اپديت:BF 4 به صورت رسمي تاييد شد.+اطلاعات ديگر

RattleSnake

کاربر سایت

BattleSield 4 رسما تاييد شد در يكي از بنرهاي تبليغاتي EA براي بازي Medal of Honor: Warfighter اين بازي BattleSield 4 از سري محبوب فرنچيز BF رسما تاييد شد .

اين بنر در شبكه EA يعني Origin Store ديده شده بود.
با پيش خريد امروز بازي Medal of Honor: Warfighter ميتوانستيد BattleSield 4 beta بدست اورديد.اين در حالي است كه انتشار بسته هاي قابل دانلود بازي BattleSield 3 تا پايان مارس 2013 ادامه خواهد داشت

اين بنر را ميتوانيد هم اكنون در فروشگاه شبكه EA يعني origin ملاحظه كنيد.
يكي از كارمندان استديو DICE قبلا ساخت BattleSield Bad Company 3 را تاييد كرده بود ، قبلا نيز Frank Gibeau معاون رئيس EA ساخت BattleSield 4 را به صورت پنهان تاييد كرده بود. قبلا هم يه خورده فروش بازي با نامBattleSield Evolved Back In March را در ليست خود داشت و تاريخ عرضه بازي و سال عرضه ان را مشخص نكرده بود

BF 3 تا كنون توانسته 15 ميليون نسخه فروش كند
http://www.gamespot.com/news/***********-3-lead-designer-leaves-dice-6386872
EA رسما ساخت بازي رو تاييد كرد و گفته است كه پاييز 2013 بتاي بازي درسترس خواهد بود همچنين جزئياتي رو ميتوانيد در ويدئويي بازي Medal of Honor و سايت Medal of Honor مشاهده كنيد.
بنظر ميرسد كنسول هاي نسل بعد اواخر سال 2013 لانچ شوند . نسخه قبل بازي 10 ميليون در هفته اول خود فروش كرد و 3 ميليون ديگر نيز پيش خريد شده بود
اين بازي توانست در هفته اول خود 5 ميليون فروش كند كه ركورد سريعترين فروش بازيهاي EA را داشت.

منبع

بنر را ميتوانيد از منبع اصلي ملاحظه كنيد
553346_10151918858805125_576167689_n-600x277.jpg

هر گونه خبري از اين بازي در اين مبحث اپديت و اطلاع رساني ميشود
http://www.ign.com/articles/2012/07/14/***********-4-beta-advertised-on-origin

http://www.gamepur.com/news/8559-***********-4-confirmed-medal-honor-warfighter-banner-ad.html

آخرین ویرایش:
رسما با این طمعی که EA برداشته هی میخواد زرت و زرت بتل بده بیرون من عمرا دیگه سمتش نمیرم . دارن با کلی خاطرات شیرین زندگی ما بازی میکنن . 2 سال دیگه باید حسرت بخوریم بگی هیییییی یه بتل بود اونم به فنا رفت :| ....

نامردی از امشب بازی کنی (2)

-

حالا یه جو راه انداختن هر سال شما هم جو گیری شدی !

آقا شایعه پراکنی نکنید !!!

با این تفاسیر من دیگه کم کم کاملا دارم مطمئن میشم که این بازی لانچ تایتل نسل بعده :دی اینا تازه پاییز میخوان بتا بدن. 2 ماه حداقل طول میکشه بازی خودش بیاد که میکشه به تعطیلات کریسمس. کریسمس هم وقت خیلی خوبیه واسه ریلیز کنسول های نسل بعدی.

در ضمن دوستان چرا دارن میگن سال به سال؟ BF3 اکتبر سال 2011 ریلیز شد. دو ماه بعد عمر این بازی میشه 1 سال. اینا تازه اواخر 2013 میخوان بتا بدن. 2 ماه حالا بذاریم بعد از بتا بخوان بازی رو بدن. یعنی 2 سال و نیم گذشته از اومدن BF3. :|

در ضمن دوستان چرا دارن میگن سال به سال؟ BF3 اکتبر سال 2011 ریلیز شد. دو ماه بعد عمر این بازی میشه 1 سال. اینا تازه اواخر 2013 میخوان بتا بدن. 2 ما حالا بذاریم بعد از بتا بدن. یعنی 2 سال و نیم گذشته از اومدن BF3. :|

این ها هیترن ! کاریشون نمیشه کرد .. یه جو دادن الان دیگه تو تاپیک پیداشون نمیشه !

