اپیک گیمز با 15 بازی رایگان، به استقبال سال نو میلادی میرود

rahyarpaul

کاربر سایت
اپیک گیمز مطابق سنت گذشته و در آستانه سال نو میلادی، به عرضه روزانه بازیهای رایگان خواهد پرداخت.
اپیک گیمز در سال 2019 ، 12 عنوان و در سال 2020، 15 عنوان رایگان را در اختیار کاربران فروشگاه خود قرار داد وامسال نیز 15 عنوان رایگان خواهد داشت.

2021-12-11_15-12-41.jpg

این رویداد از 16 دسامبر آغاز و تا 6 ژانویه 2022 ادامه خواهد داشت. 14 عنوان ابتدایی، به مدت یک روز و عنوان پانزدهم به مدت یک هفته رایگان خواهد ماند.
نیاز به یادآوری نیست که اگر این عناوین را بصورت رایگان بگیرید، برا همیشه در استور شما باقی خواهد ماند.
یکی از لیکرهای معروف به نام billbill-kun گفته که عناوین رایگان شناخته شده هستند و عنوان رایگان روز اول shenume 3 خواهد بود.
در حال حاضر، عناوین godfall challenger edition و prison architect رایگان میباشد و از پنجشنبه ساعت 19:30 به وقت ایران با یک عنوان مرموز، این جشنواره شروع میشود.
همچنین جشنواره تخفیفات کریسمس هم از 16 دسامبر تا 6 ژانویه خواهد بود.

فکر کنم بالای 80-70 درصد پلیرهای استیم همینطورن.
من قبلن هم گفتم اینو ، بازی روی اپیک بخوام بزنم نصب بشه ، برام فرقی با بازی کرکی نداره.
در واقع عملا همونه.
جز چندتا بازی آنلاین که برای اون هم راه حل هست ، واقعا تفاوتی میکنه؟

حالا این انحصاری کردنهاش که خیلی رومخه، ولی کاش مثل حرکت اخیرش و زنده کردن Alan wake ، بیشتر رو این کارها تمرکز کنه.
انحصاری کردنش هم نوش جونش، چون واقعا حرکت ارزشمندیه و کیلومترها بیشتر به استورش کمک میکنه و پلیر جذب میکنه.
یک حرکت پسندیده‌اش هم تخفیفای بهتر نسبت به استیم و همچنین تو بعضی زمانا مثل الان ارائه کوپن ها تخفیف 10 دلاری هست رو خود همون تخفیفا! الان مثلا همون FFVII Remake رو که اسکویر عزیز 70$ رو PC قیمت گذاشت رو میشه به این آپشن همون 60 دلار قدیم گرفت! Alan Wake remastered خودش 20 درصد تخفیف خورده روش دوباره میشه 10 دلار دیگه هم تخفیف گرفت. من خودم ترجیح میدم آرشیوم یک جایی باشه. ولی دیگه از قدیم سر بامبول های EA و Ubisoft و Activision بازیا پخش شده.

یک حرکت پسندیده‌اش هم تخفیفای بهتر نسبت به استیم و همچنین تو بعضی زمانا مثل الان ارائه کوپن ها تخفیف 10 دلاری هست رو خود همون تخفیفا! الان مثلا همون FFVII Remake رو که اسکویر عزیز 70$ رو PC قیمت گذاشت رو میشه به این آپشن همون 60 دلار قدیم گرفت! Alan Wake remastered خودش 20 درصد تخفیف خورده روش دوباره میشه 10 دلار دیگه هم تخفیف گرفت. من خودم ترجیح میدم آرشیوم یک جایی باشه. ولی دیگه از قدیم سر بامبول های EA و Ubisoft و Activision بازیا پخش شده.
اپیک واسه بازیای سینگل‌پلیر واقعا چه نکته مثبتی نسبت به پایرسی داره؟ بجز اینکه بازی کرکی رو میشه رو سایتای ایرانی و با سرعت عالی و حجم داخلی دانلود کرد ولی اپیک واسه یه دانلود ساده هم عذاب میده آدمو و VPN یا DNS میخاد.

اپیک واسه بازیای سینگل‌پلیر واقعا چه نکته مثبتی نسبت به پایرسی داره؟ بجز اینکه بازی کرکی رو میشه رو سایتای ایرانی و با سرعت عالی و حجم داخلی دانلود کرد ولی اپیک واسه یه دانلود ساده هم عذاب میده آدمو و VPN یا DNS میخاد.
خوب قضیه پایرسی بازی تک نفره که خیلی بالا پایینش فرقی نداره، کجا باشه کجا نباشه طرف پایرت میکنه و از سرور ایرانی میگیره. در مورد مشکل دانلود هم استیم یکی از سایت هایی هست که با ای پی های ایرانی مشکلی نداره! الان یک درایور گرافیک داستانه. تا بازگشت EA به استیم خود اون هم مشکلات داشت بازی های ماکرو از محتوای آنلاین استفاده کنید داستان داره. در کل VPN و DNS با توجه به شرایط تحریمی خیلی جاها لازمه الان. صحبت من در مورد آفر های خوب اپیک بود، نسبت استیم.

استیم هم نکته مثبت خاصی در این مورد نداره :D چه برسه به اپیک :D ولی خب کلا اپیک اصلا ارزش حتی نصب کردن هم نداره :-"

احتمالا این لیک درست باشه:

16 -> Shenmue 3
17 -> Neon Abyss
18 -> Remnant: From the Ashes
19 -> The Vanishing of Ethan Carter
20 -> Loop Hero
21 -> Second Extinction™
22 -> Mutant Year Zero: Road to Eden
23 -> Vampyr
24 -> Pathfinder: Kingmaker (unconfirmed)
25 -> Prey
26 -> [! new to EGS]
27 -> [! new to EGS]
28 -> [! new to EGS]
29 -> [! new to EGS]
30 -> [! new to EGS]

کنترل دوباره رایگان شد
Control | Download and Buy Today - Epic Games Store
ما منتظر سورپرایز بودیم :(
فکر کنم با ارزش‌ترین بازی که فری کردن همون Pathfinder Kingmaker باشه که چند ماه پیش ریلیز شد و بقیه بازیا ایندی یا عناوین AAA قدیمی باشن از این به بعد هم.
بازی بعدی هم Mages of Mystralia هست.

ما منتظر سورپرایز بودیم :(
فکر کنم با ارزش‌ترین بازی که فری کردن همون Pathfinder Kingmaker باشه که چند ماه پیش ریلیز شد و بقیه بازیا ایندی یا عناوین AAA قدیمی باشن از این به بعد هم.
بازی بعدی هم Mages of Mystralia هست.
Pathfinder Kingmaker نسخه 2018 ، نسخه جدید که امسال اومد Pathfinder: Wrath of the Righteous هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or