1200 میفروشم به شما خواستی خبر بده (البته فقط به شما ها!)من 1000 تومن خریدارم. بالاتر از این قیمت کسی ازت نمیخره. خواستی من برش میدارم.یا اگه خواستی با اکانت حاوی mw2 عوض میکنم و 20000 تومن هم سر میگیرم.:d(امیر جان من باب شوخی گفتم:d)
قیمت پایه ای که در نظر داری چنده؟!![]()
hack که نه اما state changer زدم. یه نرم افزاری هست که میتونی باهاش لول و پرستسج و ..... رو تنظیم کنی به صورت دلخواه.6 ساعته چجوری لولت 80 شده؟؟(هک:d)
شرمنده میدونم این پستم ربطی به این تاپیک نداره اما گفتم شاید بدونید کجا باید دونبال یه بازی اورجینال کال اف دویتی بلک اوپس و موردن 3 دست دوم بگردم هر کی سراغ داشت خریدارم
داداش الان کدش 25 تومنه میدونمم روسیه اما با این داستانا که شما میگی من 15 خریدارم با توجه به این که من خیلی خوش شانسم شما هم با نرم افزار پرستیژ شدی امکان بن شدن داره باز شما یه قیمتی بگو با هم کنار میایمقیمت پیشنهادی هست شما خودت بگو .
در ضمن اگه کسی بخواهد این mw3 steam gift us بخرد باید 70 80 تومن خرج کند . حالا خودتون یه قیمت منصفانه بگید.
نه اون کد ی که شما میگین مال cd - key روسی هستش . من برای اکانتم steam gift us خریدم. 70 تومن . اول یه سری به فروش گاه ها ی اینترنتی بزنید بعد قیمت بگید . در ضمن به این قیمت ها نمیفروشم.داداش الان کدش 25 تومنه میدونمم روسیه اما با این داستانا که شما میگی من 15 خریدارم با توجه به این که من خیلی خوش شانسم شما هم با نرم افزار پرستیژ شدی امکان بن شدن داره باز شما یه قیمتی بگو با هم کنار میایم
من ندیدم جایی کدus بفروشن شرمنده اگه قیمت پرت دادمنه اون کد ی که شما میگین مال cd - key روسی هستش . من برای اکانتم steam gift us خریدم. 70 تومن . اول یه سری به فروش گاه ها ی اینترنتی بزنید بعد قیمت بگید . در ضمن به این قیمت ها نمیفروشم.

من ندیدم جایی کدus بفروشن شرمنده اگه قیمت پرت دادم![]()