واقعا نامردیه اگه بگید راضی نیستید !
سلمونی نداشتن شد ضعف ؟!
مگه GTA های قبل از San Andreas سلمونی داشتن ؟!
دیگه اینم از اون حرفاست !
و تا قبل از iv به
:cheesygri
فكر نميكني يه ذره زيادي رك حرف زدي همه ي قابليت هاي بازي را كه نبايد تو جمع گفت:cheesygriجونم بگو: می تونی به یکی از دوست دختراش زنگ بزنی که نرس هست بت می گه نفستو نگه دارو ... سلامتیش پر می شه یا می تونه نوشابه از دستگاه بخری اکثر خیابونا دارن یا از این سمبوسه فروشیه:cheesygri هات داگو همبر .. یا می تونه خانم سوار ماشین کنی بری.. سلامتیتو پر کنی خداییش از لحاظ سلامتی هیچی کم نداشت.این موضوعی که گفتی در مورد حمل ساندویچ چه ایده ای جالبی بود.:cheesygri
به نظرم گرافیکش خیلی خوبه مخصوصا نور پردازی .از لحاظ صدا گذاری و گیم پلی هم عالی کار شده نواوری های بازیشم که جای خود.
عیبای کوچیکی داشت من دیر لود شدن یا افت فریم ولی نه همیشگی بود نه اونقدر که بخواد ازیت کنه یه عیب دیگه هم که داشت این بود که امکانات قبلی که تو ورژن های قبلیش بود تو این نبود مثل ارایشگاه بدنسازی .این شکم گنده نیکو بدجوری تو چشمه:laughing:
من راضی بود واقع امتیاز 10 از گیم اسپات حق این بازی بود .الانم دارم گیم اسکورهای بازیشو می گیرم خداییش بعضیاش خیلی سخته مثل انفجار 10 ماشین تو 10 ثانیه ویا پیدا کردن همه کبوترها یا بازی دارت که من واقعا موندم چجوریه این بازیش بلد نیستم اچیمنتشو بگیرم اگه کسی بلده یه راهنمایی کنه؟؟؟

سري هاي قبل سلموني نداشتن ولي حداقل تا اون موقع همچين چيزي تو سري gta نبود كه تو سان اندرس ديديم وقتي يه قابليت رو به بازي اضافه ميكنن نبايد تو سري هاي جديد ازش بگيرن مثل پاركينگ سلموني بدنسازي يا وجود هواپيما به نظر من موتور تو اين سريش نميزاشتن بهتر بود چون واقعا مزخرف بود مشكل شما اين هست كه تعصبي فكر ميكنيد بخوايم حساب كنيم سان اندرس با اين سري قابل مقايسه نيست.واقعا نامردیه اگه بگید راضی نیستید !
سلمونی نداشتن شد ضعف ؟!
مگه GTA های قبل از San Andreas سلمونی داشتن ؟!
دیگه اینم از اون حرفاست !
اصلا حرفشم نزن 2 تا مرحلشو تموم كردم واسه هميشه ي خدا ازش زده شدم هيچ چيز جذب كننده اي نداره از اول تا اخرش يه جوره.من پیشنهاد می کنم اون دوستانی که از محدودیت های این چنینی GTA IV اعصابشون خرد شده ( مثل خودم و دوستی که تاپیک رو زده و....) حتما بازی mercenaries 2 رو تجربه کنند..درسته گرافیکش پایین هست و کلی ایراد دیگه (باگ) داره...اما اون کمبودی که احتمالا در GTA IV احساس کردید به بهترین شکل ممکن جبران می کنه....:cheesygri
کلا من با جی تی ای ها زندگی کردم...ولی با این یکی اصلا حال نکردم...
من که میگم جی تی ای 4 (وای سی تی)از همه بهتر بود...
اون Gta نسخه چهارم Gta نبود ... اگه اینجوریه که شما میگین باید Libercity Stories باشه Gta 6 و Vice City Stories باشه Gta 7 اون دو نسخه هم که واسه PSp اومد حتما نسخه 8 و 9 GTA بود ....:laughing: