اپديت:BF 4 به صورت رسمي تاييد شد.+اطلاعات ديگر

RattleSnake

کاربر سایت

BattleSield 4 رسما تاييد شد در يكي از بنرهاي تبليغاتي EA براي بازي Medal of Honor: Warfighter اين بازي BattleSield 4 از سري محبوب فرنچيز BF رسما تاييد شد .

اين بنر در شبكه EA يعني Origin Store ديده شده بود.
با پيش خريد امروز بازي Medal of Honor: Warfighter ميتوانستيد BattleSield 4 beta بدست اورديد.اين در حالي است كه انتشار بسته هاي قابل دانلود بازي BattleSield 3 تا پايان مارس 2013 ادامه خواهد داشت

اين بنر را ميتوانيد هم اكنون در فروشگاه شبكه EA يعني origin ملاحظه كنيد.
يكي از كارمندان استديو DICE قبلا ساخت BattleSield Bad Company 3 را تاييد كرده بود ، قبلا نيز Frank Gibeau معاون رئيس EA ساخت BattleSield 4 را به صورت پنهان تاييد كرده بود. قبلا هم يه خورده فروش بازي با نامBattleSield Evolved Back In March را در ليست خود داشت و تاريخ عرضه بازي و سال عرضه ان را مشخص نكرده بود

BF 3 تا كنون توانسته 15 ميليون نسخه فروش كند
http://www.gamespot.com/news/***********-3-lead-designer-leaves-dice-6386872
EA رسما ساخت بازي رو تاييد كرد و گفته است كه پاييز 2013 بتاي بازي درسترس خواهد بود همچنين جزئياتي رو ميتوانيد در ويدئويي بازي Medal of Honor و سايت Medal of Honor مشاهده كنيد.
بنظر ميرسد كنسول هاي نسل بعد اواخر سال 2013 لانچ شوند . نسخه قبل بازي 10 ميليون در هفته اول خود فروش كرد و 3 ميليون ديگر نيز پيش خريد شده بود
اين بازي توانست در هفته اول خود 5 ميليون فروش كند كه ركورد سريعترين فروش بازيهاي EA را داشت.

منبع

بنر را ميتوانيد از منبع اصلي ملاحظه كنيد
553346_10151918858805125_576167689_n-600x277.jpg

هر گونه خبري از اين بازي در اين مبحث اپديت و اطلاع رساني ميشود
http://www.ign.com/articles/2012/07/14/***********-4-beta-advertised-on-origin

http://www.gamepur.com/news/8559-***********-4-confirmed-medal-honor-warfighter-banner-ad.html

آخرین ویرایش:
موقعی که bfbc2 اومد:واقعا بازی چرتی هست گرافیک و گیم پلیش خیلی مزخرفه
وقتی BF3 اومد:خدایا من عاشق bfbc2 هستم با اون رنگبندی خوشگلش.BF3 آصلا در حد اندازه قبلی ها نیست

در ضمن اگه قرار باشه BF هم هر سال یکدونه بیاد بهتره بره کنار همون mw با هم غاز بچرونن

خوب رونمای از بهترین و بزرگترین First-Person Shooterرا تبریک عرض می کنم
شماره قبل که از همه نظر با یک شاهکار طرف بودیم بی صبرانه منتشر نمایش های اولیه این بازی هستیم

اگه نظر شخصیه که هیچ وگرنه hALO.این وسط چیکارس ؟

چیکارس واقعا؟ fps یعنی pc و بس.من نمیدونم این نوبای کنسولی (منظورم شما نیستی.کلی میگم)از fps چی میدونن که میان هی halo halo میکنن.شرط می بندم اگه مجبور شن بیان رو پی سی cod یا bf بزنن , ا راندم به زور تموم میکنن.دیگه کم مونده بیان بگن استراتژی فقط halo wars. لطفا به ژانرهای تخصصی pc کاری نداشته باشید چون جیزه!

چیکارس واقعا؟ fps یعنی pc و بس.من نمیدونم این نوبای کنسولی (منظورم شما نیستی.کلی میگم)از fps چی میدونن که میان هی halo halo میکنن.شرط می بندم اگه مجبور شن بیان رو پی سی cod یا bf بزنن , ا راندم به زور تموم میکنن.دیگه کم مونده بیان بگن استراتژی فقط halo wars. لطفا به ژانرهای تخصصی pc کاری نداشته باشید چون جیزه!
نمردیم و COD و BF رو از halo بالاتر دیدیم!

