شایعه ایا اینها کانسپت آرت‌های بازی Bloodborne 2 هستن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
درود.

در پنل ZBrushMerge 2019 ، آقای Ryo Fujimaki از شرکت From Software و طراح اصلی شخصیت بازی Bloodborne، چند کانسپت آرت جدید منتشر نمود که سرنخ‌هایی از کار بعدی این شرکت به ما می‌دهد.

طراحی یک اژدها و یک پری دریایی، به ما دو بازی Dark souls و Bloodborne را یادآوری می‌کند. هر چند هنوز معلوم نیست این طراحی‌ها برای چه چیزی هستن ولی آیا ممکن است Bloodborne 2 یا حتی دارک سولز جدیدی در راه باشد(؟)

From-Software-740x416.jpg

Attachments

• 02-1480x833.jpg
    02-1480x833.jpg
    108.7 KB · مشاهده: 103
  • 03-1480x833.jpg
    03-1480x833.jpg
    93.6 KB · مشاهده: 93
  • 04-1480x833.jpg
    04-1480x833.jpg
    125.4 KB · مشاهده: 113
ای خدا نسخه دوم بلادبورن کاشکی باشه
ای خدا نسخه بعدی دارک سولز هم باشه
ای خدا هر چی سریعتر اینا فقط یک نسخه دیگه از همین سبک بازی بدن بیرون
ای خدا اینا چقدر شاهکار سازن
:|:D
یعنی دلم برای بلادبورن یک ذره شده، با این حال 27 بار تمومش کردم همین الان هم بازیش میکنم!
بیشتر عکس ها که شبیه بیست های بلادبودن بودن غیر از اون اژدها :d

خوش خبر باشی فرهاد جان ، نمیای نمیای ، وقتی هم میای با یه خبر پشم افکن میای

بازی رو وقتی شروع کردم ، در حال انتخاب کارکترم بودم و قابلیتهاش ، گفتم کدوم بهترینه ، به شعاری رسیدم که هیچوقت فراموشش نمیکنم و با هیچ قابلیتی عوضش نمیکنم ، قابلیتهای بازیکنو به چالش کشیدو چند لحظه خیره بودم به تصویرو ستایش میکردم جمله رو ! (تو هیچی نیستی) ، دوس دارم در سری ای که در پیش داریم چه برای کار تبلیغاتیش ، چه کنفرانس سونی ، تبدیل به امضای سری بشه . و لحظه شماری میکنم برای اینکه از زیر صفر دوباره شروع کنم .

آخرین ویرایش:
یعنی خدایی با این همه استقبالی که از BB شده، سونی و FS به شماره دوم فکر نمیکنند؟
به طور کلی تا الانم خیلی حماقت کردن که شماره دوم رو ندادن:-" (چند وقت پیش گفته شد گویا به کمپانی ها هم نمیشه چیزی گفت... نزنید اخطار بدید حالا! چه وضعشه آخه :)) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or