تو باز اومدی؟؟فکر کردم به قتل رسیدی:دی

جفت عکس ها خیلی اشنا هست قبلا دیدمشون چیز جدیدی نیستن:d پس fake

Crysis که کلا هنوزم جلوتر از بقیه هست :)) هنوزم برای نمایش قدرت کارت گرافیک اول Crysis روی Ultra نشون میدن :d

باور کنید همچین چیزی رو تو این نسل با CRYSIS 1 تجربه کردیم:d
راست میگیا عکس جنگله خیلی مشکوک میزنه برگ درختاش با مال کرایسیز1 مو نمیزنه:d
من سال 87شمسی که میشه 2008یا2009یادم نیست یه کارت گرافیک 4870داشتم رو دایرکس10با کیفیت ultraبازی میکردم کرایسیز رو تو جنگل تفاوت انچنانی با این عکس نداشت حالا اینو میخوان سر لوحه نسل بعد بکنن!!!

:eek:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or