A ADSL کاربر سایت Oct 24, 2009 #31 L4D2 MW2 GTA کلا چیزایی که تکراری نشه و محیط آنلاین خوب و پایدار داشته باشه.
LiviNG D3AD کاربر سایت Oct 24, 2009 #33 Forza 3&2 Halo 3 Gears Of War 1&2 Halo 3 : ODST Alan Wake Halo Reach Mass Effect 1&2 Fable 2&3 LO SC:C و بعضی بازیهای مولتی مثل AC و BS و نمره بالا ها !! :biggrin1:
Forza 3&2 Halo 3 Gears Of War 1&2 Halo 3 : ODST Alan Wake Halo Reach Mass Effect 1&2 Fable 2&3 LO SC:C و بعضی بازیهای مولتی مثل AC و BS و نمره بالا ها !! :biggrin1:
GodFather کاربر سایت Oct 24, 2009 #34 تنها بازی که تا الان اومده و ارزش پول ارجینال را داشته gta Iv بوده ولی در کل اگر با من باشه این ها را میخرم GTA IV Alan Wake Fifa Gears of war Cod
تنها بازی که تا الان اومده و ارزش پول ارجینال را داشته gta Iv بوده ولی در کل اگر با من باشه این ها را میخرم GTA IV Alan Wake Fifa Gears of war Cod
Deja Vu کاربر سایت Oct 25, 2009 #36 منم همون کاریو میکردم که الان با ps3 میکنم. تعویض خرید بازی دست2 فقط یه فیفا میخریدمو نگهش میداشتم.
Fratos کاربر سایت Nov 2, 2009 #38 Alan Wake بخاطر اینکه 4-5 سال Remedy عزیز روش وقت گذشته. Halo: Reach بخاطر اینکه سری هیلو بهترین مالتی پلیر رو داره، داشته و خواهد داشت. Metal Gear Solid: Rising... بدون شرح.
Alan Wake بخاطر اینکه 4-5 سال Remedy عزیز روش وقت گذشته. Halo: Reach بخاطر اینکه سری هیلو بهترین مالتی پلیر رو داره، داشته و خواهد داشت. Metal Gear Solid: Rising... بدون شرح.
TCSCELL 8 کاربر سایت Nov 2, 2009 #40 tom clancy's SPLINTER CELL: Conviction اگه یه راه راحت و بی دردسر واسه خرید وجود داشته باشه,100% میخرم.:biggrin1:
tom clancy's SPLINTER CELL: Conviction اگه یه راه راحت و بی دردسر واسه خرید وجود داشته باشه,100% میخرم.:biggrin1:
aliahmadi2 کاربر سایت Nov 2, 2009 #42 من هم بازی Alane Wake و Call of duty : MW2 و Devil May Cry 5!!!