اپديت 2.00 PS4 روز سه شنبه در دسترس است . قابليت جديد ، SHARE PLAY

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
اپديت بزرگي كه سوني از ماه ها پيش قول اش را به همگان داده بود از روز سه شنبه 28 ام اكتبر در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.
از تغييرات و ويژگي هاي جديد اين اپديت ميتوان به توانايي تغيير رنگ تم اصلي PS4 ، قابليت به اشتراك گذاشتن ويدئو هاي گرفته شده توسط شما در YOU*TUBE و همچنين به قابليت SHARE PLAY اشاره نمود.

PS4-logo-see-the-future-600x300-600x300-600x300.jpg

SHARE PLAY به شما توانايي هاي مختلفي خواهد داد كه در آغاز معرفي PS4 به آن ها اشاره شده بود از جمله :

Share Screen
در اين قابليت شما توانايي ان را داريد كه دوستان خود را به تماشاي نحوه بازي كردن خود دعوت كنيد و يا به آن ها راهنمايي هاي خاصي در مورد اتمام كردن قسمتي از يك بازي كنيد . استفاده از اين بخش نيازي به PS PLUS ندارد.

Hand over my controller
اين قابليت نيز كه از اوايل يكي از محورهاي سوني در تشريح توانايي هاي PS4 بود بدين صورت عمل خواهد كرد كه شما توانايي آن را پيدا مي كنيد كه كنترل بازي خود را به صورت مجازي به يكي از دوستان خود در هر گوشه ايي از دنيا بدهيد تا او بتواند آن قسمت از بازي را براي شما به اتمام برساند.
در اينجا نيازي به مالكيت و يا حتي دانلود بازي توسط دوست تان نداريد و او حتي ميتواند براي شما تروفي هاي بازي را نيز باز كند.
در اينجا فرد ميزبان ( دارنده بازي ) نياز به PS PLUS دارد اما فرد ميهمان ( دوست شما ) نيازي به PS PLUS نخواهد داشت.

Hand over another controller
و اما اين مورد را ميتوان به نوعي زيرشاخه قابليت بالا دانست. اگر GAME شما ار LOCAL MULTIPLAYER پشتيباني كند دوست شما ميتواند يه شما JOIN شده و در غالب دو بازيكن به انجام بازي بپردازيد ، اما اينجا هر دو طرف نياز به PS PLUS داشته اما همچون قابليت بالا دوست شما نيازي به مالكيت يا دانلود بازي نخواهد داشت.

پ.ن : در قسمتي از پاسخ هاي ساپورت هاي سوني به كاربران آمده بود كه قابليتSHARE PLAY در هر SESSION ( دوره ) با محدوديت زماني يك ساعته همراه خواهد بود. اما شما قادر خواهيد بود SESSION بعدي رو درست پس از اتمام زمان 60 دقيقه ايي آغاز كنيد.

با تشکر از کاربر Fenris Wolf:

سایر قابلیت های آپدیت:

USB Music Player: از الان به بعد میتونید با اتصال فلش به پورت یو اس بی موزیک خود را درحالی که بازی پخش میکنید گوش بدهید ! فایل هایی که درحال حاضر ساپورت می‌شوند عبارتند از MP3, MP4, M4A, 3GP.
Change colors: از رنگ آبی بک گراند سیستم خسته شده اید ؟ قابلیت جدیدی که در کنار تم ها به کنسول اضافه می‌شود تغییر رنگ بک گراند است !

Players You May Know: در بخش What's New به شما افرادی که ممکن است بشناسید "پیشنهاد" می‌شود که در صورتی که علاقه داشتید می‌توانید آنها را به لیست دوستان خود اضافه کنید ( مشابه FB )

Enhancements to Live Broadcasting: ماسامونه تغییرات و بهبود های گوناگونی رو بهمراه خواهد داشت خصوصا در بخش پخش زنده ! در این بخش از الان می‌شود کانال های پیشنهادی را انتخاب کرد که در آن کانال پلیستیشن ( رسمی ) و کانال های معروف قرار خواهد گرفت .

