اگر احساس شجاعت میکنید مجبور نیستید Dark souls II رو از اول شروع کنید !

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
Dark-Souls-2.jpg

کارگردان Dark Souls II آقای Yui Tanimura توضیح می دهد که چگونه آزادی به مراتب بیشتری در Dark Souls II وجود خواهد داشت به این صورت که بازیباز می تواند بازی را از هر جایی که دوست دارد شروع کند اگر احساس میکند خیلی شجاع هست :دی

برای مثال : یادتون میاد در Dark Souls I شما برای ورود به Sen’s Fortress مجبور بودید 2 تا زنگ رو به صدا در بیارین ؟
Tanimura می گوید دیگه تو Dark Souls II اجباری وجود نداره و شما مجبور نیستید برای ورود به سرزمین های سخت اول از مناطق راحت تر عبور کنید . شاید به دفعات کشته خواهید شد ولی داشتن حق انتخاب همیشه خوب است .

ما متوجه شدیم که در Dark Souls I کارها بر طبق نظم پیش می رفت مانند به صدا در آوردن ـه زنگ ها یا رفتن به Anor Londo , این چیز ـه بدی نیست . در Dark Souls II ما امیدواریم که آزادی بیشتری به بازیباز بدهیم و کارها حتما نباید بر طبق نظم و روند خاصی در داخل بازی پیش بروند ما امیدواریم شرایطی رو در بازی قرار بدیم که بازیباز اگه سخت تلاش کنه و مصمم باشه بتونه حتی بازی رو از اواسطش شروع کنه و این بستگی به میزان شجاعت بازیباز داره

وی در مورد تجربه بازیبازان در مورد نیز گفت
شما مجبور نیستید از هیچ چیزی در بازی پیروی کنید و این یک تجربه ناب و متفاوت برای تک تک باز بازیان خواهد بود و مطمئنیم که تجربه بهتری نسبت به Dark Souls I خواهد بود .

با این تفاسیر به نظر می رسد که شایعاتی در مورد خطی تر شدن ـه Darl Souls II هم منتفی میشه ! خدا رو شکر :دی

Coop اشم يه جوري طراحي كرده باشن كه بشه با يه نفر تا اخر بازي بدون اينكه بيوفته بيرون بازي كرد عالي ميشه:d
به نظر من مسخرترین حالت همینه. هیچی به اندازه این حال نمیده که یهو ببینی یکی آمادست احضارش کنی و یه مرحله کمکت کنه یا بری کمک. ولی اینکه همش همراهت باشه یه چیزه مسخره و روتین میشه به نظرم که هیچ هیجانی نداره. اصل کار تنها بودن تو بازیه. مخصوصا مراحل تاریک

به نظر من مسخرترین حالت همینه. هیچی به اندازه این حال نمیده که یهو ببینی یکی آمادست احضارش کنی و یه مرحله کمکت کنه یا بری کمک. ولی اینکه همش همراهت باشه یه چیزه مسخره و روتین میشه به نظرم که هیچ هیجانی نداره. اصل کار تنها بودن تو بازیه. مخصوصا مراحل تاریک
من همه ي بازي رو با دوستمم رفتم جايي تنها نشدم:d هركس علاقه داره يه جوري بازي كنه.
وقتي با دوستت بازي ميكني لذت بازي چند برابر ميشه ، Dark souls 1 تا Boss رو ميكشتي پرت ميكرد بيرون و دوباره از اول بايد احضار ميكردي.

واقعا باید قبول کنیم بازی پر از تجربه‌های جدید بود.
به نظر من بازی از بعد هنری، یک سروگردن از بازی‌های این نسل، بالاتر بود؛ علی رغم اینکه این همه غرق فضای Bioshock: Infinite شده بودم، ولی همچنان میگم DS یک چیز دیگه‌ای بود. توی بایوشاک فقط یکجا میخکوب شدم، اما توی DS تعدادش دقیقا یادم نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or