کجاش زودهست ؟
:-o

پپاییز 2013 یعنی 13 ماه دیکه Splinter Celll Black List یه ماه پیش معرفی شد 7 ماه دیگه میاد :>
کجاش زود نیست؟؟
وقتی موقع لانچ کنسول میگن کنسولمون باید 10 سال عمر کنه باید رو حرفشون بمونن نمونش sony

اصلا چه اصراری دارید زود بیاد اومدن نسل جدید برای ما =فاجعه

بقیه بازیهای سرورهاشون صلواتیه؟

:flowers:.
من قصدم مقایسه با بازی نداشتم اما چه ربطی داشت حرفت متوجه نشدم! تمام بازی ها برای مپ پک ها پول میگیرند و خیلی هاشون هم سرور اختصاصی ندارن

در ضمن من اطلاعاتم از این بازی کم نیست چون تا این لحظه 30 روز( روز نه ساعت) بازی کردم :d

آخرین ویرایش:
اگه نسل بعد بازی سال بعد بیاد خیلی زودتر از فکرمون باید گیم و کنسول ببوسیم بذاریم کنار با این وضعیت دلار و بازار آشفته ارز ( کنسول 6 سال پیش 1 تومنه الان بهد نسل بعد دیگه .... )
امیدوارم این بازیو با موتور بهینه شدش تو این نسل ببینیم .... امیدوارم

امروز نشستم برای اولین بار BFBC1 رو مولتی زدم ! بعد مدت ها که هیچی یادم نبود

قشنگ شستنم بعدش پهنم کردن یه گوشه !

ولی موزیک اولش به شدت باحال بود !

امروز نشستم برای اولین بار BFBC1 رو مولتی زدم ! بعد مدت ها که هیچی یادم نبود

قشنگ شستنم بعدش پهنم کردن یه گوشه !

ولی موزیک اولش به شدت باحال بود !
الین بار که بازی رو بازی کردم فقط یادم میاد تیم روسیه بودم مد راش تیم هم لوله بود ام کام های آخری بود میخواستم برم تو یه خونه درشو باید با میشکوندم اومدم نایف کنم در رو برم تو یه 3 4 باری رو دکمه نایف قفل کردم :d یه دفعه در شکست یه جنازه پهن شد جلوم . دیدم یه یاروی رنک اخر بود داگ تگش رو صفحه من پهن شده بود =)) ....

خدا به داد BF برسه هر سال یه دونه بخوان بدن بیرون :|....

الین بار که بازی رو بازی کردم فقط یادم میاد تیم روسیه بودم مد راش تیم هم لوله بود ام کام های آخری بود میخواستم برم تو یه خونه درشو باید با میشکوندم اومدم نایف کنم در رو برم تو یه 3 4 باری رو دکمه نایف قفل کردم :d یه دفعه در شکست یه جنازه پهن شد جلوم . دیدم یه یاروی رنک اخر بود داگ تگش رو صفحه من پهن شده بود =)) ....

خدا به داد BF برسه هر سال یه دونه بخوان بدن بیرون :|....

در ضمن دوستان چرا دارن میگن سال به سال؟ BF3 اکتبر سال 2011 ریلیز شد. دو ماه بعد عمر این بازی میشه 1 سال. اینا تازه اواخر 2013 میخوان بتا بدن. 2 ماه حالا بذاریم بعد از بتا بخوان بازی رو بدن. یعنی 2 سال و نیم گذشته از اومدن BF3. :|
بازم گفتيد ساليانه:|پست فردين رو بخون بعد بگو ساليانه

ظاهرا لازمه من این بالانس نبودن رو توضیح بدم. چون اون طور که مشخصه دوستان نگرفتن.
اینی که تازه وارد باشی و با لول 1 بیای جلوی لول 40-50 بازی کنی باعث میشه یه مدتی مردن, خوراکت باشه. توی همچین وضعیتی تنها چارت این هست که بری کمپ کنی. خب کمپ کردن که کلا رو اعصابه. البته من با کمپ کردن مشکلی ندارم ها, فقط یک عده از دوستانی که ادعاشون هم میشه از کمپ کردن بدشون میاد و از پشت زدن و کمپ کردن رو با نوب بودن ارتباط میدن.
توی بازی های بزرگتری مثل World of Warcraft این مشکل رو حل کردن. کسی که لول 70 هست نمیتونه وارد بتل گراند لول 80 ها بشه و اونی که لول 80 هست نمیتونه وارد بتل گراندهای لول 70 بشه. همین نوعی بالانس ایجاد میکنه. وقتی یارو لول 1 هست, چطوری باید جلوی لول 50 بازی کنه؟ این همه چی رو بلده ولی این هیچی بلد نیست. اونی که فن نباشه همون طور که گفتمیه 200-300 باری رو باید بمیره. بتل فیلد یه بازی با مپ های بزرگه. مثل کال آو دیوتی نیست که مپش کوچیک باشه و سوراخ سمبه های محدودی داشته باشه. اینکه لول 1 بیوفتی توی همچین مپی که لول بالاهاش تمامی سوراخ سمبه هاشو بلدن, مشکل سازه. در ضمن آپگریدهایی که میشه کار رو خیلی راحت میکنه. مثلا میری تک تیرانداز رو یه چیزی شبیه مسلسل میکنی که کلا دیکه از حالت تک تیراندازی فاصله میگیره. این دیگه فکر کنم مربوط به لول و آپگرید باشه نه به اسکیل. الان اون بیچاره لول 1 که وارد بازی میشه گناهش چیه گه باید با همچین افرادی بازی کنه؟ این فقط یه مثالش بود. مثال ها متعدد هست.

البته من خودم گفتم که شخصا با کمپ کردن مشکلی ندارم. اتفاقا کمپ کردن نوعی بازی هست. اصلا کمپ کردن هم کار هر کسی نیست. تنها مشکل من با کمپ کردن توی BF3 توی حالت Attacker هست. علتش هم این هست که چون این گروه تایم نداره، هی واسه خودش این کمپ رو ادامه میده و همین باعث میشه بازی بیخودی طول بکشه. در صورتی که کمپ کردن، کار اصلی Defender هست.
من تاکید میکنم که اصلا با خود کمپ کردن مشکلی ندارم. شوتینگ تکنیکه، کمپ کردن تاکتیک. هر چند خیلی طول میکشه تا توی این فروم این حرف من رو قبول کنن اما اون موقع که من کلن کانتر داشتم، اصلا یه نفرمون کارش کمپ کردن و از پشت در اومدن بود. مثلا کار من خط شکنی بود. توی کلن واسه هر شخصی وظیفه مشخصی داده بودم. کمپ کردن هم نفر خاص خودش رو داشت. هر چند که مطمئنم طول میکشه تا این حرفم رو قبول کنن ولی کمپ کردن هم خودش یک بخشی از بازی هست. اگه شوتینگ تکنیکه، اینم تاکتیکه. منی که خیر سرم شوتینگم از همه بهتر بود بعضا 5 نفر رو میزدم ولی اون هم تیمی کمپرم 15 نفر. پس میشه با تاکتیک بر تکنیک پیروز شد.

حالا به تاپیک ربطی نداره، ولی هیچ وقت نگو کمپ کردن نوعی بازی هست... (حداقل توی CoD اصلا اینجوری نیست).
کمپ کردن کاملا بازی رو خراب میکنه و نشانه ی ضعف یک player در کشتن از رو در رو و نوب بودنش هست.
من خودم اوایل که CoD میزدم به معنای واقعی کمپر بودم ! :d ولی الان میفهمم که چقدر در حق بقیه ظلم میکردم :d.
کسایی که اسناپر هستن باید کمپ کنن وگرنه کمپ کردن بقیه جز خراب کردن بازی و اعصاب خوردکنی چیز دیگه ایی نداره... حداقل توی CoD اینجوریه..

شایان تو COD کمپ معنی نمیده

مپ کوچولو .. !

آره دقیقا احد حرفهات رو قبول دارم

کدوم Attacker ــه .... کمپ می کنه آخه

من اسنایپر میشم تو Attacker پشت خط اصلی جنگ یه اسنایپر مخصوص mid-range برد میدارم بسم الله !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or