اپديت:BF 4 به صورت رسمي تاييد شد.+اطلاعات ديگر

RattleSnake

کاربر سایت

BattleSield 4 رسما تاييد شد در يكي از بنرهاي تبليغاتي EA براي بازي Medal of Honor: Warfighter اين بازي BattleSield 4 از سري محبوب فرنچيز BF رسما تاييد شد .

اين بنر در شبكه EA يعني Origin Store ديده شده بود.
با پيش خريد امروز بازي Medal of Honor: Warfighter ميتوانستيد BattleSield 4 beta بدست اورديد.اين در حالي است كه انتشار بسته هاي قابل دانلود بازي BattleSield 3 تا پايان مارس 2013 ادامه خواهد داشت

اين بنر را ميتوانيد هم اكنون در فروشگاه شبكه EA يعني origin ملاحظه كنيد.
يكي از كارمندان استديو DICE قبلا ساخت BattleSield Bad Company 3 را تاييد كرده بود ، قبلا نيز Frank Gibeau معاون رئيس EA ساخت BattleSield 4 را به صورت پنهان تاييد كرده بود. قبلا هم يه خورده فروش بازي با نامBattleSield Evolved Back In March را در ليست خود داشت و تاريخ عرضه بازي و سال عرضه ان را مشخص نكرده بود

BF 3 تا كنون توانسته 15 ميليون نسخه فروش كند
http://www.gamespot.com/news/***********-3-lead-designer-leaves-dice-6386872
EA رسما ساخت بازي رو تاييد كرد و گفته است كه پاييز 2013 بتاي بازي درسترس خواهد بود همچنين جزئياتي رو ميتوانيد در ويدئويي بازي Medal of Honor و سايت Medal of Honor مشاهده كنيد.
بنظر ميرسد كنسول هاي نسل بعد اواخر سال 2013 لانچ شوند . نسخه قبل بازي 10 ميليون در هفته اول خود فروش كرد و 3 ميليون ديگر نيز پيش خريد شده بود
اين بازي توانست در هفته اول خود 5 ميليون فروش كند كه ركورد سريعترين فروش بازيهاي EA را داشت.

منبع

بنر را ميتوانيد از منبع اصلي ملاحظه كنيد
553346_10151918858805125_576167689_n-600x277.jpg

هر گونه خبري از اين بازي در اين مبحث اپديت و اطلاع رساني ميشود
http://www.ign.com/articles/2012/07/14/***********-4-beta-advertised-on-origin

http://www.gamepur.com/news/8559-***********-4-confirmed-medal-honor-warfighter-banner-ad.html

آخرین ویرایش:
یه سال فقط؟، BF که فقط سه سال طول میکشه مپ هارو بشناسی :دی

به نظر من بازی‌ای که تمرکز رو قسمت آنلاین داره نباید هر سال یدونه جدیدش بیاد، تا مردم بخوان اینو بازی کنن اون‌یکی میاد( cod :دی) البته در عالی‌ بودن BF شکی‌ نیست.

احد چطوری می‌گی بالانس نیست بازی؟ من خودم مدیک که بازی می‌:کنم با اولین اسلحه‌ای که آنلاک می‌شه بازی می‌کنم. لابد باید سی چهل بار بمیرم؟
توضیح که دادم. منظورم افراد غیر فن و غیر آشنا بودن.

احد چطوری می‌گی بالانس نیست بازی؟ من خودم مدیک که بازی می‌:کنم با اولین اسلحه‌ای که آنلاک می‌شه بازی می‌کنم. لابد باید سی چهل بار بمیرم؟

امير جان قبل از اينكه متهم بكنيد بزاريد بگم من خودم الان معتاد مولتي بازي شدم پس ..........:d

دلايل بالانس نبودن بازي :

1- براي افرادي كه اولين بار هست كه ميخوان با اين بازي اشنا بشند و مولتي رو تجربه كنند بشدت عذاب اور هست و بازي به شما بد ترين تفنگ و با كمترين تجهيزات رو ميده كه عملا شما رو در مقابل همه ناتوان ميكنه . ( مثل اوايل خودم كه از همه جا و همه كس بهم تير ميزدن و ميمردم و اموزشي هم وجود نداشت )

2- بازي در طراحي تيم ها افتضاح به تمام معناست يعني عملا خودم در مد TDM بسيار با اين مورد مواجهه شدم كه تيم مقابل يا حتي تيم خودم تماما كلنل هستند و بقيه لول 2 الي 3 هستند كه كلا موازنه رو بهم ميزنه .

