اکتیویژن روی بازی‌های ریمستر بیشتری به مانند Crash Bandicoot کار می‌کند

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Crash-Bandicoot.jpg

در جلسه پرسش و پاسخ صورت گرفته در نشست مالی اخیر شرکت اکتیویژن، این شرکت تایید کرد روی بازی‌های ریمستر بیشتری از عناوین کلاسیک کار می‌کند. پس از آن که مشخص شد اکتیویژن توانسته نتایج عالی از نسخه‌های ریسمتر دو بازی Crash Bandicoot و Spyro the Dragon به دست بیاورد تایید کرد ریسمترهای بیشتری در راه خواهند بود. رئیس این کمپانی رابر کوستیج (Rober Kostich) نیز در همین رابطه اظهار کرده بود که منتظر معرفی‌های آینده باشید.
موفقیت‌هایی که اکتیویژن به آن‌ها اشاره می‌کند به دو بازی Crash Bandicoot N. Sane Trilogy و Spyro Reignited Trilogy مربوط می‌شود. هر دو سه‌گانه توسط دو استودیو Vicarious Visions و Toys for Bob بازسازی شدند. توسعه‌دهندگانی سابقه کار روی فرنچایز Skylanders را دارند. پس از دو بازسازی Crash Team Racing...

Continue reading...

ای کاش cod 2 رو ریمیک کنن :x:x:x:x:D
اصلا فکر cod رو هم نکنید خبری نیست منظورش شیردوشی بازی هایی مثل کرش بود خودشونم که توانایی ساخت کرش ندارن:D
pitfall و river raid بازی های خوبین ایکاش اونا رو بسازن البته بعید میدونم

• Like
Reactions: gamer1998y
یادمه یه بازی به اسم freedom fighters بود که اگر اشتباه نکنم مال ea بود. خیلی دلم میخواد توی این دوره ریمیک ها اونم ساخته بشه.

احتمالا پوشش بعدی مربوط به کراش باش باشه

اوه بالاخره Party Game محبوب دوران من یعنی می تونه بیاد :D
شاید نینتندوی خر بفهمه بگیره ماریو پارتی خودشم آپدیت کنه که دو سر برد شه

اصلا فکر cod رو هم نکنید خبری نیست منظورش شیردوشی بازی هایی مثل کرش بود خودشونم که توانایی ساخت کرش ندارن:D
pitfall و river raid بازی های خوبین ایکاش اونا رو بسازن البته بعید میدونم
میسازن...اندکی صبر تا کراش و اسپایروی جدید هم بسازن، با همین فرمول کلاسیک ها:دی

اوه بالاخره Party Game محبوب دوران من یعنی می تونه بیاد :D
شاید نینتندوی خر بفهمه بگیره ماریو پارتی خودشم آپدیت کنه که دو سر برد شه
ما که حمایت میکنیم! مخصوصا اگر بتونند یه چیز خفنی مثل CTR ازش در بیارن و بازی رو گسترش بدن:دی کلا بعد از حرکتی که سر CTR زدن خیلی بعید میدونم Crash Bash رو بتونند با یه بازسازی خالی + آنلاین 40$ بفروشن! خیلی باید براش زحمت بکشن:)) (و بازی این سبکی دیگه ای هم تو سری نداشتیم که بتونند دو در یکش کنند و محتوا رو زیاد کنند:-" )

• Like
Reactions: vaan 2
یادمه یه بازی به اسم freedom fighters بود که اگر اشتباه نکنم مال ea بود. خیلی دلم میخواد توی این دوره ریمیک ها اونم ساخته بشه.
io ساخته بود فک کنم
اگه اشتباه نکنم eidos خدا بیامرز ناشر بود
یچی تو مایه های division آفلاین بود

یکی از بزرگترین اشتباهات اکتیویژن اینه که فکر کنن نسخه های بعدی ریمستر کرش فروش خیلی خوبه به اندازه 4 نسخه اول خواهدداشت.
اگر ریمستر سه گانه اول و ریسینگ کرش خوب فروخت صرفا به خاطر پتانسیل بالای این 4 نسخه(به اضافه کرش بش) و صد البته طراحی بی نظیر ناتی داگ بوده.نسخه های بعدی که ناتی داگ توشون نقشی نداشت جزء بی کیفیت ترین بازی های پلی استیشن 2 و 3 به حساب میان

میسازن...اندکی صبر تا کراش و اسپایروی جدید هم بسازن، با همین فرمول کلاسیک ها:D
میخوام که نسازن قبلا یکی داشتن میساختن تو دیوار بود با ctr2:D هیچکی به خوبی nd یا یونیورسال نمیتونه کرش بسازه کرش توینسنتی انقدر طراحیش خوب بود که ملت هنوزم که هنوزه کرش به اون شکل میبینن نه این عقب مونده ای که اکتیویژن طراحی کرد بزرگ ترین اشتباه یونیورسال ادامه ندادن این بازی بود
113097

• Like
Reactions: rezvideo
نسخه های بعدی که ناتی داگ توشون نقشی نداشت جزء بی کیفیت ترین بازی های پلی استیشن 2 و 3 به حساب میان
خداییش crash twinsanity بی کیفیت بود؟! بیخیال خیلی خوش ساخت بود داستان نو و باحال طراحی کاملا نو باس های خیلی خیلی سخت اگه این برات بد بود که اکتیویژن عمرا بتونه راضیت کنه

• Like
Reactions: rezvideo
میخوام که نسازن قبلا یکی داشتن میساختن تو دیوار بود با ctr2:D هیچکی به خوبی nd یا یونیورسال نمیتونه کرش بسازه کرش توینسنتی انقدر طراحیش خوب بود که ملت هنوزم که هنوزه کرش به اون شکل میبینن نه این عقب مونده ای که اکتیویژن طراحی کرد بزرگ ترین اشتباه یونیورسال ادامه ندادن این بازی بود
View attachment 113097
طراحی فعلی خیلی بهتر از تمام کراش های PS2 به بعد هست:دی و بیشترین شباهت رو به کلاسیک داره:دی

اینم که گذاشتی طراحیش اندازه کراش های قبلی خاطرخواه نداره:p

طراحی فعلی خیلی بهتر از تمام کراش های PS2 به بعد هست:D و بیشترین شباهت رو به کلاسیک داره:D

اینم که گذاشتی طراحیش اندازه کراش های قبلی خاطرخواه نداره:p
کجای طراحی اکتیویژن به کرش nd شباهت داره اصلا یجوریه خیلی میتونست بهتر باشه خیلی:| کاملا برعکس تاجایی که من میدونم معروف ترین طراحی کرش مال همین توینسنتی:p هرچی فن گیم و فن ارت میبینی همش همین شکلیه................

خداییش crash twinsanity بی کیفیت بود؟! بیخیال خیلی خوش ساخت بود داستان نو و باحال طراحی کاملا نو باس های خیلی خیلی سخت اگه این برات بد بود که اکتیویژن عمرا بتونه راضیت کنه
والله چه عرض کنم:-??
من به نظر شما احترام می گذارم ولی به نظرم Crash Twinsanity میلیون ها سال نوری با سه گانه ناتی داگ فاصله داره.
میانگین امتیازات کسب شده این بازی خودش گویای همه چیز هست:

Xbox) 66/100)
PS2) 64/100)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or