Content Area and Library: بخش محتوای پی اس 4 که آخرین برنامه های استفاده شده را نشان میداد ، دوباره طراحی شده تا دسترسی به آن ساده تر و سریع تر شود . اکنون 15 تا از برنامه هایی که گیمر ها بیشترین استفاده از آن را داشته اند در این بخش نمایش داده خواهد شد و همچنین محتوای اضافی به Library گیمر ها اضافه خواهد شد . علاوه بر این حتی Library هم تغییراتی داشته و اکنون از یک نظم کامل برخوردار است که در آن بازی ها برنامه ها و ویدئو و tv طبقه بندی شده هستند .

Enhanced Voice Commands: دستوارات صوتی هم کاملا ارتقا یافته اند و اکنون با گفتن All Commands می‌توان لیست تمام دستورات صوتی را دید . از امکانات جدید می‌توان به 'start broadcast' , 'end broadcast' . 'find face' اشاره کرد .

Add To Library: هم اکنون بازی های ماهانه پلاس گزینه add to library خواهند داشت که بدون نیاز به دانلود ، در Library شما ذخیره خواهند شد .

Back Up Data :از این پس اطلاعات ps4 را می‌توان بر روی USB ذخیره کرد این اطلاعات شامل عکس ها ویدئو ها دانلود ها و ... می‌شود .

Themes: از این پس مثل کنسول نسل قبل سونی Theme های جدیدی در دسترس کاربران قرار میگیره که شکل و شمایل منوی دستگاه رو تغییر بدن.

Last edited by a moderator:
محمد جان بابا خوب دستی آپدیت کن فرقی نداره نیومده هنوز منتظری چه حالی داری به خدا من بودم تا الان جیگر دستگاه کشیده بودم بیرون .:d

یه فلش بردار از سایت playstation هر ریجنی که دستگاهت هستش آپدیتش دانلود کن بعد روی فلش یه فولدر به اسم PS4 و بعد UPDATE بساز با حروف بزرگ بعدش هم دستگاه کاملا خاموش کن بعد دکمه پاور روی دستگاه نگه دار تا 2 تا بوق بزنه یکی روشن شدن یکی هم 7 ثانیه بعدش بعد که داخل Safe mode بودی از بخش سیستم سافتور آپدیت از طریق USB دستگاه آپدیت کن مثل PS3 به همین راحتی .:d

البته فکر کنم به صورت اتوماتیک هم آپدیت میکنه مطمئنی آپدیت نشده قبلا که متوجه نشده باشی ؟.:d

برا منم نمیومد آخرش با فلش ریختم :|

نیازی به safe mode نیست ، بزنه رو آپدیت خودش از فلش کپی می کنه :d

بابا نمیدونم چرا PS4 این فلش منو ساپورت نمیکنه ! البته مک بوکمم هم ساپورتش نمیکنه !
یه ترنسند ۶۴ گیگ از این مدلای یو اس بی ۳ هست شاید برای همین باشه :|
راه دیگه نیست برای نصب آپدیت ؟

بابا نمیدونم چرا PS4 این فلش منو ساپورت نمیکنه ! البته مک بوکمم هم ساپورتش نمیکنه !

باید فرمت فلش FAT32 باشه دوست عزیز.

فرمت فلشت FAT 32؟ اسم پوشه ها هم با حروف بزرگ می نویسی دیگه؟ :d
اگه بازم نشد یه فلش دیگه ردیف کن بریز:d

دیشب گذاشتم تو rest mode کنسولو برای دانلود و گرفتم خوابیدم .صبح بلند شدم دیدم نوار نارنجی داره چشمک میزنه و کنسول کلا نه روشن میشه و هنگ کرده.مجبور شدم از برق بکشمش دوباره بزنم به برق تا روشن بشه.بعدش دستگاه روشن شد و داشت هارد رو چک میکرد و اخطار داد امکان داره کنسول مشکل پیدا کنه و دفعه دیگه این کار رو نکنید.

کنسول رو بریک نکنید اپدیت نخواستیم بابا.کی دیگه داره بره 1.5 پول کنسول بده.

بنظرم یکمی داخل بازیها هم سنگینتر شده و افت فریم میزنه تو بعضی بازیها.

