اکثر والدین باور دارند بازی های ویدئویی یک قسمت مفید در زندگی فرزندانشان هست

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

گزارشات جدید از ESA نشان میدهد که 181.3 میلیون امریکایی بر روی بازی های ویدئویی وقت صرف میکنند و میانگین سنی آنها 31 هست . ESA -گروهی که ارقام جالبی را هر سال درباره صنعت گیم در Washington D.C جمع اوری میکنند - امروز گزارشاتی را انتشار دادند که شامل امار جالبی میشود .
یکی از جالب ترین آنها، این هست که 56 درصد والدین بر این عقیده هستند که بازی های ویدئویی قسمت مفیدی از زندگی فرزندانشان هست . امار جالب توجه دیگر شامل درصد گیمر های امریکا میشود . 59% امریکایی ها گیمر هستند و متوسط سن آنها 31 هست . متوسط سن کسانی که بیشترین میزان خرید بازی های ویدئویی را دارند 35 هست !

این امار را به صورت کامل در یک فایل PDf میتوانید مشاهده کنید . در اینجا به قسمتی از این گزارش میپردازیم .

چه کسانی بازی می کنند ؟

• 59% امریکایی ها گیمر هستند . (183.1 میلیون)
  • متوسط سن آنها 31 هست .
  • 52% از گیمرهای U.S را مردها تشکیل میدهند و 48% را زنها .
  • دختر های بزرگتر از 18 سال درصد بیشتری نسبت به پسران کوچک تر از 18 سال در بین گیمرهای امریکا تشکیل میدهند (36% به 17%)
  • متوسط تعداد سال هایی که مردم در امریکا مشغول پرداختن به بازی های ویدئویی بوده اند 14 هست .

چه کسانی میخرند ؟

• متوسط سن کسانی که بیشترین میزان خرید بازی های ویدئویی را دارند 35 هست .
  • 50% کسانی که بیشترین میزان خرید را دارند مذکر و 50% مونث هستند .
  • 44% گیمرها اعتقاد دارند بازی های ویدئویی بیشترین ارزش رو نسبت به DVD، موزیک یا سینما دارد .

درباره ی بازی ها ؟
  • 88% از والدین کسانی که مشغول این بازیها هستند میگویند سیستم ESRB در انتخاب بازی برای فرزندانشان بسیار مفید هست .
  • 85% از انها از سیستم ESRB مطلع هستند .
  • 87% از والدین باور دارند کنترل هایی که برای والدین در بازی ها قرار داده شده مفید هستند . به علاوه آنها بیشترین محدودیت زمانی را برای بازی های ویدئویی در نظر میگیرند .83% برای بازی ها، 80% برای استفاده از اینترنت،76% برای تماشای تلویزیون و 70% برای فیلم ها .
  • بازی های درجه بندی شده توسط ESRB در سال 2013 : 46% درجه E و 19% درجه E+10 و 23% درجه T و 12% درجه ی M را به خود اختصاص دادند .
  • 91% از والدین کسانی که گیمر هستند هنگام خرید بازی یا اجاره آن حضور دارند .
  • 82% از فرزندان از والدینشان قبل از خرید یا اجاره بازی اجازه کسب میکنند .
  • 95% والدین میگویند به جزییات بازی های مورد نظر توجه می کنند.
  • 56% والدین بر این عقیده هستند که بازی های ویدئویی قسمت مفیدی از زندگی فرزندانشان هست .

امار محبوب ترین ها :
  • سبک "action" بیشترین فروش در کنسول ها در سال 2013 را داشته (31.9 %) .سبک نزدیک به آن shooter" با 20% فروش بوده .
  • برای PC ، سبک استراتژی سهم بزرگی را به خود اختصاص داده است (38.4%) . سبک نزدیک به آن "casual" بوده با 28.3% .
  • بهترین فروش کنسولی در اختیار Grand Theft Auto V بوده . به دنبال آن Call of Duty: Ghosts.
  • بر روی PC بازی StarCraft II: Heart of the Swarm بهترین فروش را داشته و بعد آن SimCity.
  • در اخر، گیمرها در سال 2013 حدود 21.53 میلیارد دلار خرج بازی های ویدئویی کردند .

