شایعه ایا استودیو DICE بر روی پروژه جدید کار میکند؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

images

بعد از اینکه گفته شد اقای Alan Kertz، طراح اصلی گیم پلی بازی بتلفیلد 3 استودیو DICE را ترک کرده است! امروز وی در صفحه توئیتر خود این مسئله را رد نمود و عنوان کرد: من فقط دیگر طراح گیم پلی بازی BF3 نمیباشم و استودیو DICE را نیز ترک نکرده ام. دلیل اینکه دیگر بخشی از تیم بازی BF3 نیستم ان است که قرار است بر روی پروژه ای جدید که برای استودیو DICE میباشد کار کنم. شایان ذکر است در حال حاضر طراحی گیم پلی بازی به دست اقایان Gustav Halling و Tim Kjell سپرده شده است.

بعد از گفته شدن این خبر از سوی اقای Alan Kertz، این سوال مطرح میشود که وی بر روی چه پروژه ای مشغول کار است؟ ایا استودیو DICE مشغول ساخت سری دوم بازی معروف خود یعنی Mirrors Edge 2 میباشد ؟ و یا اینکه ما شاهد امدن بازیهایی چون بتلفیلد 2143 و یا Bad Company 3 در اینده هستیم؛ این سوالیست که جوابش را فقط اقای Alan Kertz میتواند به ما بدهد.

gamepur

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا همه گیر به mirror edge 2 دادن

بخاطر اینکه شاهکار بود،اولین بازی بود که بعد از بازی کردنش بعد از اینهمه سال احساس تفاوت کردم، بخاطر اینکه هر وقت موزیک Still Alive رو گوش میگیرم تنم میلزره، بخاطر اینکه گرافیک هنری بازی نظیر نداشت، بخاطر اینکه گیم پلی بازی منحصر بفرد بود، و الان همه ی فن ها دارن خدا خدا میکنن تا بازی انونس بشه ؟! :-/:d

البته چند روز پیش یه خبر مبنی بر ساخت نسخه جدید بازی Medal Of Honor منتشر شد و این احتمال وجود داره که DICE هم جزء سازنده های نسخه جدید این بازی باشه.مشکلی که اینجا وجود داره اینه که DICE هیچ وقت سعی نمیکنه پروژه های خودشو سریع لو بده و معمولاً تا مراحل میانی ساخت پروژه پیش میره و بعد تازه بازی رو معرفی میکنه.یه چیز دیگه ای هم که اینجا یکم عجیبه اینه که خود DICE قبلاً اعلام کرده بود Mirrors Edge 2 ساخته نمیشه اما الان داره دوباره درباره اون صحبت میکنه.

همین که DICE ضعف خودش رو شناخته و این آقا رو از سمتش بیرون کرده جای تشکر داره..

واقعا بزرگترین مشکل BF3 گیم پلی فوق ضعیفش بود.. همین الان دارم BF3 رو بازی میکنم که اصلا آدم خندش میگیره اینها موقع ساخت بازی مست بودن یا خواب..؟

همین که DICE ضعف خودش رو شناخته و این آقا رو از سمتش بیرون کرده جای تشکر داره..

واقعا بزرگترین مشکل BF3 گیم پلی فوق ضعیفش بود.. همین الان دارم BF3 رو بازی میکنم که اصلا آدم خندش میگیره اینها موقع ساخت بازی مست بودن یا خواب..؟

شاید اول مست شدن بعد خوابیدن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or