بله عزیزم من تمامی این روش ها رو امتحان کردم اونم روی چندین کنسول! البته اگه به توضیخات خود مایکروسافت هم هنگام دانلود دقت کنید همه چی رو متوجه می شید بنده 3 تا پروفایل اکتیو که هر کدومشونم گلد دارن روی یک کنسول دارم
شما وقتی یه بازی arcade رو دانلود می کنی در حالت trail اون هیچ اهمیتی نداره و هر جا می خوای می تونی فایلو بریزی و اجرا هم می شه ولی به همان صورت trail! حالا وقتی خریداری می شه چه شکلی می شه؟
شما وقتی ms point رو برای بازی پرداخت می کنید و بازی تبدیل به full version می شه تمامی پروفایل هایی که روی اون کنسولی که بازی روش اولین بار خریداری شده می تونن بدون هیچ مشکلی چه آفلاین و چه آنلاین اون بازی رو بازی کنن ولی چنانچه شما هارد روی یه کنسول دیگه بزارید و یا فایل بازی رو منتقل کنید به یه کنسول دیگه، بازی متوجه می شه که روی کنسول اول قرار نداره! در این حالت فقط گیمرتگی که بازی با اون خریداری شده می تونه پس از هر دفعه وصل شدن به live و اطمینان از درست بودن گیمر تگ اون بازی رو اجرا کنه و دیگه هیچ کدوم از پروفایل ها روی کنسول جدید نمی تونن اون بازی رو انجام بدن.
شما گفته هاتون یکم ضد و نقیضه! اول می گی من می تونم بازی های full version رو بریزم رو هارد بچه ها که بازی کنن بعد الان نوشتی که من اکانتمو روی کنسول بچه ها دانلود می کنم و بازی رو دوباره می خرم!
البته با هر گیمر تگ فقط یکبار می شه یه بازی یا هر چیز دیگری رو خرید نه چند بار! شما می تونی رو کنسول جدید دوباره اون بازی رو دانلود کنی به صورت کامل ولی فقط اکانت
خود شما می تونه بایز کنه نه اکانت کس دیگری!