ايا از gta iv راضي بوديد؟

ايا از gta iv راضي بوديد؟

• راضي بودم

رای‌ها: 85 73.3%
  • راضي نبودم

رای‌ها: 31 26.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    116
من که راضی بودم...گرافیک عالی بود و آدم ها خیلی زیبا و متنوع طراحی شده بودند...

اما یک سری محدودیت ها بود که کمی منو ناراحت کرد...مثلا نبود باشگاه بدن سازی و آرایشگاه و تاتو و .... همچنین نبود تانک و هلیکوپتر ارتش و موتور پلیس هم از معایب بود...اما به قدری نبود که بشه گفت از این بازی فوق العاده ناراضی هستم:blushing:

من پیشنهاد می کنم اون دوستانی که از محدودیت های این چنینی GTA IV اعصابشون خرد شده ( مثل خودم و دوستی که تاپیک رو زده و....) حتما بازی mercenaries 2 رو تجربه کنند..درسته گرافیکش پایین هست و کلی ایراد دیگه (باگ) داره...اما اون کمبودی که احتمالا در GTA IV احساس کردید به بهترین شکل ممکن جبران می کنه....:cheesygri

واقعا نامردیه اگه بگید راضی نیستید !
سلمونی نداشتن شد ضعف ؟!
مگه GTA های قبل از San Andreas سلمونی داشتن ؟!
دیگه اینم از اون حرفاست !

شديدا قبول دارم شما سلموني را ضعف حساب ميكنيد ولي گرافيك فوق العاده و نكات بسيار زياد بازي را نقطه قوت نميدانيد البته sa يك شاهكار به تمام معناع بود:love: و تا قبل از iv به
جرعت ميتوان گفت رو دستش نيومده بود من شخصا اين بازي را 4 بار تمام كردم و ديگه حالم
به هم ميخورد وقتي ميديدم يكي داره بازي ميكنه :)
عشق است GTA رو دستت نيومده پسر:love::cheesygri:cool:
البته بازي هاي جنگي شاخ رو هم فراموش نكنيد call of duty / medal of honor

جونم بگو :D: می تونی به یکی از دوست دختراش زنگ بزنی که نرس هست بت می گه نفستو نگه دارو ... سلامتیش پر می شه یا می تونه نوشابه از دستگاه بخری اکثر خیابونا دارن یا از این سمبوسه فروشیه:cheesygri هات داگو همبر .. یا می تونه خانم سوار ماشین کنی بری.. سلامتیتو پر کنی خداییش از لحاظ سلامتی هیچی کم نداشت.این موضوعی که گفتی در مورد حمل ساندویچ چه ایده ای جالبی بود.:cheesygri
به نظرم گرافیکش خیلی خوبه مخصوصا نور پردازی .از لحاظ صدا گذاری و گیم پلی هم عالی کار شده نواوری های بازیشم که جای خود.
عیبای کوچیکی داشت من دیر لود شدن یا افت فریم ولی نه همیشگی بود نه اونقدر که بخواد ازیت کنه یه عیب دیگه هم که داشت این بود که امکانات قبلی که تو ورژن های قبلیش بود تو این نبود مثل ارایشگاه بدنسازی .این شکم گنده نیکو بدجوری تو چشمه:laughing:
من راضی بود واقع امتیاز 10 از گیم اسپات حق این بازی بود .الانم دارم گیم اسکورهای بازیشو می گیرم خداییش بعضیاش خیلی سخته مثل انفجار 10 ماشین تو 10 ثانیه ویا پیدا کردن همه کبوترها یا بازی دارت که من واقعا موندم چجوریه این بازیش بلد نیستم اچیمنتشو بگیرم اگه کسی بلده یه راهنمایی کنه؟؟؟
فكر نميكني يه ذره زيادي رك حرف زدي همه ي قابليت هاي بازي را كه نبايد تو جمع گفت:cheesygri

ولی من انصافا موندم چطور میگن گرافیکش عالیه ! :eek:
تو سبک خودش خوبه ولی سر جمع متوسطه و اصلا در حد بازیای روز نیست !
قسمت ماشین سواری و شهرش که به paradise نمیرسه زمان تیر اندازیش هم در حد بازیای
دیگه نیست
کنترل ماشینش تو سرعت و تکون هاش خوبه ولی ترمزش افتضاحه تر مز که گرفتی دیگه نمیشه پیچ
داد شتاب ماشین هم بعد از ترمز افتضاحه !

از هر لحاظ فوق العاده بود گرافیک بازی در سبک خودش بی نظیر بود و اصلا ربطی نداره که ما بخواهیم گرافیک بازی رو با دیگر سبک ها مقایسه کنیم هر سبکی بستگی به نحوه گیم پلی و مابقی چیز ها موتور گرافیکی آن بازی ساخته میشه مثلا بخواهیم موتور گرافیکی Far cry 2 رو برای بازی Fifa 09 استفاده کنیم .

واقعا نامردیه اگه بگید راضی نیستید !
سلمونی نداشتن شد ضعف ؟!
مگه GTA های قبل از San Andreas سلمونی داشتن ؟!
دیگه اینم از اون حرفاست !
سري هاي قبل سلموني نداشتن ولي حداقل تا اون موقع همچين چيزي تو سري gta نبود كه تو سان اندرس ديديم وقتي يه قابليت رو به بازي اضافه ميكنن نبايد تو سري هاي جديد ازش بگيرن مثل پاركينگ سلموني بدنسازي يا وجود هواپيما به نظر من موتور تو اين سريش نميزاشتن بهتر بود چون واقعا مزخرف بود مشكل شما اين هست كه تعصبي فكر ميكنيد بخوايم حساب كنيم سان اندرس با اين سري قابل مقايسه نيست.

به نظر من نباید GTA IV رو با san andres مقایسه کنید چون که san andreas یک مکمل دیگر بود برای نسخه ی 3 بازی پس در نتیجه در یک مکمل روند بازی اصلی خودشو ادامه میده و قطعا به همین ترتیب قابلیت های بیشتری اضافه میشه.

من پیشنهاد می کنم اون دوستانی که از محدودیت های این چنینی GTA IV اعصابشون خرد شده ( مثل خودم و دوستی که تاپیک رو زده و....) حتما بازی mercenaries 2 رو تجربه کنند..درسته گرافیکش پایین هست و کلی ایراد دیگه (باگ) داره...اما اون کمبودی که احتمالا در GTA IV احساس کردید به بهترین شکل ممکن جبران می کنه....:cheesygri
اصلا حرفشم نزن 2 تا مرحلشو تموم كردم واسه هميشه ي خدا ازش زده شدم هيچ چيز جذب كننده اي نداره از اول تا اخرش يه جوره.
شما به گرافيك اين ميگيد پايين اونوقت gta iv رو ميگيد گرافيكش بالا بود؟
گرافيك gta iv ميتونست خيلي بهتر از اين باشه گرافيك سري هاي قبل خيلي دل نشين تر بود.

خوب بود ولی با انتظاراتی که من ازش داSشتم خیلی خیلی فاصله داشت ...
حداقل محیط کوچکش نسبت به San Andreas ناامیدم کرد

آخرین ویرایش:
من از دو ديد به GTA IV نگاه ميكنم.

بهترين بازي اي بود كه توي اين نسل انجام دادم.

بدترين بازي اي بود كه بين سري هاي GTA انجام داده بودم. متاسفانه بازي شديدا روي آورده بود به واقعيت گرايي كه باعث مي شد نكات مثبت نسخه هاي پيشين بازي حذف بشه.

من از گرافيك و فيزيك و... GTA IV واقعا راضي بودم. هوش مصنوعيش هم كه واقعا معركه و منحصر به فرد بود. سيستم كاور گيري و... همه و همه باعث مي شد GTA IV عالي باشه ولي بازي شديدا از اون چيز هايي كه قبلا بدست آورده بود خودش رو دور مي كرد. GTA SA به من خيلي حال داد و واقعا وقتي سه روز كل تهران رو گشتم تا اين بازي رو بگيرم مدير تكين رو از توي تخت خواب بلند كردم :biggrin1: كه بازي رو دوبرابر برام حساب كرد. واقعا اون همه ارزش رو داشت ولي GTA IV ...

كلا GTA IV زده بود تو خط سينمايي شدن و واقع گرايي پيش از حد در حالي كه من يكي ديوانگي توي GTA SA رو واقعا دوست داشتم بهترين بازي اي بود كه توي كل GTA ها بازي كرده بودم در حالي كه سخت افزار چند سال پيش با الان خيلي فاصله داشت ولي به نظرم بازي خيلي وسيع تر بود. وجود هواپيما ، جت و... همه اش باعث مي شد جذابيت دو چندان داشته باشه. ولي توي GTA IV همه چيز محدود بود.

به نظر من چیز خاصی نداشت...
یک open world معمولی بود...
بد ترین سری هم توی سری های جی تی ای بود...
واقا جی تی ای داشت پیشرفت فوقالعاده ای میکرد...ولی...
کلا من با جی تی ای ها زندگی کردم...ولی با این یکی اصلا حال نکردم...
من که میگم جی تی ای 4 (وای سی تی)از همه بهتر بود...

کلا من با جی تی ای ها زندگی کردم...ولی با این یکی اصلا حال نکردم...

پ.ن : جی تی آی نه GTA یا فارسیشو بگو سرقت بزرگ اتومبیل یا مخفف انگلیسیش رو بگو ....

من که میگم جی تی ای 4 (وای سی تی)از همه بهتر بود...

اون Gta نسخه چهارم Gta نبود ... اگه اینجوریه که شما میگین باید Libercity Stories باشه Gta 6 و Vice City Stories باشه Gta 7 اون دو نسخه هم که واسه PSp اومد حتما نسخه 8 و 9 GTA بود ....:laughing:

اون Gta نسخه چهارم Gta نبود ... اگه اینجوریه که شما میگین باید Libercity Stories باشه Gta 6 و Vice City Stories باشه Gta 7 اون دو نسخه هم که واسه PSp اومد حتما نسخه 8 و 9 GTA بود ....:laughing:

اون 2 تا که برای psp اومد همون liberty city stories & vice city stories بود که نام بردید:-"

انقدر بره خودتون شماره گذاري نكنيد.:biggrin1:
تا جايي كه من ميدونم بعد از GTAIII كه Vice city و San Andreas اومدن( كاري با PSP واينا ندارم:-") شماره اي نداشتن و فقط اسم داشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or