saeidrezay کاربر سایت Dec 12, 2013 #17 این هم کد تصویری گروه بازی سنتر در وی چت از تمامی دوستان تشکر میکنم جناب lord odin لطفا id name خودتون رو به من بدین چون من با گوشی آن میشم Last edited by a moderator: Dec 14, 2013
این هم کد تصویری گروه بازی سنتر در وی چت از تمامی دوستان تشکر میکنم جناب lord odin لطفا id name خودتون رو به من بدین چون من با گوشی آن میشم
Lord Odin کاربر سایت Dec 13, 2013 #18 نوشته شده توسط saeidrezay: از تمامی دوستان تشکر میکنم جناب lord odin لطفا id name خودتون رو به من بدین چون من با گوشی آن میشم بیشتر... سلام از طریق ویچت اون کد رو اسکن کنید خب . نیاز به id نیست اونطوری خودش پیدا میکنه.
نوشته شده توسط saeidrezay: از تمامی دوستان تشکر میکنم جناب lord odin لطفا id name خودتون رو به من بدین چون من با گوشی آن میشم بیشتر... سلام از طریق ویچت اون کد رو اسکن کنید خب . نیاز به id نیست اونطوری خودش پیدا میکنه.
saeidrezay کاربر سایت Dec 14, 2013 #19 نوشته شده توسط Lord Odin: سلام از طریق ویچت اون کد رو اسکن کنید خب . نیاز به id نیست اونطوری خودش پیدا میکنه. بیشتر... خودم هم به این فکر بودم که نمیشه از راه عکس این کار رو کرد یه چیزی هم به من یاد دادی ممنون
نوشته شده توسط Lord Odin: سلام از طریق ویچت اون کد رو اسکن کنید خب . نیاز به id نیست اونطوری خودش پیدا میکنه. بیشتر... خودم هم به این فکر بودم که نمیشه از راه عکس این کار رو کرد یه چیزی هم به من یاد دادی ممنون
saeidrezay کاربر سایت Dec 20, 2013 #21 بله شد ولی برنامه دیگه ای رو بهتون معرفی میکنم که از وی چت هم بهتره Coco Get on Coco Voice and add me: 4214285 http://goo.gl/TiuvY
بله شد ولی برنامه دیگه ای رو بهتون معرفی میکنم که از وی چت هم بهتره Coco Get on Coco Voice and add me: 4214285 http://goo.gl/TiuvY
saeidrezay کاربر سایت Jan 4, 2014 #22 دوستان به وي چت باز گرديد خدا وي چت رو آزاد كرد Sent from my SM-N900 using Tapatalk
mmansori85 کاربر سایت Jan 7, 2014 #23 نوشته شده توسط saeidrezay: دوستان به وي چت باز گرديد خدا وي چت رو آزاد كرد Sent from my SM-N900 using Tapatalk بیشتر... هنچنان قیلترهکه...
نوشته شده توسط saeidrezay: دوستان به وي چت باز گرديد خدا وي چت رو آزاد كرد Sent from my SM-N900 using Tapatalk بیشتر... هنچنان قیلترهکه...
saeidrezay کاربر سایت Jan 7, 2014 #24 نوشته شده توسط mmansori85: هنچنان قیلترهکه... بیشتر... نويز ميندازن
hamed2011 کاربر سایت Feb 2, 2014 #25 نوشته شده توسط saeidrezay: نويز ميندازن بیشتر... کسی مشکلی با باز کردن وی چت داشت به بنده بگه تا راهنمایی ایش کنم
نوشته شده توسط saeidrezay: نويز ميندازن بیشتر... کسی مشکلی با باز کردن وی چت داشت به بنده بگه تا راهنمایی ایش کنم
mrd-gta کاربر سایت Feb 3, 2014 #26 MohammmadRe2a تو line و wechat و viber و nimbuzz هستم - - -ویرایش - - - MohammmadRe2a تو line و wechat و viber و nimbuzz هستم
MohammmadRe2a تو line و wechat و viber و nimbuzz هستم - - -ویرایش - - - MohammmadRe2a تو line و wechat و viber و nimbuzz هستم
payam_d کاربر سایت Feb 11, 2014 #27 آقای Saeidrezay باز بیا اینجا رو راه بنداز این بار با یه برنامه دیگه Viber و لاین میتونن گزینه های خوبی باشن ... ( تو لیست دوستای لایو منم هستی در ضمن ... )
آقای Saeidrezay باز بیا اینجا رو راه بنداز این بار با یه برنامه دیگه Viber و لاین میتونن گزینه های خوبی باشن ... ( تو لیست دوستای لایو منم هستی در ضمن ... )