3- تعداد نفرات تو بازي مساوي نيست يعني تو يه مد ميشه تيم مقابل 3 نفر ولي تيم ما كامل كامل هست كه اينجوري باعث نابودي تيم مقابل ميشه حالا اين مورد رو با مورد شماره 2 جمع كنيد تا ببيند چه فاجعه اي به بار مياره .

4- بين كلاس هاي مختلف هم تعادل برقرار نيست جوري كه تو تجربه 7 الي 8 ساعتم داشتم از بازي ( الان لول 14 هستم ) عملا همه يا كلاس سرباز رو برميدان يا ساپورت كننده و تا حالا نديدم كسي جز اينها رو انتخاب بكنه چون اپشن هاشون بسيار ضعيف تر از اين دو گروه نام برده هست . البته بازم كلاس recon قابل تحمله و خيلي از علاقه مندان به اسنايپ انتخاب ميكنه و نسبت به انجاينر اپشن هاي بهتري داره ولي عملا كسي تا حالا نديدم انجاينر رو انتخاب كنه . )

اين دلايل بنده براي بالانس نبودن بازي هست وگرنه بازي جز اين موارد فوق العاده هست و تجربه اعتياد اوري داره بخصوص اينكه تو بازي با تجربه بشيد و مهارتتون بره بالا و همين باعث ميشه با لذت بخش ترين بازي مولتي روبرو بشيد .

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 PM ارسال شده بود ----------

راست میگه احد جان بازی بالانسه که ... البته جلو یه حرفه ــی بیوفتی بله ! له شدی دیگه مهم نیست

چند دلیل داره بگیم بالانس نیست

1 . نوب بودم تیم شما

2 . قوی بودن تیم اونها

3 . همش از یه نفر به قتل برسی ( لابد خیلی تو دیدشی یا طرف حرفه ــیه )

4 . اصلا خودت نوب باشی !

محمد تو تا حالا دستت به بازي هم نخورده و نمي دوني چه شكلي هست و بعد نظر اب دوغ خياري ميدي :d:|:d
وقتي طرفدار يه بازي ميشي ادم رو ديوونه ميكني :d شوخي كردم ها ! حالا نزنمون :d

امير جان قبل از اينكه متهم بكنيد بزاريد بگم من خودم الان معتاد مولتي بازي شدم پس ..........:d

1- براي افرادي كه اولين بار هست كه ميخوان با اين بازي اشنا بشند و مولتي رو تجربه كنند بشدت عذاب اور هست و بازي به شما بد ترين تفنگ و با كمترين تجهيزات رو ميده كه عملا شما رو در مقابل همه ناتوان ميكنه . ( مثل اوايل خودم كه از همه جا و همه كس بهم تير ميزدن و ميمردم و اموزشي هم وجود نداشت )

2- بازي در طراحي تيم ها افتضاح به تمام معناست يعني عملا خودم در مد TDM بسيار با اين مورد مواجهه شدم كه تيم مقابل يا حتي تيم خودم تماما كلنل هستند و بقيه لول 2 الي 3 هستند كه كلا موازنه رو بهم ميزنه .

3- تعداد نفرات تو بازي مساوي نيست يعني تو يه مد ميشه تيم مقابل 3 نفر ولي تيم ما كامل كامل هست كه اينجوري باعث نابودي تيم مقابل ميشه حالا اين مورد رو با مورد شماره 2 جمع كنيد تا ببيند چه فاجعه اي به بار مياره .