کلا اگه سه تا فرنچایز داشته باشیم که همه عنواناش عالی بوده باشن،یکیش همین هیلوئه!

نمردیم و COD و BF رو از halo بالاتر دیدیم!

کلا اگه سه تا فرنچایز داشته باشیم که همه عنواناش عالی بوده باشن،یکیش همین هیلوئه!

آخه چه ربطی داره؟ halo عالیه ولی super mario هم همه ی نسخه هاش عالین اما یکی نیومد با این 2 تا مقایسش کنه.جوابت تو اون پستم هست.2باره بخونش

داداشم اين نظر شخصي شما هست وگرنه اگه بحث هاركوري هست كه COD و BF جلوي K2 عين بچه بازي ميمونن اگه از لحاظ نمره هست كه Halo همشون رو له ميكنه از لحاظ داستان هست بازم Halo همشون رو مي خوره گيم پلي هست كه Halo جز چندتاي برتر كل نسل هست بعد مي تونم بپرسم الان چطوري با اين وضعيت شما BF رو از Halo بهتر دونستي؟من خودم طرفداريش رو نميكنم ولي اين خيلي زور داره...

داداشم اين نظر شخصي شما هست وگرنه اگه بحث هاركوري هست كه COD و BF جلوي K2 عين بچه بازي ميمونن اگه از لحاظ نمره هست كه Halo همشون رو له ميكنه از لحاظ داستان هست بازم Halo همشون رو مي خوره گيم پلي هست كه Halo جز چندتاي برتر كل نسل هست بعد مي تونم بپرسم الان چطوري با اين وضعيت شما BF رو از Halo بهتر دونستي؟من خودم طرفداريش رو نميكنم ولي اين خيلي زور داره...
من خودم عاشق فضا و گیم پلی kz هستم ولی این که دلیل نمیشه.صحبت من اگه توجه میکردی کلی بود.یعنی fps مال پی سی تمام.صفحات قبل دوستان اومدن مقایسه کردن کردن گفتن بهترین fps هالو.منم میگم halo ولی فقط رو کنسول.بازم میگم مثل اینکه به بهترین استراتژی کنسول که از شواهد halo wars بگن بهترین استراتژی.این که نمیشه.بعدشم من کجا گفتم bf از halo بهتره؟(البته مولتی bf هیچ بازی نداره) من کنسولو با پی سی مقایسه کردم

اگه اسم بازی جدید BC3 بود بیشتر خوشحال می شدم.
نمی دونم چرا ولی BC2 به من بیشتر از BF3 چسبید و بارها شد که شبا تا صبح توی سرورا مشغول نوب کشی :d بودم ولی BF3 :|
یجورایی مپای شهری BF3 بهم حال نمیده و با مپای BC2 که تو مناطق طبیعی و دار و درخت بود بیشتر حال کردم.
از طرفی مپای BF3 یا خیلی بزرگ هست که توش آدم نمیشه پیدا کرد مثل Kharg یا خیلی تنگ که نمیشه جلو رفت و کافیه تو مپ مترو Flag B رو از دست بدی :-s و بعدش سیل Nade پراکنی ها و Smaw زنی ها و Revive کردنها و با اسلحه کلاس Support + Bipod رو زمین دراز کشیدن و ول دادن ها رو تماشا کنی )x ولی تو BC2 جریان بازی داینامیک تر بود و کلاسها هم بهتر
جالبه مد Rush که تو BC2 روی اکثر سرورا ران میشد الان تو BF3 جاشو داده به کانکوئست (کانکوئستم خوبه ولی راش بیشتر حال میده و تاکتیکی تر هست) چون طراحی مپای BF3 طوری هست که بیشتر به درد همین مد کانکوئست میخوره تا مد راش و این اون چیزیه که من باهاش بشدت مشکل دارم
ولی مپای BC2 خیلی جالب و چندمنظوره طراحی شده بود طوریکه هم جوابگوی کانکوئست بود و هم راش
هنوزم یاد مپای Isla Innocents یا Valparaiso یا Nelson Bay و Laguna Presa و یا Port Valdez و Panama Canal می افتم موهای تنم سیخ میشه ویتنامش که بماند
جالبه که بازی BC2 هم هیچ ادعایی برای مبارزه با MW2 نداشت و هر دو بازی مولتی خیلی قوی و مپای بالانسی داشتن ولی با شماره های جدید گند زدن. (Off: مپای MW2 هم از MW3 بهتر و باحالتر بود !!! مپ اسکیدرو 8-})
به نظر میاد ناشرین معظم دارند طی اقدامی خودجوش $-) دارند خلاقیت رو از بازیسازها می گیرند و یجورایی تبدیل به برده خودشون میکنن تاریخ مصرفشون هم گذشت عین دستمال توالت میندازن دور نمونش همین Remedy که ناشرش برای بازی بعدی این شرکت جا زده و یا بسیاری شرکتهای دیگه که در حال بسته شدن هستند
انگار دنیا داره به سمت نوبیدگی :d پیش میره و شماره های جدید بازیها نوب پسندتر شدن
شرمنده از Off های بسیار ولی دلم پر بید :d
با روند فعلی بازیها امیدی کمی به موفقیت BF4 دارم مگه اینکه ناشر محترم ! دست از سر Developer برداره
yahoo_14.gif

