اکتیویژن روی بازی‌های ریمستر بیشتری به مانند Crash Bandicoot کار می‌کند

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Crash-Bandicoot.jpg

در جلسه پرسش و پاسخ صورت گرفته در نشست مالی اخیر شرکت اکتیویژن، این شرکت تایید کرد روی بازی‌های ریمستر بیشتری از عناوین کلاسیک کار می‌کند. پس از آن که مشخص شد اکتیویژن توانسته نتایج عالی از نسخه‌های ریسمتر دو بازی Crash Bandicoot و Spyro the Dragon به دست بیاورد تایید کرد ریسمترهای بیشتری در راه خواهند بود. رئیس این کمپانی رابر کوستیج (Rober Kostich) نیز در همین رابطه اظهار کرده بود که منتظر معرفی‌های آینده باشید.
موفقیت‌هایی که اکتیویژن به آن‌ها اشاره می‌کند به دو بازی Crash Bandicoot N. Sane Trilogy و Spyro Reignited Trilogy مربوط می‌شود. هر دو سه‌گانه توسط دو استودیو Vicarious Visions و Toys for Bob بازسازی شدند. توسعه‌دهندگانی سابقه کار روی فرنچایز Skylanders را دارند. پس از دو بازسازی Crash Team Racing...

Continue reading...

والله چه عرض کنم:-??
من به نظر شما احترام می گذارم ولی به نظرم Crash Twinsanity میلیون ها سال نوری با سه گانه ناتی داگ فاصله داره.
میانگین امتیازات کسب شده این بازی خودش گویای همه چیز هست:

Xbox) 66/100)
PS2) 64/100)
درسته به سه گانه نمیرسه ولی متا اون موقع ملاک خوبی و بدی نبود خیلی از طرفدارها با این بازی حال کردن و معتقدن که این بازی بسیار اندرریتد بود
من بیشتر از همه دوست دارم ساخته شدن این ببینم پروتوتایپ wrath of cortex که مارک سرنی داشت میساختش و کاملا یه چیز متفاوت بود

بیخیال!
من Crash of the Titans هم خیلی دوست داشتم با اون تایتان های گوگولی اش:D

اون کلا یه چیز عجیب و غریبی بود... اتفاقا ایده باحالی داشت.. یه جاهایی هم فاز مترویدوانیایی می گرفت که خفنش می کرد، حیف دوربین و کنترل اش خیلی داغون بود
وگرنه من دنیایی که داشت و اون جابجایی باحال بین اش رو خیلی دوست داشتم :دی

اگه کار رو ریمیک باعث شده باشه اینا پلتفرم سازی شون بهتر شه خیلی خوب میشه و اگه چراغ سبز بگیره که ادامه شو بسازن عالی میشه
پلتفرمر ساز خوب خیلی کم داریم واقعا لای AAA سازها

• Like
Reactions: kamyy
اونم بازی خوبی بود خیلیم خوب فروخت ولی کرش نبود یادمه تو 2ش میشد یه تایتان بزاری تو جیبت و همزمان سوار اون یکی باشی:D
این حرفت مثل اینه که بگی چون تو انچارتد 4 طناب مینداخت پس آنچارتد نبود تومب ریدر بود یا چه میدونم چون رزیدنت ایول 7 اول شخص بود رزیدنت ایول نبود
:|

• Like
این حرفت مثل اینه که بگی چون تو انچارتد 4 طناب مینداخت پس آنچارتد نبود تومب ریدر بود یا چه میدونم چون رزیدنت ایول 7 اول شخص بود رزیدنت ایول نبود
:|
چه ربطی داره رادیکال امد کلا سری رو از ریشه هاش دور کرد نیومد یه طناب اضافه کنه که:| از طراحیش بگزریم بازی beat em up چه ربطی به پلتفرمر داره

• Like
چه ربطی داره رادیکال امد کلا سری رو از ریشه هاش دور کرد نیومد یه طناب اضافه کنه که:| از طراحیش بگزریم بازی beat em up چه ربطی به پلتفرمر داره
باو بیخیال این ( از دور شدن ریشه ها) بشید. تو تاپیک رزیدنت ایول 1200 صفحه در مورد دور شدن از ریشه و این چرتا و پرتا که کدوم بازی به ریشه ها نزدیک تره بحث شد و ده ها نفر بن شدن:)) ریشه های کرش مال دهه نوده این ریمیک هاشم فقط گرافیک داره، بدن دست یه استدیو درست و حسابی کرش نسل هشتی بسازن توش تایتان که سهله، المان rpg و جهان باز و مراحل فرعی و witcher sense هم میذارن

باو بیخیال این ( از دور شدن ریشه ها) بشید. تو تاپیک رزیدنت ایول 1200 صفحه در مورد دور شدن از ریشه و این چرتا و پرتا که کدوم بازی به ریشه ها نزدیک تره بحث شد و ده ها نفر بن شدن:)) ریشه های کرش مال دهه نوده این ریمیک هاشم فقط گرافیک داره، بدن دست یه استدیو درست و حسابی کرش نسل هشتی بسازن توش تایتان که سهله، المان rpg و جهان باز و مراحل فرعی و witcher sense هم میذارن
میخوام صد سال سیاه نسازن:| همینجوریش گند زدن به IP محبوب نیل قبلم، حالا به کراشمم گند بزنند:| (دوباره:| )

بازسازی های کراش اگر فقط گرافیک داشت مطمئن باش انقدر نمیفروخت! :دی همه اهل نوستالژی نیستت که فقط به خاطر گرافیک بهتر گرفته باشنش! خوب بوده که گرفتن:دی 20سال ازش گذشته و هنوز حرفی برای گفتن داره>:)

در مورد تایتان... ولمون کنید باو! بازی که کلا پلتفرمر نبود هیچ... آخه کراش با خالکوبی؟ :| وات د فاز! :|

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or