اگه میتونستید آخر بازی ها رو تغییر بدید....

بازيش مهم نيست اما من اگر قرار بود توي داستان بازيها دست ميبردم، همه ملت دژرس ميشدن و شايد هم شاهد چند فقره خودكشي هم ميبوديم... من از خلق تراژدي لذت ميبرم، از خوندن، ديدن، و... تراژدي لذت ميبرم...

و البته من با عماد مخالفم... آخر واركرافت سه من دوست داشتم اون يارو دختره اسمش چي بود!! سيلوانا؟! خلاصه دوستداشتم كه آرتاس به شكل نادخي بزنه دختره رو بكشه تا ديگه براي من روشو زياد نكنه،

ps: My life for Ner'Zhull
ps: For the Lich King
ps: you... no longer need to sacrifice for your people anymore, no longer need to bare the weight of your crown, now I'm taking care of everything....​

اگه من این توانایی رو داشتم عمرا" آخر هیچ بازی رو تغییر نمی دادم .
چون اگه همه ی بازی ها (کلا" داستانها ) همون جوری بود که ما می خواستیم و تمام اتفاقاتی که فکرش رو می کنیم تو اونها اتفاق می افتاد دیگه هیچ بازی ( یا فیلم یا داستان یا ... ) حال نمی داد و خاطره انگیز نمی شد ...

نوشته شده توسط xdantex:
درست ولی قبول کن بعضی پایانا "رسما" حال گیرین

آره ضد حال بودن اکثرشون رو قبول دارم. ولی میدونی شهاب الدین عزبز این یه جور سیاسته برای این شرکتا که آدم رو تو خماری یه بازی ( که تمومش کردیم ) میگذارن بعد از یه مدت یه شماره دیگه ازاونو میدن بیرون (به اضافه کلی تبلیغ رنگ و لعاب دار ) و این سیکل همین جوری ادامه پیدا می کنه البته بگم که همه ی بازیها منظورم نبوده ها ...

سابولی بیک
آخر بازی ها اکثرآ قشنگن مثلآ مافیا هرجور دیگه ای تموم می شد محبوبیت الان خودش رو پیدا نمی کرد یا گتینگ آپ هم پایان باحالی داشت پس اینا همون جوری قشنگن که خلق شدن و ما هم با عوض کردن پایان آنها جز (.....:d) تو اون بازی کار دیگه انجام نمیدهیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or