4- بين كلاس هاي مختلف هم تعادل برقرار نيست جوري كه تو تجربه 7 الي 8 ساعتم داشتم از بازي ( الان لول 14 هستم ) عملا همه يا كلاس سرباز رو برميدان يا ساپورت كننده و تا حالا نديدم كسي جز اينها رو انتخاب بكنه چون اپشن هاشون بسيار ضعيف تر از اين دو گروه نام برده هست . البته بازم كلاس recon قابل تحمله و خيلي از علاقه مندان به اسنايپ انتخاب ميكنه و نسبت به انجاينر اپشن هاي بهتري داره ولي عملا كسي تا حالا نديدم انجاينر رو انتخاب كنه . )

اين دلايل بنده براي بالانس نبودن بازي هست وگرنه بازي جز اين موارد فوق العاده هست و تجربه اعتياد اوري داره بخصوص اينكه تو بازي با تجربه بشيد و مهارتتون بره بالا و همين باعث ميشه با لذت بخش ترين بازي مولتي روبرو بشيد .

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 PM ارسال شده بود ----------

محمد تو تا حالا دستت به بازي هم نخورده و نمي دوني چه شكلي هست و بعد نظر اب دوغ خياري ميدي :d:|:d

1) خب این کلا به اسکیل بازیکن تازه ربط نداره ! کلا مربوط به این میشه که تو BF باید یاد گرفت زنده موند با تیم جلو رفت ! نه تکی. اینم چیزی نیست که به تازه وارد و اینا ربط داشته باشه. مخصوصا از لحاظ تجهیزات ! همین Aryanath خیلی وقته Level 100 شده (قبل عید) اما هنوز با M4 اول بازی بیشتر وقت ها کار میکنه

2و3) این کلا به ادمین سرور و آپشن هایی که اعمال میکنه بستگی داره

4) خب اینم باز به شرایطه اما کلا تفاوتی ندارن. یه سری مپ ها مثل مترو احتیاج به Medic هست، بیشتری ها میرن Soldier ، اما تو خیلی مپ ها اتفاقا برعکس بعد از 300 ساعت بازی، من انجینیر بیشتر میبینم. بستگی به مپ داره که چه کلاسی برداشت. تو مپی که هیچی تانک و ... نیست، انجینیر هم کمه.

از لحاظ بالانس بودن کلاس ها هیچ مشکلی نداره. مشکل بالانس بودن تعداد تیم و نوعشون هم به ادمین اون سرور و آپشن هایی رو که فعلا میکنه بستگی داره نه Dice

آخرین ویرایش:

1 : در اوایل بازی باید گفت که بهترین تفنگ ها رو در اختیار دارید جز کیت اسنایپر . تجهیزات رو هم خیلی اسون با جمع کردن کمتر از 100 هزار پویتن همشون رو به دست میارید . مثال : M16A3 - AK74M این 2 اصلحه از بهترین تفنگ های کیت اسالت هستن و درشون شکی نیست . قدرت و دقت بالا و بساز OP:d بودن اون ها . اصلحه M4A1 و AKS-74U بازم بهترین بفنگ های کیت انجینر هستن . M4A1 فاصله نزدیک و متوسط و AKS-74U هم فاصله متوسط و دور کاربرد خفنی داره . کیت ساپورت هم 2 تا تفنگ M27 IAR و RPk-74M هر 2 اصلحه های هستن سبک تر و ضعیف تر نسبت به بقیه LMG ها . چونکه اینا بیشتر برای کارهای سبک تر طارحی شدن مثل حرکت با اسکواد و تغذیه کردن مهمات اونها نه اینکه یه Bidpo بهش وصل کنی بشینی ملت رو آبکش کنی . در کل دقت این تفنگ ها بالاست . میرسیم به کیت نوب ها :d (البته اگر دیدن کسی بعد از 400 ساعت بازی هنوز از این کیت استفاده میکنه بدونید نوب نیست و داره کمک تیمش میکنه یا دیگه تیم حریف ریپ شده از بیس بیرون نمیاد :d) . این 2 تا اصلحه SVD و MK11 MOD 0 2 تا از مزخرفترین تفنگ هایی بود که تو عمرم دیدم ولی باید ساخت . با هر کیت 2 3 ساعت بازی کنی همه چیزش رو میگیری دیگه نیازی نیست هی نق بزنی بگی فلانه و ... :d .

2: تیم ها خوب طراحی شدن
:d اگر با رنک پلیر ها مشکل داری رو کنسول و PC دست ادمین های محترم و پلاگ این ها و تنظیمات خاص سرور هست که بالانس کنن . نه من میتونم کاریش کنم نه تو و نه بقیه .