Single بازی قابل قبول بود درصورتی که از اول هم DICE بر روی بخش Multi تمرکز کرده بود به هرحال به نظرم بهتریم مولتی پلیری هست که تو این نسل دیدم

BF4 هم به احتمال خیلی خیلی زیاد واسه نسل بعد هست چون حداقلش تا اواسط 2013 واسش دی ال سی هست!!!

سینگل به هیچ وجه قابل قبول نیود چون اصلا این بازی رو سینگلش نیست. جدا از اشکالاتی که معمولا بهش وارد میکنند، یک سری اشکالات مضحک دیگه ای داشت که اون موقع توسط فن های 2 آتیشه توجیه میشد. مثل همون ترجمه و اینا :دی شبیه سازی و ... :دی
هرچند بخش آنلاین هم یک سری اشکالات داره. مثل نداشتن تایم برای Attacker عدم توازن بازیکنان. یکی که وارد بخش آنلاین میشه اگه فن نباشه باید یه 200-300 باری بمیره. بیچاره تقصیری هم نداره چون مجبوره با 30-40 لول بالاتر از خودش بازی کنه. :دی ولی با این حال باز یکه تازه.

احد چطوری می‌گی بالانس نیست بازی؟ من خودم مدیک که بازی می‌:کنم با اولین اسلحه‌ای که آنلاک می‌شه بازی می‌کنم. لابد باید سی چهل بار بمیرم؟

راست میگه احد جان بازی بالانسه که ... البته جلو یه حرفه ــی بیوفتی بله ! له شدی دیگه مهم نیست

چند دلیل داره بگیم بالانس نیست

1 . نوب بودم تیم شما

2 . قوی بودن تیم اونها

3 . همش از یه نفر به قتل برسی ( لابد خیلی تو دیدشی یا طرف حرفه ــیه )

4 . اصلا خودت نوب باشی !

شماره قبل که از همه نظر با یک شاهکار طرف بودیم بی صبرانه منتشر نمایش های اولیه این بازی هستیم

بهــــــله :دی بچه محل جان می شه بگی چیش شاهکار بود ؟ :دی اگه از مولیتش صرفه نظر کنیم ، بقیش به آشغال بیشتر شبیه تا شاهکار :دی

موقعی که bfbc2 اومد:واقعا بازی چرتی هست گرافیک و گیم پلیش خیلی مزخرفه
وقتی BF3 اومد:خدایا من عاشق bfbc2 هستم با اون رنگبندی خوشگلش.BF3 آصلا در حد اندازه قبلی ها نیست

در ضمن اگه قرار باشه BF هم هر سال یکدونه بیاد بهتره بره کنار همون mw با هم غاز بچرونن

اگه منظورتون با منه که باید بگم من همون موقع هم bc2 رو دوست داشتم (لطفا توهماتتون برو برا خودتون نگه دارید :) ) ... مولتی bf3 رو بازی نکردم ولی مراحل سینگل bf3 هم اصلا خوب نبود ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or