اپیک گیمز با 15 بازی رایگان، به استقبال سال نو میلادی میرود

rahyarpaul

کاربر سایت
اپیک گیمز مطابق سنت گذشته و در آستانه سال نو میلادی، به عرضه روزانه بازیهای رایگان خواهد پرداخت.
اپیک گیمز در سال 2019 ، 12 عنوان و در سال 2020، 15 عنوان رایگان را در اختیار کاربران فروشگاه خود قرار داد وامسال نیز 15 عنوان رایگان خواهد داشت.

2021-12-11_15-12-41.jpg

این رویداد از 16 دسامبر آغاز و تا 6 ژانویه 2022 ادامه خواهد داشت. 14 عنوان ابتدایی، به مدت یک روز و عنوان پانزدهم به مدت یک هفته رایگان خواهد ماند.
نیاز به یادآوری نیست که اگر این عناوین را بصورت رایگان بگیرید، برا همیشه در استور شما باقی خواهد ماند.
یکی از لیکرهای معروف به نام billbill-kun گفته که عناوین رایگان شناخته شده هستند و عنوان رایگان روز اول shenume 3 خواهد بود.
در حال حاضر، عناوین godfall challenger edition و prison architect رایگان میباشد و از پنجشنبه ساعت 19:30 به وقت ایران با یک عنوان مرموز، این جشنواره شروع میشود.
همچنین جشنواره تخفیفات کریسمس هم از 16 دسامبر تا 6 ژانویه خواهد بود.

خود گاد فال نیست این شامل پایانهای بازیه تا جایی که خوندم و بازی اصلی نیست.
شامل محتوای اندگیم میشه و کمپین جزوش نیست. همون اول هم میتونید از لول مکس شروع کنید. در کل جوری که من شنیدم بخش داستانی بازی چیز دندون‌گیری نیست و صرفا حکم بخش تمرینی برای اندگیم رو داره پس چیزی هم از دست ندادید.

• Sad
Reactions: Gen. Martinez
shenume 3 به عنوان اولبن یاازی رایگان هم اکنون در دسترس است.
Shenmue III - Standard Edition | Download and Buy Today - Epic Games Store
عنوان بعدی فردا. برای گرفتن بازی فقط تا فردا ساعت 19:30 وقت دارید
فکر کنم اپیک ترکید :D
بنده خدا هنوز فرصت نکرده که تو بنر بزاره، الان صفحش از دسترس خارج شده.
اون وقتهایی هم که میاره اجازه نمیده مراحل خرید انجام بشه.
حداقل برای من که اینطور شده.
=========
الان درست شد، رفت قاطی باقی اکتیو شده های هیچوقت نصب نشونده :D

آخرین ویرایش:
فکر کنم اپیک ترکید :D
بنده خدا هنوز فرصت نکرده که تو بنر بزاره، الان صفحش از دسترس خارج شده.
اون وقتهایی هم که میاره اجازه نمیده مراحل خرید انجام بشه.
حداقل برای من که اینطور شده.
=========
الان درست شد، رفت قاطی باقی اکتیو شده های هیچوقت نصب نشونده :D
بخاطر فاینال مشکل خورده سرورشون. اعلام کردن. اینجور مواقع وی پی ان رایگان داری عوض کن.منم تا حالا نصب نکردم هیچکدومو

• Like
Reactions: m.d.makan
دوستان برای گرفتن بازی های رایگان باید حتما دانلود بشه ؟ لانچر رو نصب کنیم؟ یا میشه از طریق web اضافه کرد به اکانت من تا حالا کار نکردم با لانچرش

دوستان برای گرفتن بازی های رایگان باید حتما دانلود بشه ؟ لانچر رو نصب کنیم؟ یا میشه از طریق web اضافه کرد به اکانت من تا حالا کار نکردم با لانچرش
اره میشه از سایت خود اپیک گیم، لاگین کن اد کن توی اکانتت نیاز به دانلود اینا نیس

• Like
Reactions: SAGAD
شما هم مثل من فقط بازیها رو اضافه می کنید؟ من کلا اکراه دارم با این اپیک کار کنم :D
فکر کنم بالای 80-70 درصد پلیرهای استیم همینطورن.
من قبلن هم گفتم اینو ، بازی روی اپیک بخوام بزنم نصب بشه ، برام فرقی با بازی کرکی نداره.
در واقع عملا همونه.
جز چندتا بازی آنلاین که برای اون هم راه حل هست ، واقعا تفاوتی میکنه؟

حالا این انحصاری کردنهاش که خیلی رومخه، ولی کاش مثل حرکت اخیرش و زنده کردن Alan wake ، بیشتر رو این کارها تمرکز کنه.
انحصاری کردنش هم نوش جونش، چون واقعا حرکت ارزشمندیه و کیلومترها بیشتر به استورش کمک میکنه و پلیر جذب میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or