ايا از gta iv راضي بوديد؟

ايا از gta iv راضي بوديد؟

• راضي بودم

رای‌ها: 85 73.3%
  • راضي نبودم

رای‌ها: 31 26.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    116
درود
pcgamer جان وسط ماموریت و زمانی که از زمین و اسمون دارن میزننت برم زنگ بزنم به فلانی که بیاد یه */-^%$ داشته باشیم یا به دوست دختر پرستارش ( !! ) زنگ بزنم، خوب به جای این جنگولک بازی های جای یک ساندویچ و یک ابشنگولی رو توی آیتم هاش میزاشتن برای بازیابی سلامتی.
hustler جان حرسم در میاد وقتی میبینم بازی های که الگوی اصلیشون GTA ه ولی امکاناتشون بیشتر از اینه. یه جا واسه خریدن ماشین و Customize کردنش نداشت، یه پارکینگ نداشت، تنوع لباسهای خیلی کم بود، خونه نمیشد خرید ( با وجود شهر به اون بزرگی و 100.000.000.000.000$ سرمایه :laughing:).

پ.ن.خالکوبی و سلمانی و باشگاه بدنسازی و از این قبیل امکانات تا وقتی که تاثیر روی گیم پلی نداشته باشه، همون نباشه بهتره.

درست میگی
ولی قبل از اینکه بازی بیاد یادمه یه مصاحبه خوندم که سازنده بازی
گفته بود تو این نسخه به دلیله یه سری محدودیتها نمیتونیم از تمام
پتانسیلمون استفاده کنیم( احتمالا منظورش DVD9 )بوده
و خیلی توضیح داده بود که چرا خیلی چیزا تو بازی نیست
البته این نسخه اول این نسل هست و از شماره بعدی فکر کنم
بهتر بشه ( انشااله);)

اگر مشکلشون حجم DVD 9 نبود مطمئن باش خیلی عالی تر از این بود. ;)
به اين كه نميشه گفت مشكل اين همه بازي...
درباره ي اين كه ميگيد گرافيك saints row پايين بود ولي به جاش گرافيكش دلنشين بود .
به قول خودتون گرافيك جي تي اي بالاس ولي به نظر من تو ذوق ميزنه.
من كه از saints row خيلي بيشتر خوشم اومد تا جي تي اي الانم سخت منطزر شماره ي 2 هستم...

درود
Console
پدارم جون گرافیک که تنوع مرحله ایجاد نمیکنه، گرافیک که سرگرمی نمیاره، گرافیک هر چقدرم که بالا باشه مهمون دو سه روزه بعد عادی میشه ( منظورم هنری نیست ). بحث مقایسه کردن GTA و SR هم نیست. انصافا Saints Row ـه اواسط 2006 چقدر از الگوی خودش در سال 2008 گسترده تر بود و ازادی عمل بیشتری داشت و متنوع تر بود؟
hustler جان "محدودیت" ـی که گفتن هزار تا معنی میتونه بده. DVD9 محدود هست، قبول، ولی هر محدودیتی رو نچسبونید بهش. نمیخوای بگی که محدودیت حجمی باعث شده یک Item رو نتونن به اون 2-3 تن اسلحه اضافه بکنن؟ یا اضافه کردن چند دست لباس؟

یه وقت فکر نکنید باهاش پدر کشتگی دارم اتفاقا از روی علاقه اورجینالش رو تهیه کردم. اگر طرفدار بازی باشید باید مشکلاتش رو هم قبول کنید نه اینکه گردن حجم و اینا بندازید

به نظر من :
اولاش تا وسطاش خیلی جالب بود اما دیگه از وسطاش تا آخراش خیلی تکراری و کسل کننده شده
بود من الان فکر کنم خیلی وقته مامورت آخرشم ولی دیگه ولش کردم ماموریت های آخرش خیلی بد
بود من زیاد حال نکردم و به نظرم اصلا و به هیچ وجه منالوجود حقش 10 نبود بازیای قشنگ تر از این
10 نگرفتن
من کلا از ماموریت های موتور سواریش بدم میاد
اما اچیومنت هاش جالبن

به نظر من بازي خوبي بود اما در مورد كانال هاي صوتي ان من يكي حالم بجز در يكي دو مورد گرفته شد . اهنگهايي كه در سري هاي قبلي پخش مي شد بسيار جالب تر از اين شماره بودند.:biggrin1:

به اين كه نميشه گفت مشكل اين همه بازي...
درباره ي اين كه ميگيد گرافيك saints row پايين بود ولي به جاش گرافيكش دلنشين بود .
به قول خودتون گرافيك جي تي اي بالاس ولي به نظر من تو ذوق ميزنه.
من كه از saints row خيلي بيشتر خوشم اومد تا جي تي اي الانم سخت منطزر شماره ي 2 هستم...
saints row 2 كه اومده منتظر چي هستي:confused:برو بگير حال زندگي را بكن:cheesygri

gta iv هیچ ایرادی نداشت مخاطبهای نسل هفتم صنعت بیشتر بزرگسالها هستند و بازیها باید واقعگرایانه بشن. اگر میگید gta iv کند شده چون بازی واقعگرایانه شده را رفتن nicko واقا طبیعیه. دیگه نباید نیکو همه فن حریف باشه.

درود
Console
پدارم جون گرافیک که تنوع مرحله ایجاد نمیکنه، گرافیک که سرگرمی نمیاره، گرافیک هر چقدرم که بالا باشه مهمون دو سه روزه بعد عادی میشه ( منظورم هنری نیست ). بحث مقایسه کردن GTA و SR هم نیست. انصافا Saints Row ـه اواسط 2006 چقدر از الگوی خودش در سال 2008 گسترده تر بود و ازادی عمل بیشتری داشت و متنوع تر بود؟
hustler جان "محدودیت" ـی که گفتن هزار تا معنی میتونه بده. DVD9 محدود هست، قبول، ولی هر محدودیتی رو نچسبونید بهش. نمیخوای بگی که محدودیت حجمی باعث شده یک Item رو نتونن به اون 2-3 تن اسلحه اضافه بکنن؟ یا اضافه کردن چند دست لباس؟

یه وقت فکر نکنید باهاش پدر کشتگی دارم اتفاقا از روی علاقه اورجینالش رو تهیه کردم. اگر طرفدار بازی باشید باید مشکلاتش رو هم قبول کنید نه اینکه گردن حجم و اینا بندازید

فری جون من همه اینایی که میگی رو قبول دارم
منظور من کلی تر بود
من میگم اگر با این کیفیت( گرافیک و فیزیک و ....) بخوان یه چیزی تو مایه سن آندریاس
بسازن با اون وسعت و تنوع کار هم خیلی سخت میشه که این تجربه بود براشون و هم
حجم میخوان که این بیل گیتس **** فکرش رو نکرده بود:biggrin1:

saints row 2 كه اومده منتظر چي هستي:confused:برو بگير حال زندگي را بكن:cheesygri
مطمعني اقاي خوشحال هنوز اكتبر نشده چجوري اومده؟
gta iv هیچ ایرادی نداشت مخاطبهای نسل هفتم صنعت بیشتر بزرگسالها هستند
شما از كجا فهميديد ما بچه هستيم...
بازي كه نبايد واقع گرايانه باشه بازي فقط بايد گرافيكش واقعي باشه...
ميخواي مثلا تو بازي اي مثل gta يه نفرو ميكشي بري عين واقعيت دقيقا 20 سال تو بازي حبس بكشي يا يه تير ميخوري در جا بميري.

gta iv هیچ ایرادی نداشت مخاطبهای نسل هفتم صنعت بیشتر بزرگسالها هستند و بازیها باید واقعگرایانه بشن. اگر میگید gta iv کند شده چون بازی واقعگرایانه شده را رفتن nicko واقا طبیعیه. دیگه نباید نیکو همه فن حریف باشه.
شما از کجا میدونی دوستانی که این نظراتو دادن بچن؟خوده من یکی از ریش سفیدای این سایتم:biggrin1:

نه ببین اینقدر شما میگید حجم! مشکل از حجم نبوده خب 360مشکل حجم داره PS3 چی میتونستن برای نسخه PS3چیزهای بیشتری بزارن.من هم ادعا نمیکنم که اطلاعات دارم:cheesygriمن هم واقعا" نمیدونم چرا بازی اینقدر سرد و بی روح بود
درکل به اندازه ای که از GTA:SA خوشم اومد از این خوشم نیومد:(
البته این نظر شخصیه منه و این بازی بسیار بزرگتر از اونی هست که بشه بهش ایراد گرفت:blushing:

من که کلآ هیچ وقت نتونستم زیاد با GTA کنار بیام ( به جز GTA III که به نظرم بهترین GTA بود ) ولی به چند دلیل از GTA IV راضی نبودم. یکی گیم پلی بازی بود که Rockstar میخواسته خیلی بیشتر به واقعیت نزدیک بشه و ممکنه از نظر خیلی ها خوب بوده باشه ولی به نظر من به جنبه سرگرمی و fun بودن بازی لطمه زده. من خودم از رانندگی توی GTA های قبلی خیلی بیشتر خوشم میومد چون لذت بخش تر بودن به نظرم. همین طور از نظر تیراندازی و ... هم قبلی ها رو بیشتر دوست داشتم چون توی IV به خاطر واقعی تر شدن لذتش کم شده بود برام. به جز این , از نظر هوش مصنوعی و محتوا هم انتظار خیلی بیشتری از بازی داشتم. درسته که هوش مصنوعی مردم بهتر شده ولی هنوز خیلی مشکلات داره که معلوم نیست کی میخواد رفع بشه. در مورد گرافیک هم به نظرم مشکل خاصی نداشت و نسبت به سبکش عالی بود ولی دیر لود شدن بافتها و ... بعضی جاها واقعآ اذیت میکرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or