3 : Fair Play رو که این روزها میزارن در کوزه آبشو میخورن . Team Switcher های نوب هم همه جا هستن کاریش نمیشه کرد مگر Auto Balance که طرف میبینه هر بالانس میشه از زور و فشار Rage Quit میکنه
:d . به شخصه موقعی تیمم شکست میخوره میبینم یه دفعه 10 15 نفر از بازی لفت میدن میشیم 15 به 32 واقعا نامردیه :| .

4 : آقا یه چیزی بگو بگنجه . COD که بازی نمیکنی
:| بازی تیمی هستا . هر کیتی کار مخصوص خودشو میکنه عزیزم . اسنایپر کارش در اصل مثل نوب ها اسنایپ کردن نیست . با MAV باید برای هم تیمی هاش دشمن رو مشخص کنه یا با استفاده از Soflam دمار از روزگار تانک و نیروی هوایی دشمن در بیاره :> . البته یه چیزی مثل TDM یا مترو باید اون TUGS-Sensor مبارک رو مورد استفاده قرار بده و بره کنار پله های پشتی B و تا دلش میخواد اسنایپ کنه :d .

در کل تمام دلایل شما غیر منطقی هست و جون خودم هر کس اینا رو ببینه میگه نوبه هی داره الکی به بازی گیر میده
:d:d:d .
در آخر : شما دیر رسیدین به بازی این مشکلات بیداد میکنه . اوایل همه نوب بودیم (خر تو خر بود فقط لذت میردیم) ولی الان هر کس مونده داره برای بقا بازی میکنه
:d .
w129_potato.jpg

1) خب این کلا به اسکیل بازیکن تازه ربط نداره ! کلا مربوط به این میشه که تو BF باید یاد گرفت زنده موند با تیم جلو رفت ! نه تکی. اینم چیزی نیست که به تازه وارد و اینا ربط داشته باشه. مخصوصا از لحاظ تجهیزات ! همین Aryanath خیلی وقته Level 100 شده (قبل عید) اما هنوز با M4 اول بازی بیشتر وقت ها کار میکنه

2و3) این کلا به ادمین سرور و آپشن هایی که اعمال میکنه بستگی داره

4) خب اینم باز به شرایطه اما کلا تفاوتی ندارن. یه سری مپ ها مثل مترو احتیاج به Medic هست، بیشتری ها میرن Soldier ، اما تو خیلی مپ ها اتفاقا برعکس بعد از 300 ساعت بازی، من انجینیر بیشتر میبینم. بستگی به مپ داره که چه کلاسی برداشت. تو مپی که هیچی تانک و ... نیست، انجینیر هم کمه.

از لحاظ بالانس بودن کلاس ها هیچ مشکلی نداره. مشکل بالانس بودن تعداد تیم و نوعشون هم به ادمین اون سرور و آپشن هایی رو که فعلا میکنه بستگی داره نه Dice

1) خب امير جان مني كه لول 1 هستم و نقر مقابلم از قوي ترين تفنگ و بهترين چيز ها بهره ميبره و از اپشن هايي مثل مقاومت بيشتر در مقابل گلوله استفاده ميكنه خيلي سخت و تقريبا غير ممكن هست كه تو يه نبرد تن به تن من بتونم زنده بيرون بيام ! در صورتي تو بازي هاي ديگه اينطور نيست و در صد برد 60-40 هست ( بالاخره تجربيات نفر با لول بالا بيشتر از من هست و ميدونه بايد چيكار كنه )

2و3) خب قبلا اينطور كه من شنيده بودم Dice براي اين مورد يه محدوديت گذاشته بود و خودش مرتب ميكرد تيم ها رو . ربطي به ادمينم زياد نداره . من خودم ديدم كه گاهي اوقات خود ادمين تو تيم ضعيف هست . البته اين ادمين ها خيلي رو مخ هستند و اگه 2 الي3 بار بكشيشون از بازي پرت ميكنند بيرون:|

4) درسته نياز به كلاس ها در مپ و مد هاي بازي متفاوت هست ولي خب عملا در هر مپي اگه يه انجاينر كلنل هم در مقابل يه سرباز لول 5 قرار بگيره بخاطر تفنگ و تجهيزاتش عملا راه مقابله اي با سرباز نداره و سرباز قشنگ ميتونه بكشتش مگه اينكه اون كلنل از مهارتش استفاده كنه . اين رو خودم تجربه داشتم كه دارم ميگم و از رو شكم نميگم و تا حالا چندين و چند كلنل رو به زانو دراوردم همينجوري .

