اگه از دیودی های برنر مکس استفاده نکنیم چه می شود ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amir2$2

کاربر سایت
سلام

اول از همه از مداران معذرت می خوام تاپیک رو بد جایی زدم چون زود جواب می خوام .

خواهشمندم تاپیک رو قفل نکنید .

حالا سوال:

بچه ها اگر از دیویدی های برنر مکس استفاده نکنیم در لایو چی می شود ؟ :-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

:>

به احتمال زیاد با سی دی های پچ LT3 شده و غیر برنر مکس بن میشوید

واسه این یه سوال تاپیک زدی ؟؟؟؟

سلام

اول از همه از مداران معذرت می خوام تاپیک رو بد جایی زدم چون زود جواب می خوام .

خواهشمندم تاپیک رو قفل نکنید .

حالا سوال:

بچه ها اگر از دیویدی های برنر مکس استفاده نکنیم در لایو چی می شود ؟ :-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

:>

من از روزی که برنر مکس اوومد دارم با همین سی دی های 97% تو لایو بازی می کنم هیچ مشکلی واسم پیش نیومده ولی اگه خیلی از بن شدن می ترسی باید تهیه کنی.

من از روزی که برنر مکس اوومد دارم با همین سی دی های 97% تو لایو بازی می کنم هیچ مشکلی واسم پیش نیومده ولی اگه خیلی از بن شدن می ترسی باید تهیه کنی.

داش چه جوری می تونم بازی کنم که بن نشم یعنی تو بازی صرفه جویی کنم کم بازی کنم و از این جو چیزااگه میدونی بگو !

---------- نوشته در 06:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:39 PM ارسال شده بود ----------

به احتمال زیاد با سی دی های پچ LT3 شده و غیر برنر مکس بن میشوید

واسه این یه سوال تاپیک زدی ؟؟؟؟

اگه بن شدم بعد چه جوری می تونم ان بن شم ؟

داش چه جوری می تونم بازی کنم که بن نشم یعنی تو بازی صرفه جویی کنم کم بازی کنم و از این جو چیزااگه میدونی بگو !

---------- نوشته در 06:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:39 PM ارسال شده بود ----------

اگه بن شدم بعد چه جوری می تونم ان بن شم ؟

نه هیچ احتیاجی به کم بازی کردن نیست. مثلا بازی MW3 رو مثال می زنم. تا می تونی وصل شو به دوستان ایرانیت و با اوونا یه سرور ایرانی بزن. من همیشه همین کار رو می کنم نه مشکلی از نظر پینگ دارم(چون همه ایرانی اند پینگ عالیه) و اینکه نگران بن شدم هستم.
خارج شدن از بن دست تو نیست. مایکروسافت می نویسه تا چه زمانی از بودن در لایو محرومی و کی دوباره می تونی برگردی. در ضمن راه دیگر در اومدن از بن J-Tag کردنه.

نه هیچ احتیاجی به کم بازی کردن نیست. مثلا بازی MW3 رو مثال می زنم. تا می تونی وصل شو به دوستان ایرانیت و با اوونا یه سرور ایرانی بزن. من همیشه همین کار رو می کنم نه مشکلی از نظر پینگ دارم(چون همه ایرانی اند پینگ عالیه) و اینکه نگران بن شدم هستم. خارج شدن از بن دست تو نیست. مایکروسافت می نویسه تا چه زمانی از بودن در لایو محرومی و کی دوباره می تونی برگردی. در ضمن راه دیگر در اومدن از بن J-Tag کردنه.
مرسی ببخشیبد من زیاد سوال می پرسم ها ولی داش ببخشید j-tag چیه ؟

دوست عزیز وقتی 97 درصد بازی میکنی همون موقه بن نمیشی اول فلگ میشی بعد وقتی که موج بن اومد بن میشی که خدارو شکر دو ساله موج بن نیومده تا اونجایی که من میدونم

دوست عزیز وقتی 97 درصد بازی میکنی همون موقه بن نمیشی اول فلگ میشی بعد وقتی که موج بن اومد بن میشی که خدارو شکر دو ساله موج بن نیومده تا اونجایی که من میدونم

مرسی داش ولی اگه میشه یه کمی بیشتر توضیح بدی مثلا فلنگ چیه مرسی ولی باز ببخشید من خیلی سوال می پرسم ها شرمندم :-*

اینجا محیط چت نیست، جواب سوالات شما به کررات در تایپیکهای دیگه داده شده اند. لطفا از جستجوی سایت استفاده کنید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or