این چرت و پرتا چیه میگی؟پ.ن : جی تی آی نه GTA یا فارسیشو بگو سرقت بزرگ اتومبیل یا مخفف انگلیسیش رو بگو ....
اون Gta نسخه چهارم Gta نبود ... اگه اینجوریه که شما میگین باید Libercity Stories باشه Gta 6 و Vice City Stories باشه Gta 7 اون دو نسخه هم که واسه PSp اومد حتما نسخه 8 و 9 GTA بود ....:laughing:
این یکی که افتضاح بود نه هلیکوپتر داره نه هواپیما نه جت گازی !!

درود
جونم برات بگم () به دلم ننشست، از یه جا به بعد میشد تکرار مُکَررات. پول ش بیمصرف بود، پارکینگ نداشت، 100.000 تن اسلحه و گلوله حمل میکرد ولی یه ساندویچ نمشید نگهداری ( واسه پر کردن سلامتی ) ولی خوبی هم داشت مثلا یکی از بهترین صداگذاری های این نسل رو داشت.

این یکی که افتضاح بود نه هلیکوپتر داره نه هواپیما نه جت گازی !!
از نظر من نسبت به gta های قبلی بهتر بود مخصوصا" آخرش
ولی گرافیکش اونقدر هاهم که میگید خوب نبود مخصوصا" ماشیناش
بله خوب یه نسل هم جلوتر اومده و باید هم بهتر باشهگرافیکش رو با شماره های قبلیش مقایسه کن نه با بازی های دیگه...
نسبت به San Andreas میشه گفت 100 برابر گرافیکش بهتر بود.

بله خوب یه نسل هم جلوتر اومده و باید هم بهتر باشه
البته نسبت به بازی های هم سبک خودش بهتره ولی انتظار من از این بازی بیشتر بود![]()

درود
pcgamer جان وسط ماموریت و زمانی که از زمین و اسمون دارن میزننت برم زنگ بزنم به فلانی که بیاد یه */-^%$ داشته باشیم یا به دوست دختر پرستارش ( !! ) زنگ بزنم، خوب به جای این جنگولک بازی های جای یک ساندویچ و یک ابشنگولی رو توی آیتم هاش میزاشتن برای بازیابی سلامتی.
hustler جان حرسم در میاد وقتی میبینم بازی های که الگوی اصلیشون GTA ه ولی امکاناتشون بیشتر از اینه. یه جا واسه خریدن ماشین و Customize کردنش نداشت، یه پارکینگ نداشت، تنوع لباسهای خیلی کم بود، خونه نمیشد خرید ( با وجود شهر به اون بزرگی و 100.000.000.000.000$ سرمایه :laughing.
پ.ن.خالکوبی و سلمانی و باشگاه بدنسازی و از این قبیل امکانات تا وقتی که تاثیر روی گیم پلی نداشته باشه، همون نباشه بهتره.