خب ديگه دايس ميتونه با يه پچ درست يه كاري بكنه كه كل تيم ها تو سرور هاي مختلف حتما بالانس باشند و اون رو اجباري كنه .

البته بازم بايد بگم كه من تجربه ام خيلي كم هست و مطمئنا جز دسته نوب ها هستم و انقدر شاخ نشدم هنوز ولي يه روز شاخ ميشم:d در كل شايد اين چيز هايي هم كه ميگم بخاطر همين نوب بودن و تجربه كمم باشه

آخرین ویرایش:

برو عمو روز اولی من لیمیتدش رو خریدم آکبند از آلمان آوردند ! ( چی میگی )

تازه آرشیو کردم تمام نسخه های بتل رو دارم ( برو تو جوب لول )

برو بمیر ( 6 )

دلایل Timeless One رو کاملا کاملا کاملا ! قبول دارم !

-

Aryanath ... بیخیالش کلا زیاد حرف میزنه لول !!!!

Cool Story Bro

شما باید دنبال سروری بگردید که اکثر بازیکن هاش هم رنک شما باشند. حالا اگه بعضی وقت ها تعداد مساوی نیست، کل تیم در حال base rape یا له شدنه، اعضای تیم یک مشت خنگ و عقب افتاده تشریف دارند، راحت quit میکنید، دنبال یه سرور "مناسب" میگردید... لزومی نداره تا آخر بازی بمونید!!
یک سری سرور هم هست که اجازه نمیده بازیکن رنک بالا توش بازی کنند!
yahoo_22.gif
یه چیزی شبیه این: ...No lvl 100 colonel, Only low level allowed, Colonel 45 = kick, Beginners server only, high ranking players = ban, colonel 45 scrubs = instant ban

این 2 اصلحه از بهترین تفنگ های کیت اسالت هستن و درشون شکی نیست . قدرت و دقت بالا و بساز OP
yahoo_4.gif
ب
ودن اون ها
آخه مرد حسابی M16 کجاش OP ـه؟!
yahoo_4.gif
(شایدم شوخی میکنی!) M16 هم به فرض مثال nerf بشه، دوباره پس فردا M416 این وسط OP میشه!!!
yahoo_21.gif
"و این چرخه تمامی ندارد" FACT

برای من یه چیزی خیلی جالبه. چطور منی که مثلا کلنل 30 هستم هنوزم با اسلحه M4A1 ـی که از همون اول بازه بازی میکنم؟ یعنی الان M4A1 ـه من خفن تر از M4A1 ـه لول 10 ـیه؟ :|

برای من یه چیزی خیلی جالبه. چطور منی که مثلا کلنل 30 هستم هنوزم با اسلحه M4A1 ـی که از همون اول بازه بازی میکنم؟ یعنی الان M4A1 ـه من خفن تر از M4A1 ـه لول 10 ـیه؟ :|

خب يعني شما داري ميگي هيچ فرقي بين يه كلنل 30 مثل شما يا اون لول 10 نيست ؟!؟!؟! منظورم اينه كه من الان كه يه لول 15 هستم M4A1 رو بردارم ميتونم راحت شما رو بزنم ؟؟ مسلما نه چون تجهيزات شما خيلي بيشتر از من لول 15 هست البته بايدم باشه چون اگه نباشه جاي تعجب داره !

خب يعني شما داري ميگي هيچ فرقي بين يه كلنل 30 مثل شما يا اون لول 10 نيست ؟!؟!؟! منظورم اينه كه من الان كه يه لول 15 هستم M4A1 رو بردارم ميتونم راحت شما رو بزنم ؟؟ مسلما نه چون تجهيزات شما خيلي بيشتر از من لول 15 هست البته بايدم باشه چون اگه نباشه جاي تعجب داره !
نخیر هیچ فرقی ندارید و به راحتی میتونید منو بزنید. تنها فرقی که بین من و شما وجود داره اینه که من تجربه بازیم بیشتر از شماست، که اصلا انتظار ندارم این رو هم نسبت بدید به آنبالانس بودن بازی. انتظار که ندارید تجربه شما با کسی که مثلا 300 ساعت از زندگیشو گذاشته سر این بازی یکی باشه؟

نخیر هیچ فرقی ندارید و به راحتی میتونید منو بزنید. تنها فرقی که بین من و شما وجود داره اینه که من تجربه بازیم بیشتر از شماست، که اصلا انتظار ندارم این رو هم نسبت بدید به آنبالانس بودن بازی. انتظار که ندارید تجربه شما با کسی که مثلا 300 ساعت از زندگیشو گذاشته سر این بازی یکی باشه؟
نه نميگم بايد با كسي كه 300 ساعت بازي كرده يكي باشه . حرف اوليه من اين بود كه بازي در اوايل بري كساني كه تازه وارد هستند و اولين بار هست ميخوان بازي كنند زجر اور هست و پشت سر هم ميميرند اونم بخاطر اينكه لول بالا ها بخاطر تفنگ و تجهيرات به نسبت بالاتر امان بهشون نميدن !! و اين درست نيست و بهتره باري موقع سرچ هم رنك ها رو كنار هم بزاره تا اينكه من رو بزاره كنار يه كلنل 30 !!!

والا من زیاد فرقی نمی بینم بین لول ها ، البته هست اما زیاد نه ، یکی هست 800 ساعت بازی کرده رنکش شده 100 مثلا یکی هست توی 150 ساعت به این رنک رسیده ، خوب معلومه نفر اول طی این همه ساعتی که بازی کرده یه امتیازهایی گرفته ، اما نفر دوم بلد بوده که چیکار کنه!! نفر اول های سرورهای CQ معمولا اونایی نیستن که Kill بیشتری داشته باشن ،
به نظر من بستگی به طرف داره ، یعنی بستگی به بلد بودنش ، البته تجهیزات تاثیر داره ، اما به نظر من خیلی کم!! با پایه اسنایپر خوب می شه فاصله دور رو راحت زد ، اما می شه بدون اون جاهای دیگه راحت اسکور گرفت ، نظر من که اینجوریه!!
اینی هم که می گین تازه ئارد ، خوب قطعا همینه ، چون باید بدونید چیکار ها کنید ،
در مورد کلاس ها هم من خیلی Engineer می بینم توی سرور ها ، البته همشون هستن ، بازم بستگی داره طرف بخواد چیکار کنه!

چه تجهیزاتی؟؟ لول کلونل 100 هم یه نوع اسلحه داره لول 1 هم داره... رفته رفته لولت میره بالا فقط نوع اسلحه ها مثل USAS-12 و ... باز میکنی + اینکه Premium گذاشتن که لول 100- هم میتونه با اسلحه های جدید دی ال سی بازی کنه!!! دیگه چی باید میذاشت؟

میشه بپرسم خداوکیلی چند ساعت مولتی بازی رو بازی کردی؟؟؟

چه تجهیزاتی؟؟ لول کلونل 100 هم یه نوع اسلحه داره لول 1 هم داره... رفته رفته لولت میره بالا فقط نوع اسلحه ها مثل USAS-12 و ... باز میکنی + اینکه Premium گذاشتن که لول 100- هم میتونه با اسلحه های جدید دی ال سی بازی کنه!!! دیگه چی باید میذاشت؟

میشه بپرسم خداوکیلی چند ساعت مولتی بازی رو بازی کردی؟؟؟
از پايه گرفته تا دوربين ها ( كه البته بيشتر سليقه اي هست ) و اسكيل ها ( مقاومت بيشتر ، دوندگي بيشتر و .... ) و همچنين وسايل اضافه ديگه .

بر عكس همين پرميوم ها هم جديد ميرن رو مخ !! البته تعدادشون كمه ولي خب بازم اعصاب خرد كن هست ! .

من دقيقا 11 الي 12 ساعت و 29 دقيقه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or