اگر احساس شجاعت میکنید مجبور نیستید Dark souls II رو از اول شروع کنید !

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
Dark-Souls-2.jpg

کارگردان Dark Souls II آقای Yui Tanimura توضیح می دهد که چگونه آزادی به مراتب بیشتری در Dark Souls II وجود خواهد داشت به این صورت که بازیباز می تواند بازی را از هر جایی که دوست دارد شروع کند اگر احساس میکند خیلی شجاع هست :دی

برای مثال : یادتون میاد در Dark Souls I شما برای ورود به Sen’s Fortress مجبور بودید 2 تا زنگ رو به صدا در بیارین ؟
Tanimura می گوید دیگه تو Dark Souls II اجباری وجود نداره و شما مجبور نیستید برای ورود به سرزمین های سخت اول از مناطق راحت تر عبور کنید . شاید به دفعات کشته خواهید شد ولی داشتن حق انتخاب همیشه خوب است .

ما متوجه شدیم که در Dark Souls I کارها بر طبق نظم پیش می رفت مانند به صدا در آوردن ـه زنگ ها یا رفتن به Anor Londo , این چیز ـه بدی نیست . در Dark Souls II ما امیدواریم که آزادی بیشتری به بازیباز بدهیم و کارها حتما نباید بر طبق نظم و روند خاصی در داخل بازی پیش بروند ما امیدواریم شرایطی رو در بازی قرار بدیم که بازیباز اگه سخت تلاش کنه و مصمم باشه بتونه حتی بازی رو از اواسطش شروع کنه و این بستگی به میزان شجاعت بازیباز داره

وی در مورد تجربه بازیبازان در مورد نیز گفت
شما مجبور نیستید از هیچ چیزی در بازی پیروی کنید و این یک تجربه ناب و متفاوت برای تک تک باز بازیان خواهد بود و مطمئنیم که تجربه بهتری نسبت به Dark Souls I خواهد بود .

با این تفاسیر به نظر می رسد که شایعاتی در مورد خطی تر شدن ـه Darl Souls II هم منتفی میشه ! خدا رو شکر :دی

ما متوجه شدیم که در Dark Souls I کارها بر طبق نظم پیش می رفت مانند به صدا در آوردن ـه زنگ ها یا رفتن به Anor Londo , این چیز ـه بدی نیست .

dafuq?
اون Catacomb برا عمم بود پس اول بازی؟ رفتیم یک 10 - 20 باری مردیم اومدیم !:|

چرت نگو بابا (منظورم سازنده بازیه)
dark souls رو همه جاش رو باید رفت. حتی هموم مراحل اولیه برای به صدا دراوردن دوتا زنگ دلچسب بود و یه حس کنجکاوی عجیبی داشت که ببینیم بعدش چی میشه. حتی اون مرحله روی پشت بوم کلیسا و اون دوتا Bell Gargoyle عالی بودن برای رسیدن به ناقوس.. امیدوارم مسخرش رو در نیارن این دوتا کارگردان. همون روند قبلی عالی بود

با این تفاسیر، اون گنگ بودن و سردرگم شدن، همچنان هست و این چیزی هست که همه از بازی می‌خوان.
واقعا بهترین تجربه من توی این نسل بوده که واقعا نظیرش رو هم ندیده بودم.

چرت نگو بابا (منظورم سازنده بازیه)
dark souls رو همه جاش رو باید رفت. حتی هموم مراحل اولیه برای به صدا دراوردن دوتا زنگ دلچسب بود و یه حس کنجکاوی عجیبی داشت که ببینیم بعدش چی میشه. حتی اون مرحله روی پشت بوم کلیسا و اون دوتا Bell Gargoyle عالی بودن برای رسیدن به ناقوس.. امیدوارم مسخرش رو در نیارن این دوتا کارگردان. همون روند قبلی عالی بود
اتفاقا اینطور نیست. اگه اول بازی Gift رو Master Key انتخاب کنی خیلی راحت میتونی Depths رو به کل بیخیال بشی و باس های Capra Demon و Gaping Dragon رو اصلا نکشی:biggrin1:
فقط امیدوارم یه چیزی در حد Anor Londo توی بازی باشه که واقعا از هر نقطه بازی وقتی بهش نگاه میکنی، واقعا به معنی شکوه و ابهت و عظمت پی میبری.
فقط به نظرم شماره دوم یه خورده شاد و شنگول میزنه:biggrin1: شاید چون گرافیکش رو ارتقا دادن اینجوریه:biggrin1:

اتفاقا اینطور نیست. اگه اول بازی Gift رو Master Key انتخاب کنی خیلی راحت میتونی Depths رو به کل بیخیال بشی و باس های Capra Demon و Gaping Dragon رو اصلا نکشی:biggrin1:
فقط امیدوارم یه چیزی در حد Anor Londo توی بازی باشه که واقعا از هر نقطه بازی وقتی بهش نگاه میکنی، واقعا به معنی شکوه و ابهت و عظمت پی میبری.
فقط به نظرم شماره دوم یه خورده شاد و شنگول میزنه:biggrin1: شاید چون گرافیکش رو ارتقا دادن اینجوریه:biggrin1:
ولی به نظر م در کنار مکان‌هایی نظیر Anor Londo، باید سرزمین‌های تاریک هم وجود داشته باشه. یکی از دلایلی که باعث می‌شد Anor Londo زیبا دیده بشه، فضای خفه و مرده محیط‌های قبلی بود.
یه کاری رو میگم انجام بده(شاید هم انجام داده باشی:دی) وارد Catacomb شو و وقتی که از پله‌ها میری ایین، قبل از اینکه به آخر پله‌ها برسی، برگرد و به عقب نگاه کن. مشابه همچین صحنه‌ای :دی
kwov2pd4lekgndgwneo.jpg
بدون شک چیزی که به ذهنت میرسه اینه ... هنوز هم میتونم برگردم!

ولی به نظر م در کنار مکان‌هایی نظیر Anor Londo، باید سرزمین‌های تاریک هم وجود داشته باشه. یکی از دلایلی که باعث می‌شد Anor Londo زیبا دیده بشه، فضای خفه و مرده محیط‌های قبلی بود.
یه کاری رو میگم انجام بده(شاید هم انجام داده باشی:دی) وارد Catacomb شو و وقتی که از پله‌ها میری ایین، قبل از اینکه به آخر پله‌ها برسی، برگرد و به عقب نگاه کن. مشابه همچین صحنه‌ای :دی
kwov2pd4lekgndgwneo.jpg
بدون شک چیزی که به ذهنت میرسه اینه ... هنوز هم میتونم برگردم!
صد در صد! فضای قلعه پایینی کاملا مرده هست. دیوارهاش سیاه و تا حدودی روشون خزه بسته. بعضی جاهاش هم دیوارها فرو ریختن. خالی از سکنه. سکوت عمیقی قلعه رو فرا گرفته ولی همین که وارد آنور لوندو میشی یه شهر طلایی و با شکوه رو میبینی با ساختمون ها بزرگ و مجلل. انگار ذره ای آلودگی توش نیست:biggrin1: اینجاست که زیبایی رو درک میکنی:biggrin1:
آره اتفاقا احد اینجا رو هم که عکس گذاشتی دیدم:biggrin1: انگار یه روزنه امید دیده میشه و جالب اینجاست که تو از امن ترین نقطه بازی که Fire link Shrine باشه دور میشی:biggrin1:
Dark Souls پر از ایناست. یکیش هم پروانه Dark Root garden هست که اگر دقت کنی میتونی ببینیش که همون بالای قلعه خیلی آروم نشسته و آروم داره بال هاشو تکون میده:biggrin1:
چیزی که توی DS واقعا تحسین بر انگیز بود همین دور نماهای فوق العاده بازی بود. از هر جای بازی میتونستی بقیه قسمت های بازی رو ببینی.

خوب من نمی گم بده که. ولی تو خودت دلت میاد مثلا اصلا تو Depths نری؟ :d من حتی واسه اولین بار که اون قصاب رو دیدم می ترسیدم برم جلو :d
منظور من اینه که باید همه جاش رو رفتو تک تک مراحل و گوشه کناراش

خوب من نمی گم بده که. ولی تو خودت دلت میاد مثلا اصلا تو Depths نری؟ :d من حتی واسه اولین بار که اون قصاب رو دیدم می ترسیدم برم جلو :d
منظور من اینه که باید همه جاش رو رفتو تک تک مراحل و گوشه کناراش
برای دیدن وحشتناک ترین چیزی که توی عمرت میتونی ببینی (Gaping Dragon) صد باید Depths رو بری:d
دقیقا. باید همه سوراخ سنبه های بازی که تعدادشون هم بینهایت زیاده رو رفت. همین موضوع و چند تا موضوع دیگه ارزش بازی رو زیاد کرده بودن.
در کل امیدوارم شماره دوم به اندازه شماره اول تاریک و بی روح باشه. تا اینجای کار من فقط با رنگ بندی شماره دوم مشکل دارم:d

در کل امیدوارم شماره دوم به اندازه شماره اول تاریک و بی روح باشه. تا اینجای کار من فقط با رنگ بندی شماره دوم مشکل دارم:d

تا حالا که اصلا محیطی اون چنان نشون ندادن. اون گیم پلی e3 هم که توی دمو بازی میکرد همش توی یه قلعه بود. در مورد محیط ها هم گفته بودن چیزی نشون نمیدن که اسپویل نشه :دی
رنگ بندی که تقریبا همون بود منظورت این افکت هایی بود که موقع ضربه زدن نشون میداد رو میگی ؟

Gaping Dragon کابوس من شده بود تا یه مدت:dچقدر این موجود رو Creepy و وحشت آور طراحی کرده بودن...!

فقط بنظر من شخصیت یذره سریعتر حرکت میکنه.واکنش هاش سریعتر شده که باعث یه برتری نسبی به دشمن میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or