منبع

آخرین ویرایش:
سوال اینجاست که بازیهای موبایلی هم تو این امار حساب میشن؟ اکثر این امار ها بخاطر حساب کردن بازی های موبایل هست و هرکی با گوشیش بازی کنه رو گیمر حساب میکنن

اینجا بچه 6 ساله gta بازی میکنه و از اون صحنه های .... یاد میکنه نه والدین نظارت میکنن نه کسی که بازی رو میفروشه تذکر میده و به rating اهمیت نمیده

اینجا که همه چیز بر عکس ـه
5% ایرانی ها گیمیر هستند
5% از گیمرهای ایرانی را مردها تشکیل میدهند و زنها سهمی ندارند
100% از والدین ایرانی اصلا در انتخاب بازی برای فرزندانشان دخالت نمیکنند و اطلاعی از سیستم ESRB و... ندارند
100% از والدین ایرانی بر این عقیده هستند که بازی های ویدئویی باعث اتلاف وقت فرزندانشان میشود

سوال اینجاست که بازیهای موبایلی هم تو این امار حساب میشن؟ اکثر این امار ها بخاطر حساب کردن بازی های موبایل هست و هرکی با گوشیش بازی کنه رو گیمر حساب میکنن

هر کی گیم بزنه گیمر حساب میشه دیگه؛سطح ها یکم فرق میکنه

در مورد سنم بگم من یه بابایی می‌شناختم حدود 65سالی داشت می شست فوتبال 99 میزد با Ps1 خیلی کارش درست بود گیم اگه بری تو بحرش دیگه نمی دیگه نمی تونی بیخیالش بشی .

در مورد خانوما بگم گیمرهای فوقعالاده حرفه ایی هستن با پشت کاری بلند ؛مثل آقایون ؛هیچ فرقی نمیکنه این جنسیت

- - -ویرایش - - -

هر کی گیم بزنه گیمر حساب میشه دیگه؛سطح ها یکم فرق میکنه

در مورد سنم بگم من یه بابایی می‌شناختم حدود 65سالی داشت می شست فوتبال 99 میزد با Ps1 خیلی کارش درست بود گیم اگه بری تو بحرش دیگه نمی دیگه نمی تونی بیخیالش بشی .

در مورد خانوما بگم گیمرهای فوقعالاده حرفه ایی هستن با پشت کاری بلند ؛مثل آقایون ؛هیچ فرقی نمیکنه این جنسیت

ایول تو این مورد هم با دنیا فرق داریم :d
چقدر ما ملت خاصی هستیم.
واقعن جمله اینجا ایرانه واسه همه چی و همه مورد صدق میکنه ;)
پ ن پ...فکر کردی ما از اوناشیم ک طبق استانداردهای جهانی پیش بریم:دی...
من واقعا برای بعضیا با این طرز تفکراشون متاسفم:دی...

دو روز پیش کارم افتاد به یک فروشگاه سخت افزار و اینا بعد یکی کیسشو اورده بود براش ویندوز بزنن بعد یک بازی هم داده بود براش نصب کنن
بازی هم تبدیل شده عنوان سوپر ماریو گلگسی 2 بود
بعد اونجا ایستاده بودم که مرده وقتی بازی رو دید گفت هه هه هنوز ملت دست از سر این بازی های بچه گونه برنداشتن. یک مشت چرت و پرت تحویل میدن به خورد مردم.
من نتونستم جلوی خودمو نگه دارم گفتم که برادر این عنوان یکی از بهترین بازی های 10 سال اخیره
خندید و گفت این؟؟؟ بعد که میخندید گفتم بالای چند میلیون فروش داشته و اینا و واقعا عنوان بزرگیه
یهو گفت پس این همه فروش داشته پس من از اون چند میلیون نفر عاقل ترم که برای همچی چیزی پول نمیدم :|
خلاصه دیگه اومدم بیرون و اه کشیدم. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or