اکران فیلم جدید تپه ی خاموش با نام Silent hill: revelation در سال 2012

devil girl

کاربر سایت
silenthill.jpg

6 سال پس از اکران فیلم اول سایلنت هیل که براساس بازی ویدوئی سایلنت هیل که در سال 1999 توسط شرکت سرگرمی های کونامی برای کنسول playstation منتشر شد ، بالاخره در سال 2012 Michael J.Basset کارگردان فیلم جدید سایلنت هیل با نام انقلاب خبر از اکران این فیلم به صورت 3 بعدی به زودی در تابستان سال جاری داد.

فیلم اول سایلنت هیل با همین نام داستان زنی را می گفت که برای درمان کابوسهای دختر خوانده ش به شهری متروکه به نام سایلنت هیل می رود و در آنجا با حوادثی عجیب رو به رو می شود.

فیلم دوم سایلنت هیل برگرفته از قسمت سوم بازی کامپیوتری با همین نام داستان دختری 17 ساله به نام هدر میسون را روایت می کند که به همراه پدرش هری میسون سالهاست که در فرار از خطری که همیشه آن دو را تهدید می کرده قرار دارد. هدر که کاملا از ماجرا بی خبر درست در جشن تولد 18 سالگیش متوجه می شود که پدرش ناپدید شده او در طی ماجرایی وارد سایلنت هیل همان شهر نفرین شده می شود و در آنجا در تاریکی اسیر می شود که به نظر خروجش از آن غیر ممکن است.

کارگردان : Michael J.Basset
نویسنده:Michael J.Basset
بازیگران:
Sean Bean: Harry mason
Carrie Ann moss:Cludia wolf
Malcom McDowel: Leonard Wolf

سایلنت هیل 3 ، توی ژانر ترسناک بهترین تجربه من بوده . توی سری سایلنت هیل هم بنظرم بهترین نسخه همین نسخه سومه ... اگه بتونن فیلمی در خور از توش در بیارن استقبال میکنیم .

اینrevelation دیگه چیه؟ جدیدا همه سازنده ها یاد گرفتن همش اسم میزارن revelation (شروع کنندش ACبود)اول AC revelationبعد RE revelationالان Silent hill: revelation ! بعد 2 روز دیگه gow revelation ....
راستی ممنون بابت خبر

یعنی انقلاب و یه چیزی تو همین مایه ها

فیلم قبلی سایلنت هیل واقعا فیلم قشنگی بود.
شاید بشه گفت بهترین فیلمی بود که بر اساس بازی ها ساخته شده تا به حال. برعکس اکثر فیلم های چیپ و بی ربطی که از رو بازیها میسازن و بازی رو هم بدنام میکنن این خیلی خوب بود و کاملا هم مربوط به بازی بود اون حس سایلنت هیلی هم داشت. به هرکی که این فیلم رو ندیده پیشنهاد میکنم حتما ببینه.
امیدوارم این فیلم جدیدش هم به خوبی همون باشه.

سایلنت هیل 3 ، توی ژانر ترسناک بهترین تجربه من بوده . توی سری سایلنت هیل هم بنظرم بهترین نسخه همین نسخه سومه ... اگه بتونن فیلمی در خور از توش در بیارن استقبال میکنیم .

اخ گفتی:d هیچ وقت یادم نمیره که بعد بازی کردنش باید حتما یه بازی شاد بازی میکردم تا افسردگی نگیرم:d

بهترین فیلمی که از روی یه بازی ساختن به نظر من که اول سایلنت هیله بعدش هیتمن.
کاشکی کپکام یکم دلش واسه رزیدنت میسوخت این قدر فیلم آشغال نمیساخت واسش.

---------- نوشته در 03:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

دیگه چه ادامه ای؟
مگه مادر ودختر نمردن؟!

فیلم اول رزیدنت اویل خیلی خوب بود نمیدونم چرا بعدا خراب شد :( . من با این که از بازی سایلنت هیل خوشم نمیاد ولی از فیلم هاش خیلی خوشم میاد.

اخ گفتی:d هیچ وقت یادم نمیره که بعد بازی کردنش باید حتما یه بازی شاد بازی میکردم تا افسردگی نگیرم:d
اصلا من با هدر همزاد پنداری میکردم :دی ! فوق العاده پرداخت خوبی داشت هدر و داستان بازی شخصی بود . در کل داستان شماره دوم به نظرم ، به خصوص اون پایانش که من دیدم ، بهتر بود از نسخه سوم ، ولی کل بازی شماره سوم بهتر بود ... :دی ! واسه این میگم نسخه سوم رو بیشتر دوس دارم .
پ.ن : نسخه های فرد به جز 5 سایلنت هیل راکس :دی !

