Ali-360 کاربر سایت Jan 29, 2008 #61 بدجور منتظر فارنهایت 2 هستم که فعلا که تایید نشده بیاد یا نه بعد منتظر Spore هستم و خیلی خوشحال میشم اگه بتونم این بازی رو انجام بدم چون واقعا شاهکاره بعد Alan Wake و Resident Evil 5 و GTA IV و Gears of War 2 و MGS4 و LBP و.... همه بازیها!
بدجور منتظر فارنهایت 2 هستم که فعلا که تایید نشده بیاد یا نه بعد منتظر Spore هستم و خیلی خوشحال میشم اگه بتونم این بازی رو انجام بدم چون واقعا شاهکاره بعد Alan Wake و Resident Evil 5 و GTA IV و Gears of War 2 و MGS4 و LBP و.... همه بازیها!
Metal slug کاربر سایت Jan 30, 2008 #62 بازی فقط اگه بازی اینده باشه یکیشون Hitman 5 و Mafia 2 و Command & Conquer 4 ژنرال 4
slipknot_CFC کاربر سایت Jan 31, 2008 #63 GTA IV Farcry2 Command & Conquer 3 Kane Wrath Half - life 2 Episode three Mafia 2 Starcraft 2
Xerex کاربر سایت Feb 8, 2008 #66 guitar hero 4 تمامی نسخه های Rock Band Smack sown Vs RAw 2009 god father 2 joan of arc 2
Soheil Set Free The Devil Inside کاربر سایت Feb 13, 2008 #71 Resident Evil 5 Legacy Of Kain (Next Gen) Prince Of Persia (Next Gen
B best gamer کاربر سایت Apr 27, 2008 #75 می گم دوستان قصد جسارت ندارم ولی کسی قبل از پست دادن عنوان تاپیک رو خونده؟ اگه بخواین یکی از بازی هایه اینده رو بازی کنید چه بازی انتخاب می کنید؟ ببخشید ولی همه آرزوهاشون رو نوشتن :biggrin1:. خب من این بازی رو انتخاب می کنم : you want LIQUID dead ? he must be stop before its too late
می گم دوستان قصد جسارت ندارم ولی کسی قبل از پست دادن عنوان تاپیک رو خونده؟ اگه بخواین یکی از بازی هایه اینده رو بازی کنید چه بازی انتخاب می کنید؟ ببخشید ولی همه آرزوهاشون رو نوشتن :biggrin1:. خب من این بازی رو انتخاب می کنم : you want LIQUID dead ? he must be stop before its too late