اپديت:BF 4 به صورت رسمي تاييد شد.+اطلاعات ديگر

RattleSnake

کاربر سایت

BattleSield 4 رسما تاييد شد در يكي از بنرهاي تبليغاتي EA براي بازي Medal of Honor: Warfighter اين بازي BattleSield 4 از سري محبوب فرنچيز BF رسما تاييد شد .

اين بنر در شبكه EA يعني Origin Store ديده شده بود.
با پيش خريد امروز بازي Medal of Honor: Warfighter ميتوانستيد BattleSield 4 beta بدست اورديد.اين در حالي است كه انتشار بسته هاي قابل دانلود بازي BattleSield 3 تا پايان مارس 2013 ادامه خواهد داشت

اين بنر را ميتوانيد هم اكنون در فروشگاه شبكه EA يعني origin ملاحظه كنيد.
يكي از كارمندان استديو DICE قبلا ساخت BattleSield Bad Company 3 را تاييد كرده بود ، قبلا نيز Frank Gibeau معاون رئيس EA ساخت BattleSield 4 را به صورت پنهان تاييد كرده بود. قبلا هم يه خورده فروش بازي با نامBattleSield Evolved Back In March را در ليست خود داشت و تاريخ عرضه بازي و سال عرضه ان را مشخص نكرده بود

BF 3 تا كنون توانسته 15 ميليون نسخه فروش كند
http://www.gamespot.com/news/***********-3-lead-designer-leaves-dice-6386872
EA رسما ساخت بازي رو تاييد كرد و گفته است كه پاييز 2013 بتاي بازي درسترس خواهد بود همچنين جزئياتي رو ميتوانيد در ويدئويي بازي Medal of Honor و سايت Medal of Honor مشاهده كنيد.
بنظر ميرسد كنسول هاي نسل بعد اواخر سال 2013 لانچ شوند . نسخه قبل بازي 10 ميليون در هفته اول خود فروش كرد و 3 ميليون ديگر نيز پيش خريد شده بود
اين بازي توانست در هفته اول خود 5 ميليون فروش كند كه ركورد سريعترين فروش بازيهاي EA را داشت.

منبع

بنر را ميتوانيد از منبع اصلي ملاحظه كنيد
553346_10151918858805125_576167689_n-600x277.jpg

هر گونه خبري از اين بازي در اين مبحث اپديت و اطلاع رساني ميشود
http://www.ign.com/articles/2012/07/14/***********-4-beta-advertised-on-origin

http://www.gamepur.com/news/8559-***********-4-confirmed-medal-honor-warfighter-banner-ad.html

آخرین ویرایش:
تو COD کمپ معنی نمیده !؟ :|....
انصافا یه حرفی زدی در حد ماست سیاه... من موهام ریخت از دست این کمپرا تو COD :|

حالا ولش کن، به تاپیک ربطی نداره...

ظاهرا لازمه من این بالانس نبودن رو توضیح بدم. چون اون طور که مشخصه دوستان نگرفتن.
اینی که تازه وارد باشی و با لول 1 بیای جلوی لول 40-50 بازی کنی باعث میشه یه مدتی مردن, خوراکت باشه. توی همچین وضعیتی تنها چارت این هست که بری کمپ کنی. خب کمپ کردن که کلا رو اعصابه. البته من با کمپ کردن مشکلی ندارم ها, فقط یک عده از دوستانی که ادعاشون هم میشه از کمپ کردن بدشون میاد و از پشت زدن و کمپ کردن رو با نوب بودن ارتباط میدن.
توی بازی های بزرگتری مثل World of Warcraft این مشکل رو حل کردن. کسی که لول 70 هست نمیتونه وارد بتل گراند لول 80 ها بشه و اونی که لول 80 هست نمیتونه وارد بتل گراندهای لول 70 بشه. همین نوعی بالانس ایجاد میکنه. وقتی یارو لول 1 هست, چطوری باید جلوی لول 50 بازی کنه؟ این همه چی رو بلده ولی این هیچی بلد نیست. اونی که فن نباشه همون طور که گفتمیه 200-300 باری رو باید بمیره. بتل فیلد یه بازی با مپ های بزرگه. مثل کال آو دیوتی نیست که مپش کوچیک باشه و سوراخ سمبه های محدودی داشته باشه. اینکه لول 1 بیوفتی توی همچین مپی که لول بالاهاش تمامی سوراخ سمبه هاشو بلدن, مشکل سازه. در ضمن آپگریدهایی که میشه کار رو خیلی راحت میکنه. مثلا میری تک تیرانداز رو یه چیزی شبیه مسلسل میکنی که کلا دیکه از حالت تک تیراندازی فاصله میگیره. این دیگه فکر کنم مربوط به لول و آپگرید باشه نه به اسکیل. الان اون بیچاره لول 1 که وارد بازی میشه گناهش چیه گه باید با همچین افرادی بازی کنه؟ این فقط یه مثالش بود. مثال ها متعدد هست.

اگر پست های قبلی دوستان رو میخوندید توضیح داده بودن. با راه اندازی سرور های شخصی این مشکل (که البته به نظر من مشکل نیست و همه بازی ها اینطوری هستن ) هم حل شده. سرور های خاصی هستن که مخصوص لول های پایین هست و لول های بالا رو راه نمیدن تو سرور. کسی که تازه وارد بازی شده میتونه بره توی این سرور ها مشغول بشه تا راست و خم کار بیاد دستش.

اگر پست های قبلی دوستان رو میخوندید توضیح داده بودن. با راه اندازی سرور های شخصی این مشکل (که البته به نظر من مشکل نیست و همه بازی ها اینطوری هستن ) هم حل شده. سرور های خاصی هستن که مخصوص لول های پایین هست و لول های بالا رو راه نمیدن تو سرور. کسی که تازه وارد بازی شده میتونه بره توی این سرور ها مشغول بشه تا راست و خم کار بیاد دستش.
خوندن پست دوستان لازم نیست. چون اصلا این جواب سوال من نیست. یعنی واسه اینکه مشکل بازی حل بشه باید پوینت خرج کرد؟
تازه این یه چزی مثل مسکن هست نه واکسن!

همه این بازیها نقاط قوت و ضعف دارن ولی هیچی cod نمیشه..یا همه ضعفاش همچنان لذتبخشترین بازیه دنیاست.:x

الان چند مورد پیش میاد

1 . یا هیتر هستی

2 . یا فن بوی ..

-

حالا اصلا این نظرت چه ربطی به این مبحث داره چند صحفه پیش هم یه عده بودند جو راه انداختند دیگه !

همین armored kill الآن انقدر وسایل و جوّ بازی جالب شده، که به شخصه فکر کنم اگه همین هم بذارن تو BF4، بازی فوق العاده میشه:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wF8H1Wh-Brc

C130 خیلی خوب بود توش :d از نظر map و فضا کاملا دارم تفاوت رو احساس میکنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or