armin_xbox360 کاربر سایت Sep 30, 2008 #61 البته این نظر شخصیه منه و این بازی بسیار بزرگتر از اونی هست که بشه بهش ایراد گرفت:blushing: بیشتر... اتفاقا چون بازيه بزرگي هست ميشه ازش ايراد گرفت... اين سري كه به نظر من خداي ايراد بود ولي سري هاي قبل به نظرم هيچ ايرادي نداشت.
البته این نظر شخصیه منه و این بازی بسیار بزرگتر از اونی هست که بشه بهش ایراد گرفت:blushing: بیشتر... اتفاقا چون بازيه بزرگي هست ميشه ازش ايراد گرفت... اين سري كه به نظر من خداي ايراد بود ولي سري هاي قبل به نظرم هيچ ايرادي نداشت.
remember_death کاربر سایت Sep 30, 2008 #62 بابا افتضاح بود... حیف شماره های قبلی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟... آخرین ویرایش: Sep 30, 2008
Fratos کاربر سایت Oct 1, 2008 #63 نوشته شده توسط HotGoal: من یکی اصلا از این بازی خوشم نیمد نمی دونم چرا !! فقط چند تا از مراحلش رو رفتم و دیگه دسم بهش نزدم بیشتر... خوب کردی علی جون که از وسط بازی به بعد کسل کننده و یک نواخت و ... میشه
نوشته شده توسط HotGoal: من یکی اصلا از این بازی خوشم نیمد نمی دونم چرا !! فقط چند تا از مراحلش رو رفتم و دیگه دسم بهش نزدم بیشتر... خوب کردی علی جون که از وسط بازی به بعد کسل کننده و یک نواخت و ... میشه
armin_xbox360 کاربر سایت Oct 2, 2008 #65 از وسط بازی به بعد کسل کننده و یک نواخت و ... میشه بیشتر... از همون اولش كسل كننده بود چه برسه به وسطاش...
از وسط بازی به بعد کسل کننده و یک نواخت و ... میشه بیشتر... از همون اولش كسل كننده بود چه برسه به وسطاش...
dj_aligator کاربر سایت Oct 2, 2008 #66 نوشته شده توسط armin_xbox360: از همون اولش كسل كننده بود چه برسه به وسطاش... بیشتر... به قول معروف سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است:biggrin1: انقدر میخواستن بازیه بزرگی بسازن که بازی جا نداشتو ترکید:biggrin1:
نوشته شده توسط armin_xbox360: از همون اولش كسل كننده بود چه برسه به وسطاش... بیشتر... به قول معروف سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است:biggrin1: انقدر میخواستن بازیه بزرگی بسازن که بازی جا نداشتو ترکید:biggrin1: