اگه میشه رمز های smackdown vs raw2011 رو بذار>:d
خودم گیر آوردم هر کی خواست بگه بهش بددم.
سلام رمز بازی gran Torismo 4 رو داری؟ پول بینهایت یا باز کردن گواهی نامه هاسلام بچه ها من مدت ها ست که دارم کل رمز های بازی در مورد کنسول پی اس تو جمع آوری می کنم حالا اگر رمز بازیی را می خواهید می توانید به من بگید تا من رمز آن بازی رو بهتون بدم.منتظرتون ام
سلام، برعکس اتفاقا رمزهای تقلب بازی GT4 جدیدا بعد از 18 ساله که پیدا شده!سلام رمز بازی gran Torismo 4 رو داری؟ پول بینهایت یا باز کردن گواهی نامه ها
10,000,000 Credits (GT Mode Screen):
Select, Left, Right, Right, Down, Up, Up, Left, Down, Up, Right, Left, Down, L1, R1, Select
Pass any license (License Selection Screen):
Select, R1, Select, R1, Select, L2, L2, R2, R2, L1, Select, L1, Select
Gold any specific license test (License Test Selection Screen):
Select, Select, R1, R2, L2, L2, Select, L1, R1, Select, R2, L1, Select
Gold any event (Event Course Selection Screen):
Select, L1, Up, Up, Select, R1, Down, Down, Select, L2, Select, R2, Select
There is an extra code usable in the Mission Hall, which also adds 10,000,000 Credits. It is presumably implemented incorrectly and should instead allow completing any mission. The code is:
Select, R2, Select, R2, L1, L2, L2, Select, L1, R1, Select, R1, Select.
سلام مرسی لطف کردید.فقط یه سوال این کد ها رو باید چه زمانی وارد کنمسلام، برعکس اتفاقا رمزهای تقلب بازی GT4 جدیدا بعد از 18 ساله که پیدا شده!
اینجا میزارم برات استفاده کن
Rich (BB code):10,000,000 Credits (GT Mode Screen): Select, Left, Right, Right, Down, Up, Up, Left, Down, Up, Right, Left, Down, L1, R1, Select Pass any license (License Selection Screen): Select, R1, Select, R1, Select, L2, L2, R2, R2, L1, Select, L1, Select Gold any specific license test (License Test Selection Screen): Select, Select, R1, R2, L2, L2, Select, L1, R1, Select, R2, L1, Select Gold any event (Event Course Selection Screen): Select, L1, Up, Up, Select, R1, Down, Down, Select, L2, Select, R2, Select There is an extra code usable in the Mission Hall, which also adds 10,000,000 Credits. It is presumably implemented incorrectly and should instead allow completing any mission. The code is: Select, R2, Select, R2, L1, L2, L2, Select, L1, R1, Select, R1, Select.
اینطور که بنظر میاد این کدها فقط بعد از گذشت 365 روز در بازی (روز خود بازی منظورمه) قابل استفاده هستن!سلام مرسی لطف کردید.فقط یه سوال این کد ها رو باید چه زمانی وارد کنم
مرسیاینطور که بنظر میاد این کدها فقط بعد از گذشت 365 روز در بازی (روز خود بازی منظورمه) قابل استفاده هستن!
و همچنین بنظر کد گرفتن Gold در بازی یکم بگیر نگیر داره گاهی وقت ها...
راجب اینکه کجا کدهارو باید بزنید توی همون بالا نوشته شده کنار توضیحات هر کد...
البته بنظرم اگه کنسولتون مود شده و میتونید یک برنامه ELF اجرا کنید از CheatDevice استفاده کنید و مستقیم چیت هارو اعمال کنید روی بازیتون