شماره 3 به گفته بقیه دوستان یه شاهکار به تمام عیار بود ... شماره اول فیلم هم دست کمی از یه شاهکار نداشت ... داستان فوق العاده جذاب و شخصیت پردازی عالی جزو نقاط قوت اون به حساب میومد... به شدت استقبال میشه...:x

فیلم اول رزیدنت اویل خیلی خوب بود نمیدونم چرا بعدا خراب شد :( . من با این که از بازی سایلنت هیل خوشم نمیاد ولی از فیلم هاش خیلی خوشم میاد.
آره،شماره یکش خوب بود ولی بعد نمیدونم چشون شد تصمیم گرفتن تبدیلش کنن به فیلم ماتریکس .

اتفاقا از سری اول تا چهارم به نظرم 3 از همه ضعیف تر بود.بهترینشون شماره 2 بود.اگه یک فیلم از شماره 2 بسازن خیلی خوب میشه چون داستانش فوق العاده هست

دیگه چه ادامه ای؟
مگه مادر ودختر نمردن؟!
حاجی ما رو گرفتی ؟ کدوم مادر و دختر ؟ تو فیلم دوتا مادر و دختر بود که هر 4 تاشون زنده موندن !
منظورم من دو نفری هست که آخر فیلم با اینکه از شهر خارج شدن و برگشتن خونه ولی از شهر خارج نشده بودن و اونجا گیر کردن !!
نشون داد زن و شوهر هر دو در یک مکان هستن ولی زنه تو سالینت هیله و مرد در دنیای واقعی
حالا یکی این پایان رو برای من توجیه کنه

خب یکی از دوستان اشاره کرد آخرش رو به عهده ی خود بیننده گذاشته بودن !!!
نظر دوستان محترمه ولی من بیشتر احساس کردم رفتم سر کار ، چون پایان کاملا مشخص بود :
تو شهر سایلنت هیل گیر کردن ( یعنی کارگردان خود شهر رو کرد مشکل اساسی ، کاری که تو هیچکدوم از سری بازیها اتفاق نمیافتاد )

آخرین ویرایش:
تو imdb نوشته sean bean هم نقش harry mason رو داره و هم نقش christopher da silva

چه طوری ؟:-/
آره من هم همینو دیدم تعجب کردم ، فکر کنم منظورش این بوده که تو شماره ی اول شان جای همین کریستوفر بازی می کرده اما تو این شماره همون شان جای هری میسون بازی می کنه !!!

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------

کلا با این جور فیلم ها گند میزنن به اعتبار هرچی بازیه...
نه اتفاقا این فیلم از اون فیلمهایی بود که خیلی خوب تونسته بودن براساس بازی بسازن و خرابش نکرده بودن داستانش هم جالب بود

---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:39 PM ارسال شده بود ----------

حاجی ما رو گرفتی ؟ کدوم مادر و دختر ؟ تو فیلم دوتا مادر و دختر بود که هر 4 تاشون زنده موندن !
منظورم من دو نفری هست که آخر فیلم با اینکه از شهر خارج شدن و برگشتن خونه ولی از شهر خارج نشده بودن و اونجا گیر کردن !!
نشون داد زن و شوهر هر دو در یک مکان هستن ولی زنه تو سالینت هیله و مرد در دنیای واقعی
حالا یکی این پایان رو برای من توجیه کنه
خوب بود آخر فیلم رو توی اسپویل می زاشتین ;)
خب یکی از دوستان اشاره کرد آخرش رو به عهده ی خود بیننده گذاشته بودن !!!

اصلا من با هدر همزاد پنداری میکردم :دی ! فوق العاده پرداخت خوبی داشت هدر و داستان بازی شخصی بود . در کل داستان شماره دوم به نظرم ، به خصوص اون پایانش که من دیدم ، بهتر بود از نسخه سوم ، ولی کل بازی شماره سوم بهتر بود ... :دی ! واسه این میگم نسخه سوم رو بیشتر دوس دارم .
پ.ن : نسخه های فرد به جز 5 سایلنت هیل راکس :دی !

من شماره دو رو توی دوران طفولیت زدم به بدن برا همین هیچی ازش نفهمیدم:d بعدا هم دیگه نرفتم سراغش. ولی اون اتمسفر شماره سوم هنوزم ذهنمو قلقلک میده ! لعنتی وقتی توی دنیاش میرفتم ، همه چی تاریک میشد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or