اون جریان 3 گیگ رم برای بک گراند و os هم نمیدونم از کجا اومده؟
تا اونجایی که ما اطلاع داشتیم فقط یک گیگ مخصوص این کارها بوده نه 3 گیگ چه خبره مگه؟

این قضیه Rest Mode رو همه تجربه کردن تقریبا. چندتا باگ داره آپدیت که باید درست بشه. فعلا تا آپدیت بعدی تو Rest Mode نذارید به نظرم تا خدا نکرده صدمه نبینه هاردتون.
دیروز هم واسه من notification نمیومد. نه تروفی باز میکرد نه پیام میومد، نه هیچی. بعد که خاموش روشن کردم تروفی ها دونه دونه آزاد شدن :biggrin1:

برا منم اون حالت پیش اومد
گذاشتم رو حالت rest mode زوری دوباره دستگاه و روشن کردم بعد از 3 بار ریست شدن خود به خود دستگاه ،
2 تا warning و checking storageدیگه مشکل خاصی نداشتم:d
اگه اینطور پیش بره سونی هر اپدیت باید 2 تا اپدیت دیگه هم واسه اپدیت قیبلیاش بده مشکلات قبلیو حل کنه:d

سونی هم دیگه شورشو درآورده با این آپدیت دادنش
از این به بعد آپدیت داد بیرون فورا نصب نمیکنم صبر میکنم مردم نصب کنند تجریبیاتشون رو بگن بعد من نصب میکنم حتی اگر بگه هم تو آپدیت جدید تمام بازی هارو free میکنه
الان 2 دفعست کنسول رو میزارم تو حالت reset mode کنسول دیگه بالا نمیاد به ناچار مجبور میشه کنسول رو از پریز برق بکشم میدونم هیچ تاثیر و مشکلی برای کنسول ایجاد نمیکنه ولی بازم با اینحال این راه درستش واسه خاموش کردن نیست
آدم دیگه جرعت نمیکنه کنسول رو بزاره تو حالت reset mode , یبارم خواستم دسته رو شارژ کنم ترسیدم بزارم تو reset mode همینطور کنسول روشن گذاشتمش واسه شارژ بعد 15 دقیقه گفتم ممکنه مشکل ایجاد کنه تو باطری دسته آخه فلش led روشن باشه باطری در حال کار باشه بعد من بزارم شارژ بشه واسه همین رفتم که دوباره ریست کنم بزارمش تو حالت reset mode بعد دیدم که خودش خود به خود رفته:d مثل اینکه هدف از تغیرات snad by در این آپدیت این بوده که قابلیتی قرار بدن که اگر کنسول بدون کار بود خود به خود وارد reset mode بشه.
دوستان حالا خودتون چطور عمل میکنید؟!!واسه شارژ دسته چیکار میکنید؟!!اگر در حالت reset mode میگذارید و کنسول بالا نیومد به چه صورت کنسول رو خاموش میکنید؟!!کشیدن پریز برق تنها راهشه؟!!

واى بجه ها نمى دونم كسى اشاره كرد يا نه من الان از بروزر ps4 دارم بيام ميدم خيلى سريع و باحال شده سايت هاى فارسى هم اوكى شده حروف و كلمات هم همين طور:d

سونی هم دیگه شورشو درآورده با این آپدیت دادنش
از این به بعد آپدیت داد بیرون فورا نصب نمیکنم صبر میکنم مردم نصب کنند تجریبیاتشون رو بگن بعد من نصب میکنم حتی اگر بگه هم تو آپدیت جدید تمام بازی هارو free میکنه
الان 2 دفعست کنسول رو میزارم تو حالت reset mode کنسول دیگه بالا نمیاد به ناچار مجبور میشه کنسول رو از پریز برق بکشم میدونم هیچ تاثیر و مشکلی برای کنسول ایجاد نمیکنه ولی بازم با اینحال این راه درستش واسه خاموش کردن نیست
آدم دیگه جرعت نمیکنه کنسول رو بزاره تو حالت reset mode , یبارم خواستم دسته رو شارژ کنم ترسیدم بزارم تو reset mode همینطور کنسول روشن گذاشتمش واسه شارژ بعد 15 دقیقه گفتم ممکنه مشکل ایجاد کنه تو باطری دسته آخه فلش led روشن باشه باطری در حال کار باشه بعد من بزارم شارژ بشه واسه همین رفتم که دوباره ریست کنم بزارمش تو حالت reset mode بعد دیدم که خودش خود به خود رفته:d مثل اینکه هدف از تغیرات snad by در این آپدیت این بوده که قابلیتی قرار بدن که اگر کنسول بدون کار بود خود به خود وارد reset mode بشه.
دوستان حالا خودتون چطور عمل میکنید؟!!واسه شارژ دسته چیکار میکنید؟!!اگر در حالت reset mode میگذارید و کنسول بالا نیومد به چه صورت کنسول رو خاموش میکنید؟!!کشیدن پریز برق تنها راهشه؟!!

