اچیومنت بگیر جایزه ببر

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
Microsoft قصد دارد از ابتدای پاییز امسال به گیمران به ازای اچیومنت هایی که میگیرند, جایزه بدهد.

Xbox-Live-logo-pic.jpg

طبق اطلاعات بدست آمده از صفحه تویتر Xbox Live به زودی کاربران X360 در صورت باز کردن اچیومنت های بازی ها ممکن است جوایزی

را دریافت کنند.

در این tweet آمده است: " زمان اعلام یک اطلاعیه فرا رسیده است! پاییز می آید: راه جدیدی برای بدست آوردن پاداش های موجود در xbox live

با به دست آوردن اچیومنت های بازی ها.
این یک چیز بسیار زیبا و فوق العاده است که Xbox LIVE Rewards پوینت مجانی پاداش می دهد زمانی

که کاربران در حال تکمیل اهدافشان در بازی و دیگر تعاملات در Live هستن.

منبع

پس همین فردا باید منتظر یه اقدام ضد(مقابله به مثل) از طرف sony باشیم:dاونوقته که میگن زندگی شیرین میشود:dاگر ماکرو point بده و سونی هم plus چه حالی بکنم من:d

اونوقت تکلیف منی که پروفایلم بطور احقانه ای با 20000 آچیومنت پاک شد چیه؟:|

اگه بشه باهاشون DLC ها و یسری بازیهای لایو رو خرید خیلی خوب میشه.

اونوقت تکلیف منی که پروفایلم بطور احقانه ای با 20000 آچیومنت پاک شد چیه؟:|

اگه بشه باهاشون DLC ها و یسری بازیهای لایو رو خرید خیلی خوب میشه.

فک کنم اچیومنت هایی که از قبل گرفتیم تو این طرح محسوب نمیشن :d

از پاییز به بعد به ازای هر اچیومنت مقدار مشخصی پوینت میگیری که به طبع با اون میشه DLC هم گرفت ;)

الان تكليف من بدبخت كه دارم DS بازي ميكنم چيه؟دشمناش رو نميشه كشت چه برسه به پلات:dبازي سراغ نداريد خوب اچيومنت بده من يه بازي تو 360 پلات كرد اونم Alone in the dark بود:|بزنيم تو كار پلات درآمدش خوبه:d

با پوینت میشه هر چیزی از سایت Live خرید! مثلا برید یه بازی رو انتخاب کنید و خرید رو بزنید.
اگه توجه کنید یه جا نوشته Use Microsoft Points !!! مثلا برای بازی Batman: Arkham City که قیمتش 49.99 دلار هست میتونیم 4000 پوینت بدیم!
به جای پول از پوینت استفاده میکنیم.

راستی کسی برای این سوالم، جوابی نداره؟ :

منظور کنسول Xbox هست؟ یا شامل بازی های کامپیوتر که از Games for Windows استفاده میکنن هم میشه؟ چون با هم یکپارچه سازی شدن

واقعا برام جالبه که ملت چرا پروفایلشونو پاک میکنن یا همینجوری بدون هیچ گونه مشکلی میدن میره :دی من روز اولی که 360 گرفتم یه پروفایل ساختم که هنوزم همونه که هست.

واقعا برام جالبه که ملت چرا پروفایلشونو پاک میکنن یا همینجوری بدون هیچ گونه مشکلی میدن میره :biggrin1: من روز اولی که 360 گرفتم یه پروفایل ساختم که هنوزم همونه که هست.
هيچي بابا من 4 تا پروفايل داشتم به يار زديم يكيش رو پاك كرديم تا تمركز بره رو اون يكي الان سه تا مونده تو اون سه تا هم خوبه يه 10 ، 15 مونده:d

حالا هنوز مشخص نشوه که هر هزارتاچندتاهدیه
دوستون اگه دقيق گفته باشن با اين حساب هر 4000 تا يه بازي كامل فكر كنم هديه بدن مثل Batman:AC ;)اگه اينجوري باشه داره بازي هارو مفت ميده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or