Ehsan.sa88 کاربر سایت May 11, 2014 #393 اسکایریم! از بس این بازی باحاله چند شب خوابشم میدیدم!:d اصن یه دنیای دیگه س:excited::gathering:
BARDI YA کاربر سایت May 22, 2014 #394 نوشته شده توسط hammoon32: بنده تو دنیای بازی ایرانی عملیات انهدام زندگی می کردم کاش یکم زود تر به دنیا اومده بودم بیشتر... خیلی نابودی به خدا برادر
نوشته شده توسط hammoon32: بنده تو دنیای بازی ایرانی عملیات انهدام زندگی می کردم کاش یکم زود تر به دنیا اومده بودم بیشتر... خیلی نابودی به خدا برادر
high_times360 کاربر سایت May 22, 2014 #395 نوشته شده توسط Kurt117: دنیای Fallout ولی فکر نکنم بیشتر از 24 ساعت بتونم توش زنده بمونم :d بیشتر... منم فکر کردم بگم wasteland ولی دیدم سخته هم خطریه بیخیال شدم - - -ویرایش - - - آقا من Final Fantasy XII شهر Rabanastre :d
نوشته شده توسط Kurt117: دنیای Fallout ولی فکر نکنم بیشتر از 24 ساعت بتونم توش زنده بمونم :d بیشتر... منم فکر کردم بگم wasteland ولی دیدم سخته هم خطریه بیخیال شدم - - -ویرایش - - - آقا من Final Fantasy XII شهر Rabanastre :d
Reza_Sezar کاربر سایت May 22, 2014 #398 یا red dead یا skyrim اولی چون از بچگی عشق کابوی بودم و تو فاز اسب و تفنگ(بیچاره پسر خاله ام اسبم میشد همیشه) دومی هم که نیاز به تعریف نیست. دنیای تخیل و مبارزه با دشمن های خفن یه دنیاااییه
یا red dead یا skyrim اولی چون از بچگی عشق کابوی بودم و تو فاز اسب و تفنگ(بیچاره پسر خاله ام اسبم میشد همیشه) دومی هم که نیاز به تعریف نیست. دنیای تخیل و مبارزه با دشمن های خفن یه دنیاااییه
F.3.R.Y.X کاربر سایت May 22, 2014 #399 دنیای The Elder Scrolls ، تمام دنیاش بخصوص cyrodiil و Skyrim ! همینطور دنیای Dragon Age همینطور دنیای Dungeon Siege بخصوص شماره سومش . . .
دنیای The Elder Scrolls ، تمام دنیاش بخصوص cyrodiil و Skyrim ! همینطور دنیای Dragon Age همینطور دنیای Dungeon Siege بخصوص شماره سومش . . .
mmansori85 کاربر سایت May 22, 2014 #400 نوشته شده توسط nemesis 547: the last of us یا walking dead هر دنیایی که ادم برا زنده موندن تلاش کنه بیشتر... نوشته شده توسط XboxLiveVirus: تو همه ی بازی ها آدم برای زنده موندن تلاش می کنه بیشتر... ما تو همین دنیا هم برای زندهموندن تلاش میکنیم!
نوشته شده توسط nemesis 547: the last of us یا walking dead هر دنیایی که ادم برا زنده موندن تلاش کنه بیشتر... نوشته شده توسط XboxLiveVirus: تو همه ی بازی ها آدم برای زنده موندن تلاش می کنه بیشتر... ما تو همین دنیا هم برای زندهموندن تلاش میکنیم!
mohsenazaris5 کاربر سایت May 23, 2014 #403 باید بازی باشه؟؟ نمیشه مثلا Game Of Thrones بگیم؟ تو دنیای اسکایریم که منو آدمم حساب نمی کنن در نتیجه لوس سانتوس
باید بازی باشه؟؟ نمیشه مثلا Game Of Thrones بگیم؟ تو دنیای اسکایریم که منو آدمم حساب نمی کنن در نتیجه لوس سانتوس