شارژر اندرویدی :دی
یا میتونی به pc وصل کنی :دی
منم مشکل تو رو داشتم ریبیلد دیتابیس کردم درست شد.

من اپدیت کردم خدایی هیچ مشکلی نداره خیلیم خوبه بعد یه گزینه خیلی خوبی که داره دانلود هارو استپ میکنه این دیگه حرف نداره من راضیم :d
برای دانلود تم باید برید settings قسمت thems اونجا دوتا گزینس store رو بزنید اونجا دانلود میشه اگه نبود برید تو خود store ردیفه ولی میاد
یه youtube اضافه شده که فبلتر شکن میخواد همین استپ دانلود ها یا اپدیت ها که خیلی خوبه و سرعتش که عالی شده بی نظیره سرعتش لیبراریش هم مرطب شده در کل اپدیت کاملی بود خوشم اومد

نسل قبل بازی کپی میزدیم موقعی که آپدیت میومد آپدیت نمیکردیم feedback هارو ببینیم که اگه کسیرو مایکرو بن کرد آپ نکنیم! این نسل کپی نمیکنیم بازم باید صبر کنیم feedback هارو ببینیم:|

- - -ویرایش - - -

یه راه حل برای rest mode نوشتن:
تو قسمت power save مثل اینکه یه قابلیت هست که بهش میگی تو rest mode چند دقیقه دسته رو شارژ بکنه! مثل اینکه با تغییر دادنش و گذاشتنش روی always مشکل حل میشه!
حالا من الان خونه نیستم تست کنم یکی پترس فداکار شه تست کنه خبر بده:دی

- - -ویرایش - - -

در حین سرچام برای رفع این مشکل به کاربرایی رسیدم که میگن کلا دستگاهشون رو خاموش نمیکنن و همیشه تو rest mode میزاشتن!(البته قبلا استندبای بود فک کنم) برای من جالبه چه جراتی داشتن:دی من وقتی میبینم فن دستگاه کار میکنه همش نگرانم کنسولم به فنا بره!

57rp76vbwlrgy9bb5keb.jpg

دوستان در هر زمینه ای (آپدیت ها، ارور های مختلف PS4,PS3,Vita و مشکلات PSN، سخت افزاری، نرم افزاری و ...) مشکلی دارید، بهترین و مطمئن ترین راه برای مشکلات و رفع سوالات پیج رسمی AskPlayStation@ در توئیتر هست !
هر سوالی رو که فکر کنید دوستان جواب میدن، یه تیم فنی قوی پُشت این سیستم هستش و به راحتی هم میشه با اونها ارتباط بر قرار کرد..من دیدم خیلی ها سوال ها و مشکلات زیادی رو در رابطه با کنسول هاشون دارن، گفتم قرار بدم، چون شخصا برای خودم خیلی مهم بود، فکر کنم بدرد بقیه هم که کنسول های پلی استیشن رو دارن خیلی بدردبخوره و کارشون رو راه بندازه !
از اینجا میتونید این صفحه AskPlayStation@ رو Follow کنید !
پ.ن: نکته مثبت اینه که خیلی سریع تر نسبت به قسمت های دیگه (support پلی استییشن با ایمیل و پیام و .) جواب مشکلات و سوالات شما رو میدن، همین !

آخرین ویرایش:
اپديت خوبي بود مخصوصا بخش تم و resume دانلودا
ولي اي كاش در مورد تم بازتر عمل مي كردن و اجازه ميدادن عكساي دلخواه يا حداقل عكسايي كه از بازي مي گيريم هم به تم تبديل كنيم و البته تم هايي هم كه دادن متنوع تر بودن و شامل همه بخشا ميشد نه فقط صفحه اصلي....بهرحال خوب بدك نيس

در مورد rest mode هم من مشكلي نداشتم به نظر بعضي ها بدشانسن:d

.

