ramin cybran کاربر سایت Jan 3, 2010 #197 اخ كه فقط ميرفتم تو دنياي بينظير shadow of colossus:biggrin1: در كنار وندر و اگرو خدايي من زندگي كردم بااون بازي زندگي
اخ كه فقط ميرفتم تو دنياي بينظير shadow of colossus:biggrin1: در كنار وندر و اگرو خدايي من زندگي كردم بااون بازي زندگي
sas_l3oy کاربر سایت Jan 3, 2010 #198 سلام دوستان. من devil may cry رو ترجیح میدم. Spoiler اگه وقتی بشه میرم FFXII مخ این دختره پنلو رو میزدم.:biggrin1:
سلام دوستان. من devil may cry رو ترجیح میدم. Spoiler اگه وقتی بشه میرم FFXII مخ این دختره پنلو رو میزدم.:biggrin1:
the dark knight کاربر سایت Jan 4, 2010 #199 من می رفتم تو دنیای مارول.... می شدم عضو مردان x ! وای چه حالی میداد! یا حق
VahiD_ST کاربر سایت Jan 26, 2010 #201 من میرفتم تو دنیای سایبریا. اول میرفتم والادیلن (اگه اسمشو درست گفته باشم) بعدش هم میرم سایبریا پیش ماموتها.
من میرفتم تو دنیای سایبریا. اول میرفتم والادیلن (اگه اسمشو درست گفته باشم) بعدش هم میرم سایبریا پیش ماموتها.
M mah10vi کاربر سایت Jan 26, 2010 #203 من اگه میخواستم برم تو دنیای بازی فقط fable 2 رو ترجیح میدادم.
rahmank850 کاربر سایت Jan 26, 2010 #205 من میرفتم تو دنیای Devil may Cry در کنار دانته و Resident evil در کنار Leon s.kennedy البته با Claire و Jill هم کار داشتم :laughing: Ada نه نامرده :cheesygri
من میرفتم تو دنیای Devil may Cry در کنار دانته و Resident evil در کنار Leon s.kennedy البته با Claire و Jill هم کار داشتم :laughing: Ada نه نامرده :cheesygri
K khashayar7 کاربر سایت Sep 10, 2012 #208 نوشته شده توسط Karma Police: Max Payne 100% . واقعا که زندگی کردم با بازی........ بیشتر... منم هکمینطور بازی کردم با مکس پین میرفتم در کنارش
نوشته شده توسط Karma Police: Max Payne 100% . واقعا که زندگی کردم با بازی........ بیشتر... منم هکمینطور بازی کردم با مکس پین میرفتم در کنارش