57rp76vbwlrgy9bb5keb.jpg

دوستان در هر زمینه ای (آپدیت ها، ارور های مختلف PS4,PS3,Vita و مشکلات PSN، سخت افزاری، نرم افزاری و ...) مشکلی دارید، بهترین و مطمئن ترین راه برای مشکلات و رفع سوالات پیج رسمی AskPlayStation@ در توئیتر هست !
هر سوالی رو که فکر کنید دوستان جواب میدن، یه تیم فنی قوی پُشت این سیستم هستش و به راحتی هم میشه با اونها ارتباط بر قرار کرد..من دیدم خیلی ها سوال ها و مشکلات زیادی رو در رابطه با کنسول هاشون دارن، گفتم قرار بدم، چون شخصا برای خودم خیلی مهم بود، فکر کنم بدرد بقیه هم که کنسول های پلی استیشن رو دارن خیلی بدردبخوره و کارشون رو راه بندازه !
از اینجا میتونید این صفحه AskPlayStation@ رو Follow کنید !
پ.ن: نکته مثبت اینه که خیلی سریع تر نسبت به قسمت های دیگه (support پلی استییشن با ایمیل و پیام و .) جواب مشکلات و سوالات شما رو میدن، همین !

درسته که بهترین کار برای گرفتن جواب هامون پشتیبانی سونی هستش چه توییتر و چه سایت...
ولی خوب خیلی ها از جمله من به زبان انگلیسی اونطور که باید مسلط نیستم و نمیتونیم اقدام کنیم...
ای کاش دوستانی که تو انجمن به زبان انگلیسی مسلط بودند میرفتن مشکلات رو سوال میکردن از سونی ببینیم که جوابشون چیه حداقل امیدواری بدن به آپدیت جدید هم بازم خوبه...

- - -ویرایش - - -

اپديت خوبي بود مخصوصا بخش تم و resume دانلودا
ولي اي كاش در مورد تم بازتر عمل مي كردن و اجازه ميدادن عكساي دلخواه يا حداقل عكسايي كه از بازي مي گيريم هم به تم تبديل كنيم و البته تم هايي هم كه دادن متنوع تر بودن و شامل همه بخشا ميشد نه فقط صفحه اصلي....بهرحال خوب بدك نيس

در مورد rest mode هم من مشكلي نداشتم به نظر بعضي ها بدشانسن:d

.

من خودمم به شخصه همیشه شعارم این بود که من هیچ مشکلی به دستگاه ندارم همه چی خوب و ردیف و عالیه که واقعا هم همینطور بود تا اینکه این مشکل rest mode مثل بختت افتاد به جونمون:d
خلاصه کلام هیچوقت نگو مشکلی ندارم خطر احتمال چشم خوردن وجود داره:d

خوب من خودم اون قضیه مشکل rest mode رو تست کردم و رفع شد!
راه حل اینه برین تو ستینگ تو power save mode یه قسمت داره میگی تو rest mode چند دقیقه دسته رو شارژ کنه! که شما میگی always! مشکل حل میشه!

خوب من خودم اون قضیه مشکل rest mode رو تست کردم و رفع شد!
راه حل اینه برین تو ستینگ تو power save mode یه قسمت داره میگی تو rest mode چند دقیقه دسته رو شارژ کنه! که شما میگی always! مشکل حل میشه!

بزنیم always یعنی باید واسه شارژ دسته مدت زمانی رو بهش بدیم که خودش از حالت rest mode دربیاد یا اینکه مثل همون حالت snad by قبل با زدن دکمه ps چراغ دستگاه آبی بشه و دربیاد از rest mode ?????

- - -ویرایش - - -

مگه فارسی ساپورت میکنه

فارسی ثاپورت نمیکنه
عربی رو ثاپورت میکنه و بخاطر اینکه تفاوتی میان حروف های عربی و فارسی نیست برای همین ما هم میوتنیم مطالب فارسی رو بخونیم و بنویسیم
البته بعضی حروف که تو زبان عربی نیست و ما هم نمیوتنیم استفاده کنییم مثل پ , ژ ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or